Октомврийски бебета 2022

• 47 867
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
ShaNi, какъв резултат само! Браво за режима и честито за двете чертички! Желая ти много спокойна бременност🌺

# 331
Здравейте и от мен! Записвам се в групата ви с термин 24.10... малко ми е сюреалистично още всичко, а разбрахме преди седмица точно. Имам чувството, че има толкова много информация по темата... в момента съм на етап избиране на АГ, тъй като не съм много доволна от жената, при която ходих. Доста е лаконична и начумерена, а и четох доста противоречиви ревюта за нея.

Момичета, вие как избирате кой да ви проследява бременноста и следвателно и изражда? Ще се побъркам от толкова много форуми по темата! Става дума за София Simple Smile

Д-Р СВЕТЛАНА ЛЕКОВА

# 332
Здравейте, мили бъдещи мами?
Изпитвате ли болки наподобяващи идване на цикъл? Аз имах около очакваната дата на м., бяха спрели, но сега в 6 г.с. и 4 дни отново се появиха. Освен това днес забелязах розовеещо-кремаво течение, бежов цвят,със сигурност не чисто бяло.... Прегледа ми с очакване да видим сакче е чак на 4-ти Innocent 😟

# 333
Аз рядко пиша, но ви чета редовно.
Curito23 и аз имам такива придърпвания и зацапване. При прегледа миналата седмица се видя леко отлепване и лекарката ме предупреди, че може да се появи кафеникави зацапване и ми изписа утрогестан. Аз мисля, че ако не е много като количество и ярка кръв не е притеснително, но се консултирай и с лекар.

# 334
Здравейте бъдещи мами ! От вчера ми е зле имам силно гадене от всичко не мога да ям дайте ми съвет. Вие как се справяте ?

# 335
Ами аз само като ѝ казах в каква среда работя ( крупие съм ) и сама предложи да изчислим кога най-скоро може да изляза болничен.

tytiie, при кой лекар се следите, ако сте в София? Доколкото прочетох други мнения някои лекари се противят да дават болничен, което не го разбирам.

# 336
  • Варна
Здравейте бъдещи мами ! От вчера ми е зле имам силно гадене от всичко не мога да ям дайте ми съвет. Вие как се справяте ?

Ако е много кофти положението - вомитусхийл. Хомеопатично е, но на мен ми помага моментално.
Понякога да хапна една хапка хляб ми помага да преодолея гаденето и ми се отваря апетита ама се насилвам да хапна.
Ако огладнея се възползвам да хапна веднага, защото, ако чакам някакъв определен час - шанса да ми е лошо точно тогава е голям и се натрупва бая време на гладуване. Ето например сега хапвам вместо да чакам обяд, защото не се знае знае ли се Grinning

# 337
Здравейте! Досега само ви четях, защото ми се искаше първо да чуя сърчице и тогава да се включа.
Първо бебе ми е и притеснението е може би малко по-голямо. С предполагаем термин съм 22.10. Утре съм на преглед и предполагам, че ще ми потвърдят.
Вече на няколко пъти исках да се включа, затова се престрашавам ден преди прегледа...
За зацапването - имам го от 4г.с., включително 2 слаби прокървявания. На прегледа всичко беше наред. Кафявото зацапване намаля до 1-2 капки дневно по ежедневната превръзка.
За гаденето - днес за пръв път гушках толаетната, досега беше само тъпо усещане. Помага ми газирана вода с лимон и като цяло кисели напитки от типа на студен фреш портокал.
Страшен апетит имам за сладко, но установих, че засилва неприятното усещане в стомаха.

# 338
При мен има лека промяна. Термин на 09.10

Честито мили майчета! Вече почти измина първият месец от първият триместър! Бъдете здрави и щастливи
Мамчета с термин

AloveUnreal-01.10
 @n@bell-01.10
HDMV-02.10
Alexxi-03.10
Ani_1987-04.10
Its.meee-04.10
tytiie-06.10
Mirela123321-07.10
Tap-tarap-08.10
Nikol_Trilova-08.10
Kat_-08.10
HriMi-.08.10
Rosy96-09.10
sadhana-10.10
Blueberry223-10.10
Tedits-10.10
AnnaGrigorova-11.10
IkmEe-12.10
Мамичковска-12.10
d.s.kazandjieva-14.10
Blue_eyez-14.10
Stanimira-15.10
mimka2012-15.10
Limonka31-18.10
rambibebe-18.10
m-angel-18.10
Kaderay27-22.10
tsveti96-22.10
Machken-31.10
Мишелинкаа-31.10

Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност
https://9meseca.bg/kalkulator-bremennost

# 339
Curito23 и аз имам такива придърпвания и зацапване. При прегледа миналата седмица се видя леко отлепване и лекарката ме предупреди, че може да се появи кафеникави зацапване и ми изписа утрогестан. Аз мисля, че ако не е много като количество и ярка кръв не е притеснително, но се консултирай и с лекар.
Благодаря, няма кръв и дори е изсветляло малко течението, но леките болки продължават, дано до 4ти всичко поотмине 🌷  В коя седмица сте?

# 340
Благодаря, няма кръв и дори е изсветляло малко течението, но леките болки продължават, дано до 4ти всичко поотмине 🌷  В коя седмица сте?

Лекарката пусна ли ви някакво изследване ? Прогестерон ?

# 341

Не, бях при аг на 14ти и ми записа часс за 4ти, защото беше рано да се види гестационен сак, тогава ще съм в сресата на 7ма седмица. В момента съм извън Варна и не мога да отида на преглед.Но вероятно ще се наложи са ми пусне, имам постоянен дискомфорт.

# 342
Здравейте момичета! Днес бях на втори преглед и успяхме да видим ембрион и сърдечна дейност. Първа бременност ми е и съм страшно развълнувана. Пусна ми и изследвания - урина, ПКК, кръвна група и резус фактор. Предполагаем термин на 06.10 Изписа ми и витамини Supple maman и отделно фолиева киселина.

# 343

Не, бях при аг на 14ти и ми записа часс за 4ти, защото беше рано да се види гестационен сак, тогава ще съм в сресата на 7ма седмица. В момента съм извън Варна и не мога да отида на преглед.Но вероятно ще се наложи са ми пусне, имам постоянен дискомфорт.
В 6 г.с. и 1 ден, с предполагаем термин 22.10

# 344
Цитат

Аз си пуснах на моя глава, още на 3 ден след закъснението. Не бих чакала до прегледа.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 15:32 от Sha Ni

Общи условия

Активация на акаунт