Бебешки валентинки ще озарят лицата на 'Искам бебе' бремелинки. /тема 35/

• 36 311
  • 806
  •   1
Отговори
# 30
Уинтър, дано с повече почивка да се нормализират нещата.

Мимирита, да е честит Самуил. Много здрав и щастлив да бъде! Бързо възстановяване на теб!

# 31
Mimirita, честит да ти е Самуил. Да расте здрав и силен! А ти скоро да успееш да забравиш през какво си минала.

Ама не е честно така без подробности. Разказвайте бе майки. Нека бременните да събират впечатления. Че само с лекциите от фейсбук раждането звучи като цветя и рози пък не е.

Уинтър, лежане, лежане може би серклаж и пак много лежане и ще си избуташ докрая.

# 32
  • Замък сред облаците
Мими, честит да е Сами и тук!

Филме, остави я да се възстанови, като намери свободно време ще пише, и ти след 1 ден няма да пишеш пълен разказ на раждането, хахахаха.

Минах през др Кондева днес аз, продължавам терапията с НМХ на същата стойност, включи ми и билкова кръв, че леко ми паднал хемоглобина и си продължавам витамините (които току-що се сетих че изпуснах днес).
Слд 2 седмици съм на втора фетална, нямам търпение.
Междувременно корема ми явно расте вече (влюзох в 5 месец, 18+5 съм) и ми е много дискомфортно и натиснато-разтеглено едновременно Joy

# 33
АА, аз същия ден писах. Тук по-набързо, а в отчетната пълен разказ.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1278653.540 мисля, че на 36 стр е като тръгвам, а на 37 ма целия.

# 34
  • Замък сред облаците
Филме, аз на бъзик, нека всеки да си прецени като се почувства готов Simple Smile

# 35
Мимиритката любима❤ Да расте здрав!

Днес мина и моята ФМ в 21+3г.с. и много си отдъхнах - всичко е наред! Беше голям цирк - върти се навсякъде и в един момент е нагоре с главата, а в другия надолу. И краката си беше качила по едно време на главата😅
Само не знам кой ще я ражда моята мома, че върви с почти 3 седмици напред и е голяма дама. Вече е половин килограм.
Пуснах и изследвания след боледуване и д-димер беше завишен, но док каза да не пия нищо. Хемоглобинът ми е паднал до 100, но го очаквах, защото и месо не ям и си оказва влияние. Та и за него ще пия лекарства.
Най-доволна съм, че проблемната ми шийка държи печено и е добре! Цели 3,7см. е.

# 36
Mimirita, да е честит Самуил и да е много здрав, а на теб желая бързо възстановяване!

Скрит текст:
Преносване ден 8

# 37
little.madness моят син в тази седмица е бил измерен малко над 500 гр, но се роди в 37 г.с. 2,640 и 48 см. Така че е рано за прогнози, а и теглилката при раждане е най-точна
Mimirita честито детенце 🍀

# 38
Честит да е Самуилчо и мама скоро да е в топ форма! Heart

Уинтърче,  главно лежане,  магнезий и някакъв прогестерон. Повечето май така сме били.
Всичко ще е наред. Аз устисках 10 седмици с по-къса шийка. Ще се справите!

# 39
Аз пък съм против разказите за раждания и моето раждане си беше баш цветя и рози, като изключим преносването. Бих родила милиард пъти, мразех да съм бременна обаче. 😀 Против разказите съм, защото всяко раждане си е съвсем индивидуално, а и няма как - всяко женско тяло е едно като себе си, да не говорим, че и бебетата са различни. Ако аз съм имала вълшебно раждане, то това значи ли, че при някого ще е същото. Излишно ми е да се стресират бременните девойки, а най-добрият съвет, който може да се даде, е да няма никаква настройка за това как ще протече раждането. Отиваш, раздаваш се на макс и каквото сабя покаже накрая.
Мимиритка, честит Самуил, да пребъде младежа, а ти да се възстановяваш бързичко и леко.
Литълче, радвам се за шийката, звучи като бетон за седмиците си! Наистина не го мисли това с килата, мойто момче беше също доста на втората ФМ, дали да не е бил пак някъде 500-700, до последно го мереха над 4 кила, а си се роди 3584 по учебник и това с преносването. 😀 Пък и мацките обикновено се раждат по-фини, но и това е правило с изключения.
Хибискусче, дръж фронта, малко остана. Мен ме предизвикаха с окситоцинче, ходех сееееедмици наред с 4 санта разкритие, младежът ниско, аха аха да пльокне, контракции йок, води неизтекли. Сега осъзнавам, че можеше да се почака още малко, но кръвното ми почна да се качва. Бяха ме спекли, че оксито прави контракциите по-болезнени, за мен лично си беше песничка и не неше кой знае какво. Стискам палци да е наред всичко!

# 40
Ааа, аз по-скоро на шега го казвам и не се притеснявам хич. Иначе с майка 1,78 и баща 1,97 док каза, че е съвсем нормално да е по-дългичка.
Важното е всичко да е наред!

# 41
Мимирита, честит Самуил Blue Heart Да е много здрав и много да ви радва Grinning Прекрасно име сте му избрали и аз така щях да го кръстя ако беше момче, но чакам девойка 🎀 Бързо възстановяване на теб и скоро да разказваш как си в топ форма Stuck Out Tongue Winking Eye
Литълче, браво за хубавите новини от втората фетална Grinning

# 42
Мимирита , честито момченце 💙 Да ви е жив и здрав Самуил и много да ви радва 🧸 Прекрасно име , едно от фаворитите ми беше .

Хибикус , мислих , че си родила , но още не си влезнала да ни пишеш 😁 Стискам палци да е скоро , леко и меко 🤗

Относно споделянето мисля , че който пожелае може да пише в скрит текст и съответно , който пожелае може да го прочете .

# 43
Честито момченце Мимирита! Желая ви вълшебни дни на запознанство и много щури игри и забавляния с цялото семейство🙂

# 44
Mimirita, честит Самуил! Да расте здрав, щастлив и да ви държи пъргави Grinning!

Хибискус, чака си момента на топло, ама ще излезе, с бой или без бой.

И на мен ми е интересно да чета за раждането. Даже и приятелките ми разказват с по две думи, а пък аз обичам да съм подготвена за най-лошото и най-хубавото.

Бременелки, почивайте си повече, и без това е зима.

А за мерките, всякакви случаи има. При мен уж 3500 щеше да е момата, тя 4030 излезе. Да не казвам, че сега на 6 месеца е с размери на 1годишно Grinning. Но и ние сме високи.

Общи условия

Активация на акаунт