Октомврийски бебета 2022

• 47 848
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Ами аз само като ѝ казах в каква среда работя ( крупие съм ) и сама предложи да изчислим кога най-скоро може да изляза болничен.

tytiie, при кой лекар се следите, ако сте в София? Доколкото прочетох други мнения някои лекари се противят да дават болничен, което не го разбирам.
От Враца съм. Simple Smile

# 346
Здравейте. Да се отбележа и тук с термин 02.10. Макар, че пиша в септемврийската тема. 9г.с. съм, втора бременност, имам тромбофилия, проблеми с тсх, уж затихнала тревожност , но бременноста отново ми отключи ПА. Може да обменям опит и с вас. Успех на всички!

# 347
  • Варна
Има ли някоя мама, която вече е раждала секцио, но иска да опита естествено? Simple Smile

# 348
  • София
Слънчица днес бях на преглед🥰 В 9 седмица съм като термина ми е края септември-началото на октомври. Като цяло всичко е наред,но заради предишната бременност и проблемите с бъбреците ще се наложи да отида при специалист. Новото пък е че не можело след като съм с висок диоптър очила да раждам нормално,но за секцио съм против . Не знам вече и аз ..

# 349
  • Варна
Alexxi, по-добре отиди на очен лекар, от предишния път знам, че за естествено раждане не е важно с какъв диоптър си, а да се установи налягането в очните дъна. Дано не те подвеждам, но такъв е моя спомен, защото съм го обсъждала с лекарката ми.

# 350
Има ли някоя мама, която вече е раждала секцио, но иска да опита естествено? Simple Smile
Ще ви следя дискусията с интерес Simple Smile препоръчвам ти Раждане с любов на Олга Дукат. Засяга и тази тема

# 351
Аз родих секцио първия път. Сега съм се настроила да опитам естествено, ако всичко е наред. Джинкс иначе е права, че очното налягане е от значение, а не диоптрите.

# 352
Аз гледам да не мисля още как ще раждам.Първо раждане ще ми е и ми се иска да е естествено, но съм на мнението, че за съжаление нашите болници станаха търговски дружества и с цел взимане на много големи суми, едва ли не принуждават жените да раждат секцио, дори и когато това не се налага. Със сигурност има и изключения и ми се иска да попадна на такова.
п.п Тук някой да не ме разбере погрешно, говоря за жените избрали естествено. Всеки има право на избор, ако няма външни фактори и никой няма право да съди другия.

# 353
Здравейте ☺️ Честита Баба Марта!
                🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴
Да се оплача (май само това правя напоследък 😅), от днес съм с още една екстра на бременността - запек ☺️ Ама то как и да ме подмине, три дена съм почти само на хляб 😁 Вие как сте? Имате ли такъв проблем и какво ви помага?

# 354
Честита Баба Марта и от мен!
Запека ме мъчи от началото. На мен ми действа обикновен шоколад, изявам го и има реакция.
Кивито на гладно не ми помага, вие може да пробвате. Лекари го препоръчват.

# 355
                🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴
Да се оплача (май само това правя напоследък 😅), от днес съм с още една екстра на бременността - запек ☺️ Ама то как и да ме подмине, три дена съм почти само на хляб 😁 Вие как сте? Имате ли такъв проблем и какво ви помага?

Случи ми се преди две седмици, много ми помагат сини сливи сушени

# 356
Постоянно ми се гади 24 часа в денонощието. Само един ден повръщах, но тогава поне ми олекна за известно време, сега нищо не помага отчайвам се.

# 357
                🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴

Здравейте,

имам същия проблем, дори преди бременността. Приемам един мармалад - Лаксатинил, който е направен от изцяло натурални продукти.
Консултирала съм се и със следящия ме АГ, който каза, че няма проблем да го приемам, тъй като запекът се засилва по време на бременност.

# 358
                🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴
Сироп Фрутилакс.

# 359
И аз съм със запек моята матка е обърната и не знам дали има общо ама е страшна работата,гади ми се от всичко,обонянието ми е изострено и вече нямам сутиен който да ми става Joy а и имам леки болки отвреме на време ниско долу. Честита баба Марта! Heart

Общи условия

Активация на акаунт