Октомврийски бебета 2022

• 45 337
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, момичета!

Как сте? Как протича бременността при вас?

Има ли такива, които са се записали за БХС скоро? Притеснявате ли се или го приемате спокойно?

Аз съм си записала за края на Март, като тогава бебето ще отговаря на 12 с. от развитието му, тъй като върви с една седмица назад, заради О. Иначе реално ще съм в 13 г.с. според последна М.

# 451
  • София
https://www.facebook.com/groups/710403877031730/?ref=share
Това е Официалната страница във Фейсбук която е направена от Роси и вътре сме членки всички от бгмама . Недейте да поствате други станици няма смисъл. Приятел ден !

# 452
При мен върви спокойно засега. Още ми е рано за БХС, в 6 седмица съм и имам време  да реша къде да го правя този път.
Тази бременност със сигурност е по-различна от първата- сега имам някои дребни неразположения като леко гадене, болки в кръста и често уриниране. Но като цяло не мога да се оплача.

Утре съм на преглед и се надявам всичко да е наред и да видим ембриончето. Simple Smile

# 453
И аз съм се записала за БХС и ранна фетална в края на месеца.
Иначе продължава да ми се гади, чудя дали не е заради нисък прием на протеини. Четох и за такава възможност. Аз не ям месо, а само като си представя яйца и ми се гади, в момента ям само сирене/ кашкавал от време на време и май това е от животинските протеини.

# 454
Опитай с кисело мляко. На мен ми действа много добре. Ако те притеснява приема на протеини-  вземи си протеин на прах. Вариант е за хора, които не обичат месо и има всякакви видове.

# 455
Здравейте,момичета!
Знаете ли дали има пакети за проследяване на бременност в МБАЛ,,Св.София"на бул.България? А трудно става свързването с болницата.
Blush

# 456
https://www.facebook.com/groups/710403877031730/?ref=share
Това е Официалната страница във Фейсбук която е направена от Роси и вътре сме членки всички от бгмама . Недейте да поствате други станици няма смисъл. Приятел ден !
 Как се предполага, че всички от бг мама са в посочената група? Аз например, ако не беше този линк днес , не знаех за съществуването й. Не се затормозявайте с глупави спорове, и без това периодът, в който сме, не е никак лесен.

# 457
  • София
Няма спор Simple Smile Просто я публикувам за да стане достъпна защото по едно време админа триеше коментарите свързани с фейсбук групата

# 458
Момичета, къде сте се записали за БХС? А пренатест ще правите ли и кой избрахте? Аз мисля и двете да направя, като се чудя между болница Надежда и Сигридов.

# 459
Здравейте. Съвсем плахо се записвам в темата. В 8гс съм. Беше двуплодна бременност, но днес се установи, че единият сак е деформиран и ембрионът не се развива. Страх ме е дали с другия всичко ще е наред. Засега така изглежда, отговаря си на възрастта. Аз съм с тромбофилия, следя си много неща и постоянно треперя дали всичко е в норма.
Записах се за БХС вече за началото на април. Тъй като съм малко особен случай, мисля да ходя при двама АГ, един по каса и др. Чучумишев на частно. Все още не го познавам, но чух хубави неща.
Това е от мен засега, извинявам се за излиянието с моите проблеми, но тук ми олеква като пиша. Пожелавам всички да са живи и здрави, вече ставам редовен член на темичката Flowers Four Leaf Clover

# 460
Здравейте. Съвсем плахо се записвам в темата. В 8гс съм. Беше двуплодна бременност, но днес се установи, че единият сак е деформиран и ембрионът не се развива. Страх ме е дали с другия всичко ще е наред. Засега така изглежда, отговаря си на възрастта. Аз съм с тромбофилия, следя си много неща и постоянно треперя дали всичко е в норма.
Записах се за БХС вече за началото на април. Тъй като съм малко особен случай, мисля да ходя при двама АГ, един по каса и др. Чучумишев на частно. Все още не го познавам, но чух хубави неща.
Това е от мен засега, извинявам се за излиянието с моите проблеми, но тук ми олеква като пиша. Пожелавам всички да са живи и здрави, вече ставам редовен член на темичката Flowers Four Leaf Clover

Успех, мила! Всичко е наред с бебока!
Всички сме плахи , така че знам какво ти е! Всички знаем какво ни е. Затова сме тук.Kiss

# 461
  • София
Скрит текст:
Вече си боец! Бъди спокойна и всичко ще протече така както трябва ❤ Изпращам ти много целувки и прегръдки ❤

# 462
Момичета, аз съм в болница на системи. Прокървих и имах странни болки. На ехограф се установи хематом. Ембриончетата са добре. Това, което ме притесни, беше че на единия ембрион не чух сърдечния пулс, виждаше се пулсацията, но не се чуваше. А преди една седмица го чух ясно! Надявам се да е от разлика в апаратите, този на моята АГ е много хубав. Увериха ме, че с тях всичко е наред. Единия малко изостава, но било нормално за близнаците. Стискайте ми палци кървенето да не се повтори! 🙏

Едит: 7+3 г.с.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 21:30 от harlequinN

# 463
Ще се резорбира хематома и всичко ще е наред. Щом си под лекарско наблюдение трябва да си спокойна. Точно аз съм голяма паника, и щом го казвам.. Grinning
Благодаря ви за посрещането!

# 464
Ще се резорбира хематома и всичко ще е наред. Щом си под лекарско наблюдение трябва да си спокойна. Точно аз съм голяма паника, и щом го казвам.. Grinning
Благодаря ви за посрещането!

По този повод да се включа, че и аз съм с тромбофилия и сега ми спряха всички кръворазреждащи, та съм се шашнала и за това… нооо в крайна сметка, човек не може да трепери за евентуални събития и гледам да не се панирам, ако е писано, ще останат с мен до край, независимо от всичко ❤

Общи условия

Активация на акаунт