Октомврийски бебета 2022

• 45 282
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
И аз се филмирам яко при отшумяване на някой симптоми. При мен гаденето сякаш намаля, а предната седмица повръщах няколко пъти, гърдите още са силно чувствителни, но сякаш не толкова вече… хем са ми неприятни тези симптоми, хем си ги търся и липсата им ме тревожи.

# 481
Да и аз съм , така не искам да мие нон стоп зле , а като не са толко изразени симптомите си ги търся . Гърдите и при мен  все още са напрегнати , вече не толкова болезнени . Другата седмица съм пак на преглед дано всичко е наред . Предния път загубата ми беше 8г.с. И явно получавам някакви спомени и ми става тегаво и искам по-бързо да се маха тази седмица Sad

# 482
Честит празник 🌹 Аз доста се филмирах в началото, ако някой ден не ми е толкова лошо като обикновено, но вече просто го приемам за нормално. Сякаш организмът ми е решил да ми даде малко почивка 😂. Уикенда бях много зле, особено в неделя, сега два дни почти не ми е лошо, но и други седмици ми се е случвало така. Гледам да мисля максимално положително и за избягвам четенето на негативни неща, за да не се притеснявам излишно Simple Smile

# 483
Rossitsa Andonova 694009 Честито и този път ти пожелавам да е трети път за щастие. Аз за гаденето да кажа моите наблюдения, и аз преди 2 седмици някъде имах 2-3 дни, в които ми затихнаха симптомите, не ми се гадеше толкова, не ме дразнеха миризмите, че даже и енергия имах, а дотогава бях пълен парцал...Притесних се нещо да не става, но в следващите дни почнаха да си се връщат както им скимне. Четох насам-натам и доколкото разбрах, това си е нормално, изменят се и се "редуват" по интензивност.

# 484
  • София
А той къде изражда?
Лошото е, че откакто е при Калчев взима 130-150лв, което ми е много за един преглед.... Ама какво да се прави, ще даваме..
Сега не знам къде изражда. Аз раждах 2018 г., когато беше все още в Малинов и там тепърва отваряха родилното. Та тогава той имаше договор с Тина Киркова и реално там родих.
Другата седмица мисля да го потърся и да видя как са нещата при него в момента:smile:

# 485
Честит празник , момичета , бъдете много здрави и щастливи 🌸 съвсем съм се шашнала и забравих да честитя ❤ Благодаря за споделените мнения , голямо облекчение е ! Вие сте сила 💞

# 486
Да и аз съм , така не искам да мие нон стоп зле , а като не са толко изразени симптомите си ги търся . Гърдите и при мен  все още са напрегнати , вече не толкова болезнени . Другата седмица съм пак на преглед дано всичко е наред . Предния път загубата ми беше 8г.с. И явно получавам някакви спомени и ми става тегаво и искам по-бързо да се маха тази седмица Sad

Стискам палци всичко да е наред. Аз съм с един мисед аборт миналата година, тук не ми назначиха допълнителни изследвания, просто ми пожелаха късмет вторият път. 6та и 7ма седмица ми бяха тежки, страшно гадене по цял ден (без повръщане), и няколко дни преди първият преглед вече бях значително по-добре. Притесних се много, но гаденето се върна след няколко дни, сега пак си го имам, че и повръщам. Четох, че се случва и да изчезне за малко. След като вече сте с терапия за тромбофилията и се следите, остава само да мислите позитивно, да следите за по-притеснителни симптоми и да се надявате, че този път ще станат нещата.

# 487
Честит празник и от мен 🌺🌺🌺  Искам да ви попитам нещо по-различно. Как се справяте с домакинските задължения? Аз не готвя от няколко дена, защото ми е много неприятна миризмата и ми става лошо. Аз така или иначе манджи не ям, нали съм на солети и сухари, но ММ горкия... Направо ми е неудобно пред него. От два дена ми се спи почти постоянно, спя до късно, отивам на работа за няколко часа (имам късмета да работя с ММ и ако ми е много зле даже и не ходя на работа), следобед се прибирам и си лягам пак... а после нямам сили да направя каквото и да е. Само мен ли ме е обхванал тотален мързел?

