Октомврийски бебета 2022

• 45 405
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте.
Много плахо се включвам в тази тема.
Първи ден на последна менструация 11.01, положителен тест за бременност на 07.02. Предполагаем термин 18.10.2022 г.
На 40 навършени години съм, а октомври месец ще стана на 41 Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако всичко е наред това ще ни е второ детенце. Имаме момченце на 1 г и 3 м след ин витро.
Още ми е много нереално, че се случва по естествен път и малко ме е страх да се зарадвам. Първи преглед ще имам тази събота. Надявам се да споделяме само хубави новини и накрая всяка от нас да прегърне живо и здраво детенце, а защо не и две Blush

# 151
Привет, m_angel Simple Smile Много се радвам да те видя в отчетните,  и теб те помня от темата в Искам бебе. Simple Smile
Голяма радост,че сте успели естествено. Лека бременност и здраво бебече на финала. Simple Smile

# 152
Аз също се радвам да се видим тук m-angel HugНа мен също ми дава предполагаем термин 18.10 Blush

# 153
Аз също се радвам да се видим тук m-angel HugНа мен също ми дава предполагаем термин 18.10 Blush

И моят е на същата дата Simple Smile

# 154
Здравейте бъдещи и настоящи мами Simple Smile) от около 10 дни съм с + тест , онзи ден бях на първи преглед - сакче отговарящо на 5+2, но по сметки на док. трябва да отг на 5+6 , не ми каза нищо повече, дали има нещо притеснително в това? Мерила съм БТ и овулацията ми е била с няколко дни по- късна, отдавам го на това 🤷🏼♀.
И още нещо- следващите дни сме на спа с мъжът, което аз няма да ползвам, но все пак по съвсееем малко дали би било опасно?
Леко бременеене
❤🤰🏼❤

# 155
Разбира се, че е опасно… та това е съвсем началото, ако прочетете за процесите, които се случват през първите 3 месеца, ще си отговорите на въпроса. Бременноста изисква отговорност. “само малко” може да се окаже решаващо, не смятам, че си струва риска. Иначе, приятна почивка Simple Smile

# 156
Разбира се, че е опасно… та това е съвсем началото, ако прочетете за процесите, които се случват през първите 3 месеца, ще си отговорите на въпроса. Бременноста изисква отговорност. “само малко” може да се окаже решаващо, не смятам, че си струва риска. Иначе, приятна почивка Simple Smile

Още не си влезнала във форума и се започва със съденето.. "бременноста изисква отговорност".. и по името Ви личи, че я имате-  я огромни дози. Бременноста не е болест само да кажа... а на сауна съм ходила 3 пъти седмично до момента и четох доста .. че "само малко" не би навредило, сгреших да питам и тук.. обаче. Приятна вечер и по- малко дисциплина

# 157
Здравейте бъдещи и настоящи мами Simple Smile) от около 10 дни съм с + тест , онзи ден бях на първи преглед - сакче отговарящо на 5+2, но по сметки на док. трябва да отг на 5+6 , не ми каза нищо повече, дали има нещо притеснително в това? Мерила съм БТ и овулацията ми е била с няколко дни по- късна, отдавам го на това 🤷🏼♀.
И още нещо- следващите дни сме на спа с мъжът, което аз няма да ползвам, но все пак по съвсееем малко дали би било опасно?
Леко бременеене
❤🤰🏼❤
Здравейте. Повишаване на температурата на тялото ( сауна, парна баня и т.н) може да доведе до много сериозно неврологични проблеми при плода. Категорично забранени са.
Минералните басейни не са подходящи заради самата минерализация и високият риск от инфекции.
Преди 2 дни се върнах от спа почивка - пропуснах всичко. Simple Smile

# 158
Panda, не се пресилвай, в отговорът ми нямаше нищо в духа на това, че трябвало да си като “болна”… Главата си е твоя, взимай си каквито искаш решения. Ако не можеш да приемеш, че вече здравето на това бъдещо бебе трябва да бъде равно на твоето, not my issue. Чети малко повече и не ми коментирай прекрасния nickname Wink и да, виждайки твоя, определено имаме големи разлики във възгледите. Комуникацията ми с теб приключи.

