Октомврийски бебета 2022

• 47 832
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,

връщам се от преглед - бебето отговаря на 8с. + 1 ден, изостава с 1 седмица, но това е в следствие на късната ми овулация.
Вече е пораснало и е 17,33 мм. Simple Smile
Пуснаха ми изследвания - кръв и урина. И отново на преглед след 1 седмица, за да разчете изследванията.

# 361
Постоянно ми се гади 24 часа в денонощието. Само един ден повръщах, но тогава поне ми олекна за известно време, сега нищо не помага отчайвам се.
препечена филийка с малко сирене не ти ли помага? Трети ден съм на такава диета и е малко по-добре 😅 На всеки два часа хапвам по малко.
Благодаря за споделени опит със запека ☺️ На първо време ще пробвам чия с прясно мляко и мед. Сушени сливи също имам в шкафа, но не помня от коя година са и мисля да ги пробвам в краен случай 🤣 В петък съм на първи преглед и ще обсъдим и този въпрос, ако не забравя ☺️ Ще си напиша на едно листче опорни точки 😃

# 362
blue_eyez Аз съм по същия начин и напълно те разбирам какво ти е. През нощта да се пробудя пак ми се гади, рязко огладнявам чак ми става веднага лошо, а в същото време ми се гади и не ми се яде нищо. На мен ми помага за малко айрян със сол или цитросови плодове.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 09:06 от ..Aria..

# 363
  • Варна
Има ли някоя мама, която вече е раждала секцио, но иска да опита естествено? Simple Smile
Ще ви следя дискусията с интерес Simple Smile препоръчвам ти Раждане с любов на Олга Дукат. Засяга и тази тема

Благодаря, имам книгата и съм я преполовила! Blush Наистина е много полезна.
При мен обаче ситуацията е малко по-сложна, защото предишния път все пак тръгнах да раждам естествено, напъвах напъвах, дори можех да докосна главата в някакъв момент, обаче бебето така и не излезе. Накрая решиха секцио. Така преживях и двата вида раждане. Доктора мисли, че съм от нищожната група жени с наистина малък таз и шанса бебето отново да заседне е голям. Disappointed Relieved Затова много се двоумя. Много искам да опитам пак да раждам естествено, имам чувството, че предния път не съм дала всичко от себе си и не съм напъвала достатъчно и затова не е излязло. Обвинявам се, че се случиха така нещата и много ми тежи.
Но има време да го мисля..

# 364
На мен ми се гади ужасно днес, до сега нямах такива проблеми. 8 ма седмица съм. Иначе и запек ме хвана от скоро . С предната бременност също много ме мъчеше и пробвах какво ли не, но най- голям ефект имаха сушени  сините сливи. Накисваш няколко във вода вечерта и на сутринта изпиваш водата, действа много бързо. Simple Smile

# 365
Здравейте на всички и Честита Баба Марта! Пожелавам ви здраве, късмет, любов и пухкави здрави бебчета♥
Включвам се и аз като октомврийска мама в 8г.с. с термин 8.10 или 11.10 по видеозон.
Как сте всички. Аз лично съм огромна топка притеснения, вълнение, любов, страх и всякакви такива хормонални предполагам ку-ку вълни. Как се справяте с по-страшните мисли в главата си, имате ли такива? Мен примерно ме е страх нещо да не направя както трябва, дали всичко  е наред с бебо и т.н. Имам нужда от подкрепа съвети, позитивно мислене. За първи път ми е и живея в чужбина и тук нещата са доста по-различни от България. Ще се радвам да си споделяме и подкрепяме.
Хубав и цветен ден от мен 😘♥🐣

# 366
Нямам страхове, може би, защото е второ. Не, че няма милион неща, които могат да се объркат, но някакси не се сещам. В момента живея да избутам деня Joy докато гледам първото, работя и ми се гади та две не виждам. Просто си затварям очите и си представям, че вече ни изписват от родилното Simple Smile

