Бебешки валентинки ще озарят лицата на 'Искам бебе' бремелинки. /тема 35/

• 36 615
  • 806
  •   1
Отговори
# 585

Да ви се похваля! Този корем не е от агнешко. 😊💙🤰

Честит празник,мили момичета! 👩‍❤️‍💋‍👩

# 586
Little madnes и аз имам проблем, но най вече, защото не мога да го преглъщам, не знаеш какви мъки са… и точно затова първо пробвахме с Биолектра, тогава контракциите бяха ужас, откакто започнах Магнерота мааалко се пооправиха, но наистина съвсем малко, така че явно дефицитът е бил много по-голям, а мин.година съм изследвала магнезий и беше в средата. Надявам се поне този Диаспорал да подейства, но сигурно трябва да предозирам, за да имам по 2-3 контракции, а това като гледам няма да стане до края на Б…

Shu, много сладко коремче, в кой месец/седмица си? Аз след седмица влизам в 6ти и все още съм с корем като на преяла 😀

# 587
Little madnes и аз имам проблем, но най вече, защото не мога да го преглъщам, не знаеш какви мъки са… и точно затова първо пробвахме с Биолектра, тогава контракциите бяха ужас, откакто започнах Магнерота мааалко се пооправиха, но наистина съвсем малко, така че явно дефицитът е бил много по-голям, а мин.година съм изследвала магнезий и беше в средата. Надявам се поне този Диаспорал да подейства, но сигурно трябва да предозирам, за да имам по 2-3 контракции, а това като гледам няма да стане до края на Б…

Shu, много сладко коремче, в кой месец/седмица си? Аз след седмица влизам в 6ти и все още съм с корем като на преяла 😀

30+2 г.с. Другата седмица влизам в 8-ми месец! 😊😊😊

# 588
Дарлинг, не се мъчи да преглъщаш. Дъвчи го.
Онзи ден на феталната докторът ме предупреди да пия магнезия с поне час разлика от прием на калций/млечни и добавки/ както и желязо и не помня още какви йони бяха.

# 589
На някоя от вас случвало ли ѝ се да има нещо гъсто, слузесто след забърсване?
В 16+4 г.с. съм. Няма да крия, че съм притеснена и първото, което ми мина през ума е да не е част от тапата.
Ще се наблюдавам и ако пак забележа нещо отивам в болницата.
Ще се радвам да споделите опит.
Болки нямам никакви!

# 590
На някоя от вас случвало ли ѝ се да има нещо гъсто, слузесто след забърсване?
В 16+4 г.с. съм. Няма да крия, че съм притеснена и първото, което ми мина през ума е да не е част от тапата.
Ще се наблюдавам и ако пак забележа нещо отивам в болницата.
Ще се радвам да споделите опит.
Болки нямам никакви!

Почти всеки ден от както съм бременна. Микробиологията излиза чиста. Тапата при мен беше примесена с кървави нишки.

# 591
fillme, искаш да кажеш, че и при теб  в ранна бременност не веднъж се е случило и не е имало проблем?
Микробиология мисля да пускам така или иначе в сряда.

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 20:52 от m-angel

# 592
  • Замък сред облаците
По време на бременност е нормална увеличената секреция с еднороден вид, прозрачна до бяла. Обикновено се забелязва увеличение от 4 месец натам, ако първия триместър не е имало. Ако е сивкава, жълтеникава, зеленикава или с неприятна миризма можеби има развитие на гъбички или бактерии.

# 593
АА, не бих казала, че това е точно секреция. Беше при забърсване и много гъсто, с извинение, като сопол. Няма цвят.

# 594
Аз имах по-воднисто течение и все се притеснявах, че ми изтичат водите. С месеци беше.

Сънче как са девойките?

# 595
Аз съм в 21ва седмица и от около месец започнах да имам някакво течение, бяло, не рядко, не и гъсто, без мирис, доста е и ежедневно. Казах на АГ, пусна ми МБ и е чиста, така че сигурно е нормално. Също знам от някъде, че увеличената секреция е нормална, както казва АА.

# 596
И още съм така. Всеки ден на почти всяко пишкане имам бяло слузесто по хартията. Доктора ми предписа за всеки случай гиназол и нямаше разлика.

# 597
Благодаря ви много.
Чух се с лекаря си и реших все пак утре да отида на лекар, тъй като ОТНОВО имам зацапване. Явно с тази бременност ще съм на тръни дай Боже 9 месеца.

# 598
АА, не бих казала, че това е точно секреция. Беше при забърсване и много гъсто, с извинение, като сопол. Няма цвят.

Аз имам и съм така от поне 5ти месец. Точно, както го описваш. И сега продължава даже засилено. Всички МБ са ми чисти Simple Smile

# 599
И аз през бременността имах все някакво течение и АГ ми казваше, че е нормално. Микробиологията излезе чиста.

keyring, виждам чертичката. Пожелавам ти всичко да е наред до финала!

Момичета, аз съм доста притеснена. Божидара изведнъж се влоши, пак е с някаква инфекция, смениха ѝ антибиотика, но не се повлиява и вече 5 дни чувам само, че е в много тежко състояние. Наложи се отново да я интубират и вчера ме попитаха дали искам да отида да я видя, а аз помолих да отидем двамата с мъжа ми, та ни пуснаха. Аз казах, че денят ми за свиждане е вторник, но лекарката каза, че в такива ситуации позволяват извънредно да отидем, защото не знаят какво ще се случи. Sad И така, моля ви да изпратите малко позитивни мисли към моето момиченце. Калина и Никол са добре, стабилни са. Тези дни очаквам след очния преглед на Калина да кажат кога ще я транспортират и нея в София, а Никол утре сутрин ще има пак преглед и чакам да ми кажат кой ден ще ѝ правят тази процедура с лазера на едното оченце и да ми кажат кога трябва да отида, за да подпиша документите, че позволявам да ѝ я направят.

Общи условия

Активация на акаунт