# 488
И аз съм така нито готвя нито мога да ям готвено, даже предния път бях забранила и на мъжа ми да готви, но сега съм му благодарна след като трябва и детето да се храни. Много ми е гузно, чувствам се безполезна, толкова не съм спала през живота ми. Но се надявам най-късно до месец да е минало гаденето и умората. Иначе и на мен май сутрешното гадене ми изчезна, но пък през деня се връща. Може би и аз имам леко намаляване в гаденето но сякаш през 2дни ту се засилва ту намалява.

# 489
Честит празник момичета! Flowers Hibiscus Как сте? В средата на 9 г. с съм и от тази сутрин имам болки в кръста, които са постоянни и се засилват при ходене. Единствено при лежане няма проблем. Някоя от вас има ли болки в кръста?

Нямам болки там. Единствено като пишкам  , усещам болка по уретерите , което било нормално.

# 490
Честит празник и от мен 🌺🌺🌺  Искам да ви попитам нещо по-различно. Как се справяте с домакинските задължения? Аз не готвя от няколко дена, защото ми е много неприятна миризмата и ми става лошо. Аз така или иначе манджи не ям, нали съм на солети и сухари, но ММ горкия... Направо ми е неудобно пред него. От два дена ми се спи почти постоянно, спя до късно, отивам на работа за няколко часа (имам късмета да работя с ММ и ако ми е много зле даже и не ходя на работа), следобед се прибирам и си лягам пак... а после нямам сили да направя каквото и да е. Само мен ли ме е обхванал тотален мързел?
Едно към едно ме описа мен. С тази разлика, че аз от време на време имам муза да готвя (като вчера), но после му зарязвам всички съдове да ги мие като се върне от работа. С моята работа, понеже е по-плаваща, повечето време реално си стоя вкъщи, спя мега много, а вкъщи се трупа пране, неизмити чинии...абе ужас. И доколкото разбрах от една друга мама с таласемия като мен, като/ако ми падне още хемоглобина, ще има повече от същото....

# 491
  • Варна

Честит празник! Gift Heart
Не се справяме! Joy На мен също ми се спи зверски и ми е лошо по 3-4 пъти на ден, но пък съм в майчинство все още и гледам едно 1.4годишно диване, което постоянно иска нещо.
Готвенето е сведено до минимум - предимно салати, печени картофи, паста. Доволна съм, че моя мъж е като мен фен на салатите и можем да вечеряме само това, не му е проблем. Понякога му се дояжда пържолка, но сам се хваща и си прави.
Другата домакинска работа също е на минимум. Да живее прахосмукачката-робот, че иначе щяхме да сме все в прах. Пускам по едно пране на ден, простирам, сгъвам, оправям леглото, чистя кухнята (там винаги има нещо да се чисти) и общо взето това е за деня. През уикенда мъжа ми се хваща с по-сериозните неща.
Ако можех бих си лежала по цял ден и нямаше да ми е съвестно даже, нооо... Sweat Smile

# 492
Малък ъпдейт от мен: чуват се ясно и двата пулса ❤ Вчера ме е прегледала някаква специализантката и само дето ми взе страха. Хематомът е почти изцяло разорбиран.
Относно домакинството - всичко тежко е на мъжа ми, като почистване на пода, смяна на бельото на спалнята и т.н. Аз само подреждам и готвя. Когато ми се гади, и това не правя

# 493
На нас утре ни предстои да чуем сърчицето. Притеснена съм и си набивам в главата филми, защото последната седмица се чувствам доста добре.. Confused

# 494
Ох момичета като ви чувам направо ме успокоявате. Аз съм нон стоп уморена Чувствам се като болна. По принцип не съм такъв човек със застоял живот обаче дори да отида до магазина ми коства усилия! Направо взех да си мисля че нещо не е наред. Имам някаква тъпа болка в главата и нямам желание за нищо а бях толкова деен човек. Дори да чета книги ме натоварва А по принцип това ми е страст. Дано отмине скоро всичко това девет плюс четири седмици съм, първа бременност и направо не знам на кой свят съм. Чувствам се горе-долу добре само сутрин. Добре че ви има че да мога да се оплача на спокойствие🙈

Общи условия

Активация на акаунт