Октомврийски бебета 2022

• 45 377
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Стискам палци всичко да е наред Simple Smile При мен беше рано ,но се видя плодното сакче и бременност вътре в матката ,което е достатъчно на този етап.

# 121
И аз имам болки от време на време, на преглед съм чак 19 ти, нямам никакво търпение вече...
Тогава живот и здраве трябва да съм в 6+4 г.с. и  много се надявам да се чуе и сърчице ❤️

# 122
Момичета здравейте, един бърз ъпдейт и от мен. Бях на преглед за първи път, видяхме ембрионче 8мм отговаря на 6+5дни. За съжаление се видя малко отлепване и аз направо изпаднах в ужас от чутото. И шийката на матката е 33мм,  а преди това беше 39мм. След 2 седмици съм пак на преглед ще ме следи .
Само за това мисля и се притеснявам. То няма спокойствие значи. Първо докато забременееш после като си бременна всичко да е наред...
Аз съм такъв шаш не знам как ще я карам до края.
Иначе не ми каза нищо специално да правя или пия. Аз работя в офис и по цял ден седя.
Надявам се всичко да е наред . Ще разберем съвсем скоро.

# 123
Момичета здравейте, един бърз ъпдейт и от мен. Бях на преглед за първи път, видяхме ембрионче 8мм отговаря на 6+5дни. За съжаление се видя малко отлепване и аз направо изпаднах в ужас от чутото. И шийката на матката е 33мм,  а преди това беше 39мм. След 2 седмици съм пак на преглед ще ме следи .
Само за това мисля и се притеснявам. То няма спокойствие значи. Първо докато забременееш после като си бременна всичко да е наред...
Аз съм такъв шаш не знам как ще я карам до края.
Иначе не ми каза нищо специално да правя или пия. Аз работя в офис и по цял ден седя.
Надявам се всичко да е наред . Ще разберем съвсем скоро.

А чуха ли се тонове или е рано?
И аз днес съм на преглед и се чудя дали ще чуя сърчице,понеже съм около вас.

# 124
Да , чухме тоновете. Аз съм чувала ,че не е добре толкова рано да ги пускат ама... Някъде само ги отчитат. То се видя на екрана как му бие сърцето.

# 125
  • София
Здравейте, момичета. Аз имам час за първи преглед на 15.02. Наложи се да отида вчера по спешност, защото получих зацапване. Лекарката каза, че би трябвало да съм 6 г.с, но ембриона изостава с една седмица. За кървенето ми даде Утрогестан и Но шпа. Шанса бил 50/50 да се задържи. В момента почивам вкъщи до следващия преглед. В последствие прочетох доста лоши мнения за нея, Кукуряшкова 25 ДКЦ. Следващия час ми е при Папукчиев. Има ли някакъв шанс да е сгрешила? Много се притеснявам. Иначе бременността е вътрематочна.

# 126
Здравейте и аз да се включа аз съм С 4 дни закъснение  е положителен тест все още не съм записала час ще почакам още 🥰

# 127
Здравейте,

включвам се и аз след преглед при докторката.

Последната ми менструация беше на 25/12/21 и по календара трябва да съм в 6+6 г.с. , обаче на прегледа се оказа, че отговарям на 4 г.с.
Малко бях притеснена от този факт, но предвид това, че моят цикъл не е на 28 дни, а е над 30 дни, даже 35, може и да е нормално. Поне според докторката беше така.
Отново трябва да отида другият петък, за да видим развитието - видя се плоден сак и точицата Simple Smile с размер 6мм.

Тъй като това ми е четвърта бременност – имам едно момиче на 7г., след което имах мисед аборт и кухо яйце - силно се надявам всичко да е наред този път.

# 128
Здравейте, включвам се и аз. Краят на миналия месец видях двете чертички. Вчера бях на преглед, доктора каза, че съм в 4-5та седмица и да отида отново след 3 седмици. Симптомите са ми само киселини като пия кафе / вече не пия за съжаление хаха/ и, че ми е студено , а горя все едно имам температура. Гърдите не са ми подути и болезнени, само зърната леко чувствителни, надявам се не е лош знак хаха. Термена ми е на 14.10. Пожелавам на всички ни една безпроблемна бременност и здрави бебета!

# 129
Здравейте момичета! Вчера и аз бях на преглед, видя се ембрионче 3,1мм отговаря на 5с+6д , след 3седмици е следващия преглед ,тогава предполагам ще се чуе и мъничкото сърчице. Да ви кажа честно, преди прегледа изобщо не можех да се зарадвам на положителния резултат, но след вчера вече съм по-спокойна и цял ден си плаках от щастие.
Тъй като още от момента , в който решихме ,че искаме бебче пия актив мама на допелхерц , докторката ми каза да си продължавам с него и ми изписа и прахчета за имунната система... А откъм симптоми,освен ужасната умора и подутите гърди няма друго.

# 130
Здравейте искам да питам има ли сте така нареченото имплационо зацапване ..

# 131
Здравейте искам да питам има ли сте така нареченото имплационо зацапване ..
Аз имах - на г/д 7ми ден след овулация.

# 132
Здравейте мами, един ъпдейт и от мен. Днес бях на втори преглед, ембриончето е пораснало доста от миналата седмица. Имахме съмнения за двуплодна бременност, но е само едно и се успокоих. Чухме и сърчице, мисля че най-накрая успях да се успокоя и да се зарадвам, не можах да сваля усмивката си след прегледа. Първа много желана бременност е и очакваме малкия човек с голям трепет. И сега идва чуденето ми къде да се следя, аз ходя при д-р Констанца Тошева и съм много доволна от нея, но тя не изражда. Другата лекарка, за която се колебая, е д-р Мажена Панова от Св София, тя вече изражда.Имате ли мнение за някоя от двете, че много се чудя. Благодаря ви!

# 133
Здравейте, момичета! Мина преглед номер 3, 1 по спешност заради зацапване, което продължи 7 дни. Втори миналата събота, видяхме сакче и жълтъчно мехурче (5 седмица и 6 дни). Днес видяхме ембрионче 6.5мм и се видя сърдечна дейност (6 седмица и 6 дни). Animal Hatched Chick

# 134
И аз минах на 1ви преглед, термин 14.10, макар че съм с мн ранна О и сигурно е малко преди това. В 5г.с+1 сакче, ж.мехурче мн мъничко ембрионче  и жълто тяло и това е за сега Simple Smile Разпитвах за витамини и желязо и забравих да питам за болките. Те сякаш ми се появяват основно като съм седнала.

Общи условия

Активация на акаунт