Фенове на тениса - тема 7

• 32 560
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Според мен руските тенисисти са най-слабо засегнатите спортисти изобщо от санкциите спрямо Русия. В доста спортове изобщо на международно ниво не могат да се изявяват, тук с едно липсващо обозначение на националността се разминават. Уимбълдън е независим турнир и никой не може да им наложи определено решение. Според мен АТП няма никаква работа да се меси по никакъв начин. Отделно относно войната не съм чула нито едно ясно послание на разграничаване от засегнатите тенисисти, доколкото изобщо са засегнати. Случвало се е в турнири, като Бризбейн, който беше премахнат също да не е възможно да се защитят точки, а поборници за справедливост нямаше тогава.

# 466
  • Варна и...духом на Босфора
Включвам Тиливизийката .
В облачния и дъждовен Мюнхен.
Евроспорт 1.
Мълчание.
Викам кво става тука😃
Зверьов пада много лошо/😃засега.

# 467
  • София
Той и Циципас така падаше снощи, заспах си аз спокойно и на сутринта изненада - обърнал мача.

# 468
Чудесна победа на Григор над Чорич в 3:0 сета, първият от който си беше чист геврек. Дано поддържа това високо ниво и занапред в турнира.
Драмата освен със Зверев, продължава и с Алкарас. Очаквам Карлито да победи, но драмата и напрежението са факт.

# 469
  • София
Брилянтен Григор!
Запис, ако има пропуснали:
https://m.ok.ru/video/4287979129404

# 470
Жгмъц, много благодаря!

# 471
  • София
Браво на Григор. Наистина е радост, че имаме топ играч толкова стабилно дълго в тениса.
Аз пък все си избирам да подкрепям някой не по мейн стрийма и не бях за Алкарас. Беше 5 сетов драматичен мач и 34годишният Винолас просто се измори.
Зверев успя да намери играта си и обърна мача.

# 472
  • София
Изненадан съм, че Григор напипа много добър ритъм за последните години точно на клей. Настилка, която му се води най-слаба. Мисля, че ще влезе в голяма битка срещу Шварцман. Важно е да се забавлява на корта и да не отстъпва в трудните моменти. Ще си заслужи сблъсък с Джокович. Вярвам!

Не бях гледал отдавна пълен мач на Надал. На "Филип Шатрие" играе просто коренно различен тенис. Вчера натискаше във важните моменти, а в останалите маркираше присъствие. Още пести сили, не обича дългите разигравания и е доста агресивен.  Надвам се да няма проблеми срещу Ботик.

Любопитно, че всички дечурлига - Алкарас, Циципас, Зверев имаха адски тежки мачове по 5 сета. Карлос вчера отрази и мачбол срещу дядо Рамос. Долната половина на схемата е изключително слаба.

# 473
  • София
Пак ли срещу Шварцман ще играе?!
Ееее, Диего има да си връща, а и при последната им среща, в която Григор го прегази, ако се не лъжа, аржентинецът имаше контузия. Сега е фурия, та да видим кой ще играе в крайна сметка срещу Джоко

# 474
  • София
Пак ли срещу Шварцман ще играе?!
Ееее, Диего има да си връща, а и при последната им среща, в която Григор го прегази, ако се не лъжа, аржентинецът имаше контузия. Сега е фурия, та да видим кой ще играе в крайна сметка срещу Джоко

Прегази го, да. Диего нямаше никаква контузия, просто не спря да мрънка и да се оплаква от това, че нищо не му се получаваше, гледах го на една ръка разстояние. Гледах и мачът му с Пер на живо, и там недоволстваше шумно, но Беноа се бъгна традиционно и Шварци отърва кожата и се натресе на Григор. Очакввам по-голяма съпротива утре, а пък днес двамата имат съвместна тренировка...
За Григор червената настилка не е най-силна, но на нея е израснал, така че няма причина да не се справя добре и на нея.

# 475
Циципас пак се мъчи, а чехът играе мачът на живота си.

# 476
  • София
Какъв мач! Шапки долу за този чех, Колар/ш!

# 477
Колар!!!
Бил много талантлив играч, който играел предимно в турнирите Challenger със завидни резултати. Радвам се, че се е добрал до РГ и направи вчерашния мач!
https://twitter.com/josemorgado/status/1529902652867366914?s=20& … DKYhqEtCIr7cgRqsg

# 478
  • София
И аз вчера се възхитих на това момче Колар. Освен, че показа супер игра  и мачът ще се запомни, много достойно поведение имаше и излъчваше такъв приятен характер.

# 479
  • София
Много лошо се разви първият сет за Григор. Имаше шанс да върне и втория пробив, не успя. После Шварци проби и взета сета. За сега постоянно изостава. Не може да обърне играта. Но видяхме много обрати и от 0-2 сета. Само да не се предава.

Общи условия

Активация на акаунт