Октомврийски бебета 2022

• 47 828
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
  • София
🔴⚪ 🔴⚪ 🔴⚪ 🔴⚪ 🔴⚪ 🔴⚪
Кисело мляко с пробиотик задължително за запека! И избягвайте запичащите се храни,правете си супичка Simple Smile Ии Честита Баба Марта бъдете много здрави,щасливи и усмихнати❤
🔴⚪ 🔴⚪ 🔴⚪ 🔴⚪ 🔴⚪ 🔴⚪

# 376
При мен от самото начало има проблем с корема , даже по необичайните болки се усъмних,че може би този месец е станало.. та сега няколко дни на дневен ред е запекът, а след това пък си наваксвам пропуснатото и почва да ме боли корема ..цирк е 🤣 .. иначе освен корема на този етап нямам никакви проблеми свързани с бременността. ... А през уикенда ме заболя зъб и днес зъболекарката ме зарадва с гангрена. Нито снимка може , нито обезболяващи , а сега се молим да не отека , за да не се налага антибиотик.

# 377
Момичета, някоя от вас тествала ли си е ЧХГ? След каква стойност се вижда сърчицето? Четох за над 10к. Не знам колко ки е бил последния път, но се видя само сакче. Аз тествах в неделя, почти 20к беше, утре ще тествам пак. Надявам се в петък да видим ембрион и сърце и да се успокоя.

# 378
Да се оплача и аз, днес съм с отвратително гадене, до сега не е било толкова силно 🤢 А тъкмо беше затихнало и няколко дни почти не го усещах. Дори бях се притеснила, че нещо не е наред и затова спира,но сега се върна с пълна сила. Миналата седмица имах няколко дни запек, но някак успях да се оправя, може би увеличих само приемът на вода.

Коя г.с си?

# 379
Да се оплача и аз, днес съм с отвратително гадене, до сега не е било толкова силно 🤢 А тъкмо беше затихнало и няколко дни почти не го усещах. Дори бях се притеснила, че нещо не е наред и затова спира,но сега се върна с пълна сила. Миналата седмица имах няколко дни запек, но някак успях да се оправя, може би увеличих само приемът на вода.

Коя г.с си?

6+3г.с.

# 380
Аз днес чух не едно, а две сърчица Heart Eyes Говорихме, че засега планираме да ги извадим преди 40 седмица, така че моля авторката да ме впише с термин 01.10. Hands Pray

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 23:45 от harlequinN

# 381
  • София
Аз днес чух не едно, а две сърчица Heart Eyes Говорехме, че засега планираме да ги извадим преди 40 седмица, така че моля авторката да ме впише с термин 01.10. Hands Pray
Ще те впишем във втора тема ,но това ще се случи чаак след 50 странички. Такава е политиката 🤷🏻. Желая ти лека бременност 💋

# 382
Уау! Прекрасна емоция! Аз много искам близнаци, но нямаме в родата… Честито и лека бременност!
Аз днес чух не едно, а две сърчица Heart Eyes Говорехме, че засега планираме да ги извадим преди 40 седмица, така че моля авторката да ме впише с термин 01.10. Hands Pray

# 383
Момичета, някоя от вас тествала ли си е ЧХГ? След каква стойност се вижда сърчицето? Четох за над 10к. Не знам колко ки е бил последния път, но се видя само сакче. Аз тествах в неделя, почти 20к беше, утре ще тествам пак. Надявам се в петък да видим ембрион и сърце и да се успокоя.

Аз тествах, но съм в много в началото и моето е още е малко. Утре ще тествам пак да видя, че се удвоява на 48 часа. И аз четох, че над 10000 се чува сърчице. На 20000 със сигурност трябва да се чуе!

# 384
Здравейте момичета! В края на 8 г. с съм. Бях на преглед и ми пуснаха и микробиология. Днес излезе и резултата - Candida Albicans. АГ  ми предписа Гиназол - вагинален крем, който се прилага еднократно с апликатор и според нея това лечение ще е достатъчно. Закупих крема и на листовката пише да не се прилага в първите 3 месеца от бременността. Започнах да се чудя дали е безопасно за бебчето.. Какво бихте ме посъветвали в дилема съм ?

# 385
  • София
Здравейте момичета! В края на 8 г. с съм. Бях на преглед и ми пуснаха и микробиология. Днес излезе и резултата - Candida Albicans. АГ  ми предписа Гиназол - вагинален крем, който се прилага еднократно с апликатор и според нея това лечение ще е достатъчно. Закупих крема и на листовката пише да не се прилага в първите 3 месеца от бременността. Започнах да се чудя дали е безопасно за бебчето.. Какво бихте ме посъветвали в дилема съм ?
Оффф тая кандида ми е ад просто. Първата бременност си я карах с нея от началото до края . Мен ми изписаха накрая полижинакс не помогна . А първоналачно се мажех с клотримазол .. Таа чак се отървах от нея след като родих. Гиназола съм го ползвала след бременноста . Не знам колко е удачно сега да го ползваш по-добре се консултирай с още едно аг

# 386

Коя г.с си?

6+3г.с.

Засили се и при мен. Аз съм в този период и пия от сутрин до вечер 0,500 мл Сода на Швепс , но една бутилка само. От 4 дни е някво жестоко гадене... И ям въпреки , че ми се гади но изведнъж престава. Един банан го ям 4 часа хаха

# 387
Честита Баба Марта, момичета! Здрави, щастливи и засмени бъдете!
Deizy, аз почти веднага след положителния тест се сдобих с кандида. Знам, че някой предписват гиназол в ранните месеци, но едната от АГ, при които ходя, е категорично против всякакви медикаменти първите месеци и аз не посмях да взема нищо на своя глава. Взех си само гинофилус, което са лактобацили, и привидно се оправи положението. Само че става по-бавно - една седмица трябва по два пъти на ден да се слага и после две седмици по веднъж

# 388
Vasileva1993 само от мисълта за каквото и да е газирано ми се гади, аз от години не пия нищо такова, освен бира, ама от нея сега се лишавам така или иначе 😃. При мен до сега много ми помагаше яденето на често по малко, но вече не действа.

# 389
Здравейтееее. Аз нещо съм се отнесла покрай световните събития и забравих да пиша тук.
Днес съм на преглед, та ще видим нещо интересно ще има ли. Иначе, като всички вас, и на мен ми се гади нон стоп, но не повръщам. Като хапна малко ми минава, след малко пак почва и така до безкрай. И аз съм със запек. Ям киви и що годе помага.
Имам чувството, че вече ми личи или поне вечер съм доста подута. Много странно, защото предният път ми пролича сигурно в 6 месец, но тогава бях млада и красива 😄 Имам си и някаква странна теория, че ако е момиче, коремът става по-голям, та...Ще чакам с интерес да науча пола.

Общи условия

Активация на акаунт