# 367
Нямам страхове, може би, защото е второ. Не, че няма милион неща, които могат да се объркат, но някакси не се сещам. В момента живея да избутам деня Joy докато гледам първото, работя и ми се гади та две не виждам. Просто си затварям очите и си представям, че вече ни изписват от родилното Simple Smile

Милата, надявам се да се почувстваш по-добре съвсем скоро. А до кой месец мислиш да работиш? Аз също работя, и след това спя по 20 часа 🤣общо взето това е. Умората си казва думата. Чакам си следващия преглед на 25 март и се моля всичко да е наред ♥

# 368
Здравейте! Честита Баба Марта на всички!
Днес бях на преглед, всичко върви нормално- 8 седмица и 2 дни, като АГ-то акза 1е изпреварваме малко и отговаря на 8с и 5 дни.
17мм е вече.
Втората бременност ми е доста по-различна от първата.
Мисля че вече започва да ми лличи лекичко коремчето,което е супер странно имайки впредвид че първата бременност ми пролича чак в 5ти месец.
Гаденето не  е отшумяло все още Sad
И аз работя, гледам баткото,чистене.абе в 21:00 съм смазана и лягам. Тежичко си е много.
Още се чудя кога да кажа на работа. Мисля да изчакам поне още месец. Едва ли ще им стане много приятно,имайки впредвид че започнах работа Януари.

# 369
Досега само четях за вашите оплаквания и се радвах, че нищо още не ме е сполетяло. Да ама не… и аз се записвам със запека 😀 от три дни е страшно чудо и като цяло се чудя какво да правя.

# 370
Досега само четях за вашите оплаквания и се радвах, че нищо още не ме е сполетяло. Да ама не… и аз се записвам със запека 😀 от три дни е страшно чудо и като цяло се чудя какво да правя.

Повече вода и фибри. На мен това ми помага и се чувствам добре. 😊

# 371
Здравейте ☺️ Честита Баба Марта!
                🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴
Да се оплача (май само това правя напоследък 😅), от днес съм с още една екстра на бременността - запек ☺️ Ама то как и да ме подмине, три дена съм почти само на хляб 😁 Вие как сте? Имате ли такъв проблем и какво ви помага?

Помага ми спаначена супа , черен дроб,повече разходка, пиене на топъл чай ,повече вода . Може и Активия с ягода хихи

# 372
Здравейте! Честита Баба Марта на всички!
Днес бях на преглед, всичко върви нормално- 8 седмица и 2 дни, като АГ-то акза 1е изпреварваме малко и отговаря на 8с и 5 дни.
17мм е вече.
Втората бременност ми е доста по-различна от първата.
Мисля че вече започва да ми лличи лекичко коремчето,което е супер странно имайки впредвид че първата бременност ми пролича чак в 5ти месец.
Гаденето не  е отшумяло все още Sad
И аз работя, гледам баткото,чистене.абе в 21:00 съм смазана и лягам. Тежичко си е много.
Още се чудя кога да кажа на работа. Мисля да изчакам поне още месец. Едва ли ще им стане много приятно,имайки впредвид че започнах работа Януари.

Същата работа, аз започнах новата работа преди месец и половина. И се чудя кога е правилния момент да кажа. 😬

# 373
Да се оплача и аз, днес съм с отвратително гадене, до сега не е било толкова силно 🤢 А тъкмо беше затихнало и няколко дни почти не го усещах. Дори бях се притеснила, че нещо не е наред и затова спира,но сега се върна с пълна сила. Миналата седмица имах няколко дни запек, но някак успях да се оправя, може би увеличих само приемът на вода.

# 374
Здравейте, момичета.
Сутрин хапвам овесени ядки с мед,чия,канела, банан и кисело мляко.пробвайте. мисля, че ще ви помогне със запека

Общи условия

Активация на акаунт