Бебешки валентинки ще озарят лицата на 'Искам бебе' бремелинки. /тема 35/

• 36 760
  • 806
  •   1
Отговори
# 345
Sunflower92, как си? Отдавна не съм те виждала да пишеш. Надявам се сте добре.

Аз само да измрънкам, че чного ме боли тазът, опашната кост, бедрените стави и пубисната кост. Ходя като патка, а на моменти едва ходя.
Какво ще правя до 9 ти месец не знам.

Моят мъж все ми вика "Ти не можеш ли да не ходиш като бременна?". Е не,не мога... вчера правих показно,стигнахме до заключение,че вече е невъзможно. Посмя се на мой гръб... И спането ми е ад вече,всичко ме боли. До 9-ти месец, психиката ми ще да е много разхлабена. 🤰🥺🤣

# 346
filme, и при мен има дни, в които цял дан ме боли целия таз. Направо ме е страх да не се счупя. Ти в коя седмица си?

# 347
filme, и при мен има дни, в които цял дан ме боли целия таз. Направо ме е страх да не се счупя. Ти в коя седмица си?

24 с 5 д съм, но започнаха още в 18 с. Предишната бременност чак към края последните седмици преди термин ме беше заболяло.

# 348
И аз съм в този отбор. Всичко ме боли. През нощта едва се завъртам в леглото. Сега покрай ремонта все нещо има за правене и кръстът ме боли жестоко( той по принцип си ми е слабо място).
Тазобедрените стави през нощта също. Онзи ден ходих по-дълго пеша и кръстът от самата позиция на тялото ме болеше. Все едно съм се изпъчила нарочно наред и не ми е комфортно. А снощи не знам какво премятане беше в корема ми, но имах силно сърцебиене и прескачане на сърцето от тези изпълнения.
Не ми се иска да се оплаквам много, а максимално да се насладя на тази бременност. Мъчно ми е, че толкова бързо минава времето.

# 349
И на мен кръстът ми е слабо място. Преди около 5 години бях правила рентген и пишеше  скъсяване на някой прешлен. Забелязала съм, че като се движа и съм по-активна нямам болки. А залежа ли се или съм често седнала и без движение имам болки. Това говоря за периода преди бременността. Засега гледам да се разхождам и кръста не ми е правил проблеми. Вие тренирате ли нещо, леки упражнения например или в някой йога център. Иска ми се отсега да започна, за да нямам големи проблеми в напреднала бременност.

# 350
  • Замък сред облаците
Йога за бременни правя, има много приятни и леки упражнения за облекчаване на гърба и кръста и раздвижване на таза.

https://pin.it/cE8nE31
https://pin.it/c0TsaCd
https://pin.it/7yBxy02

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 15:30 от АА

# 351
И на вас да се похваля понеже съм много щастлива 🥳 Излезна ми пренаталният тест и всичко е отрицателно, вече мога да се зарадвам и да си отдъхна, пък контракции, тромбофилии, бактерии… вече ще ги мисля една идея по-малко и по-спокойно, че много ми се насъбра наведнъж 🌸

# 352
Честито, Darling.
Радвам се за добрите резултати.
И аз чакам с нетърпение началото на април да видим какво става с това отлепване и ако всичко изглежда добре да си направя и аз пренаталния тест.
И малко да измрънкам. До 10 г. с + 4 дена имах гадене, а от днес вече е гарнирано и с повръщане. Бях решила, че този път ще ме подмине, но уви.
Ако и следващите дни са като днес, ще изляза болничен. Няма как така д ходя на работа Frowning

# 353
Darling, все така да ти е. Много е хубаво да се отпуснеш и насладиш на момента. Успях до едно време да съм така, но сякаш литна и вече влезнала в 7мия и позачестилите болчици ми отнемат малко от спокойствието.

# 354
Момичета положението е запекано при мен. Корема ми се надува като балон. По 3-4 дни не мога да ходя и не се и напъвам.
АГ ми каза Омнибиотик 6 ама 74 лв го гледах в една аптека и не ми се дават толкова за пробиотик.

# 355
  • Замък сред облаците
Мелилакс еднократни клизми пробвай - има за бебета и възрастни. На основата на мед са, до 5 мин охлабват положението и минаваш през вц.
Друг вариант са глицериновите свещички.
А за храна и течности, наблягай на фибри и пий по 2.5-3л вода на ден.

# 356
Мен ме спасяваше лактулоза.

# 357
Ооо по препоръка на АА взех Мелилакс и винаги имам вкъщи. Върши чуднаа работа. Бързо, меко и леко хахах При мен даваше ефект до минута. Незаменими са..

# 358
От мен още един глас за лактулозата. Мелилакс не съм прилагала макар да имам вкъщи една за зор заман. Бях я взела за малката.

Преди малко бебето се завъртя. Сега е с главата надолу и ме чакат дни с интензивни ритници в пъпа, ако не реши пак да се обърне.

# 359
Благодаря виии Heart

Общи условия

Активация на акаунт