# 159
Охх момичета, страдам от ужасно главоболие.. През последните 2 седмици съм така и вече ще ми се пръсне главата. Имах пауза от 2-3 дни, през които се чувстах добре, но ето днес от обяд ме боли глава и не минава. Пих парацетамол, но изобщо не ме облекчи. Дайте съвет как мога да си помогна. Знам, че чистият въздух помага, но сина ми е с ковид и вече една седмица сме карантина. Проветрявам постоянно, когато времето позволява седим на терасата, но и това не ми помага. Мога да търпя всякаква болка, но да ме боли глава е най-големият ми ужас. Вече не знам какво да правя..

# 160
Леко бременеене
❤🤰🏼❤

Честито и лека бременност! Тъй като аз също имах резервация за СПА другата седмица, се консултирах с гинеколожката ми и ме посъветва, ако е топла вода, да не се задържам повече от няколко минути, а за сауни, джакузита и хидромасажни вани абсолютно забрани. И аз реших, че не си струва да дадем една торба пари на Спа и само да гледам моя мъж отстрани 😁 Но ако внимаваш и не стоиш дълго, или във вода над 35-6 градуса, не би трябвало да е проблем.

# 161
Здравейте, аз също следя темата. На 9/2 ходих на лекар при гинеколожката която посещавам от години. За жалост отговорите на въпросите ми бяха неясни и също така и не изражда.Тогава ми каза че съм в 7 седмица и 4 дена, каза ми че има ембрион. На 15/2 отидох на преглед в СВ София.Даде ми снимки и ми каза че съм в 6г.с.+6д., но не видя ембрион, само жлъчно мехурче.На 25/2 съм отново на преглед в СВ София за измерване на сърдечен ритъм. Мисля да се следя и родя там.Изключитено подробни отговори получих на всички въпроси които имах.

# 162
Момичета аз съм от миналогодишните октомврийки,родих септември де,но Ви желая много много късмет и леко бременеене 😍😍😍😍😍

# 163
здравейте и аз се включвам да следя темата, следващата седмица съм на доктор и се надявам да видим сак и всичко да е наред

засега не смея да се зарадвам

на мен последната ми менструация беше на 11 януари и по разни калкулатури и моят термин излиза през м. окт

като симптоми и аз се оплаквам от болезнени гърди, които бяха супер болезнени края на м. януари и началото на м. фев, но сега сякаш не са чак толкова... или пък свикнах Sweat Smile

в началото на м. февруари, седмица преди датата на цикъла ми почна да ме боли корема и пиех от малките но-шпа през няколко часа, тия болки продължиха и през седмицата когато цикъла трябваше да ми дойде

в момента пия 3 х 1 превантивно уж да няма спазми от големите но-шпа макс и вече от няколко дни не превишавам дозата, от време на време, когато ставам и сядам усещам болка, но предминава бързо

Но като чета и по вашите коментари явно това с болките е нещо нормално.... Thinking

Но аз се чудя до кога ще имам болки и това но-шпа цяла бременост ли ще го пия? Rolling Eyes

А имам и газове вечер и ми е подут корема. Weary

Пия си по 1-2 чаши кафе, четох че до 200мл е ок и няма проблем, засега не ми се гади от вкуса и мириса на кафе

# 164
Здравейте момичета! Видях двете чертички на 26.01 и бях на първи преглед на 10.02.Докторката видя плоден сак с размери 1.64, изчисли че съм в 6гс и 3 дни, според нея плодния сак отговаря на седмиците и няма нищо притеснително, но все още не се вижда ембрион. Гледа ме само с коремен ехограф. Според вас нормално ли е че не видя ембрион? Назначи ми следващ преглед на 28.02 и чакам датата с нетърпение за да видя всичко наред ли е.

Общи условия

Активация на акаунт