Фенове на тениса - тема 7

• 32 552
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Жалко за Григор. Шварци излезе много ядосан и концентриран след случилото се в Мадрид. А нашия като не му тръгне и му пада гарда. Не е такъв боец, усеща когато не му е ден и няма шанс и просто не се влага на макс. Не е добре това, но не всички са като Надал и Джокович.
Шварцман винаги е бил много солиден на Ролан Гарос, така че Григор няма за какво да се срамува. Дано на Уимбълдън има повече късмет.

Колар и Цици снощи направиха луд мач. Браво на чеха! Абсолютен шотмейкър.
Стефанос обаче много сили изразходва. Над 7 часа игра, а са минали само 2 кръга?!

# 481
  • София
Да, Григор много безславно игра. След 2ри сет като стана 6/1 отидох да гладя. Нямах сили да гледам как губи.
Стефанос май се скапа повече и от предния 5 сетов мач. Нека.

# 482
  • София
Григор има физически проблем, дано не си е навредил допълнително с това "геройство" днес.

# 483
Не ми се стори да има физически проблем днес. След като загуби втория сет с 6-1, влезе ударно в третия сет с гейм на нула и четири красиви уинъра. Просто условията не са неговите - тежък корт, хладно - и се пропука психически (видимо във втори сет). Освен това Шварцман е по-добър клей кортър от него. На трева и хард балансът на силите при този конкретен мач-ъп е обратен, но сме на Ролан Гарос в момента.

# 484
  • София
С превръзка на китката беше още от мача с Чорич.

# 485
Много драма днес в мъжките мачове. Надал и Оже-Алиасим играят четвърти сет с потенциал за пети, Джокович и Зверев ги тресна хубаво турболенцията въпреки трисетовите победи. Да видим довечера Карлито и Карен какви ще ги свършат.

# 486
Мале, Оже-Алиасим така да натисне Надал! По-скро очаквах 4/ 5 сета при Джоко-Шварцман заради предишната им среща и борбеността на аржентинеца. Рафа да се стяга, че не ми се гледа червъртфинал Джоко-Алиасим. Карен обича червените настилки. Надявам се на оспорван мач.

# 487
  • София
Аз пък искам Новак- Алиасим, но Надал ще го пречупи.  И пак ще е битка Рафа- Ноле. Алкарас мисля, че няма грам да се затрудни с Карен.

# 488
Аз искам Новак отново да победи Рафа на Филип Шатрие Simple Smile Може го.

# 489
  • София
От суеверие някои от най-големите мачове на Надал не ги гледам. Но този утре не е за изпускане. Много вероятно да се окаже и последен на Ролан Гарос в неговата кариера. Така се стекоха обстоятелствата, че изгуби топ формата си от първите два месеца. Контузия след контузия и няма как да бъде фаворит.
Но поне ще се бори до край. Вчера на някои моменти тотално се изключи, изпусна куп брейкболи в първия сет и Алиасим се възползва. Можеше да спечели в 3 сета, но поне се стегна накрая и издебна канадеца. Който пък извади феноменално подаване и Рафа посрещаше от съседния корт.

# 490
Надал още играе съвсем прилично. Това, че снощи имаше проблеми, не значи, че му е последен РГ или че няма да спечели титлата. Миалата година Джокович имаше множество сходни, трудни мачове в 4 и 5 сета - намери начин да бие. Допреди седмица изглеждаш почти невъзможно Надал въобще да играе на РГ (предвид травмата в Рим) - сега ще го гледаме на четвъртфинал срещу Джокович.

Сигурен съм, че и догодина ще водим подобен разговор. И по-догодина пак. Надал реалистично има поне още 2-3 РГ в себе си. Може би ще го гледаме по-малко на други турнири, но в Париж ще играе. Simple Smile

# 491
  • София
Франчулята сложиха най-големия мач за целия тунир в най-лошите условия 21:45 утре. Много ми липсва, когато нямаше покрив и лампи.

# 492
  • София
Какъв е този среднощен час тенис?
Алиасим ми хареса много като поведение и стил. Изискан, културен, възпитан, коректен.

# 493
  • София
По време на целия турнир имат по един мач вечерна сесия (20:45 местно време).

Феликс и в Мелбърн направи много силен турнир. Поведе с 2-0 срещу Медведев на 1/4 финалите. Мислех, че той първи ще посегне към големите титли, но Алкарас го изпревари.

# 494
  • София
Да, Алкарас от всички млади показва най- силен тенис. И аз за Алиасим имах очаквания като за новия Надал или Новак.  Само че Алкарас ми става все по - несимпатичен. Като си сложи ръцете на кръста при пропуск и вече  изразява усещане, че му се полага победата....и подобни. Аз съм от тези фенове, които ако ще да си ненадминат майстор на играта ако не ми допадаш като личност не мога да  подкрепям.

Общи условия

Активация на акаунт