Отговори
# 60
30 годишен мъж толкова пък да не може да се пусне от полата на майка си. Тя ще е към 55 годишна, нито е стара, едва ли е самотна. Защо не го пусне по пътя му? За мен, повтарям за мен, е ненормално и почти извратено.

# 61
Стана ясно, че той я търси, не тя. Момъкът сам звъни, когато е свободен след работа да я чуе. Ако момата го забавлява след работа обажданията сами ще станат по-редки и по-кратки.
Иначе много ме радват обобщенията на кило за нормалността.

# 62
  • София
Момата е от ден до пладне. Майката  - фор евър!

# 63
Значи му е скучно с гаджето, а мама е по-забавна, по-приятен събеседник Heart И понеже е мил, няма да каже нищо на гаджето, ще чака сама да се сети.

# 64
  • в очите на дъщеря ми
Днес, ММ много ме назвери и тъкмо да се развихря и прочетох повечето мнения ииии установих , колко е прекрасен всъщност, никога за почти 20 години заедно не ми е направил въпрос за контактите ми с майка ми, които между  другото бяха 5-6 на ден и на почивка с нас сме я водили и на екскурзии.....
Наистина не разбирам това съревнование между майката и жената, какво може да те накара да се опитваш да прекратиш връзката майка -син, убедена съм, че ако мъжът с лека ръка се отказва от майка си, с още по-голяма лекота ще прекрати и връзката с жена си, а за съжаление и с детето си!
Ms.Gorgeous няма смисъл.....няма майка, няма баща, няма семейство, появявя се "Василиса Прекрасна" и до там...разбира се това продължава до появата да детето, тогава рЕзко се налага появата на бабата в ролята на безплатна гледачка, щото нали, младата майка има нужда от почивка и от мммм "емоционални моменти" .....мдамм

# 65
Авторке, майка му е казала, че, ако нямате против може да се присъединят към вас.
Виждат нещата сериозни, може би искат да те опознаят в непринудена среда, каза жената не досажда, че да не ви притеснява.
А може ли така, по принцип, само ако е удобно, първо гадженцата да се поопознаят, или трябва да се иде раничко в къща за гости с печка, та мама срочно да провери новата булка може ли да вари боб?
Майка му била казала, ако нямат против. Хайде нека не се преструваме, че такива самопоканки не очакват веднага съгласие. Моля.

# 66
  • София
Гадженцата ще правят, каквото решат заедно. Ма, кат ги гледам кви са минзухари, наличието на зрял възрастен им би бил в плюс.

# 67
На мен това ще ми светне червената лампа. Аз съм по-саможива и не говоря много с нашите, ако два дена изкарам плътно с тях, ще сме за лудница. Свеки не е лоша жена, ама и с нея на почивка не ми се ходи.
Много ще ми е странно да ми каже, че на първата ни почивка е хубаво да вземем и мамето. Като се знам каква съм -сигурно ще ни е и последната почивка

20 мин два пъти на ден и на мен много ми се вижда. Няма да лафя с колегите и да пия кафе, а ще питам мамето дали е купила картофи и кво ще готви днеска... как ли пък не..

# 68
Гадженцата ще правят, каквото решат заедно. Ма, кат ги гледам кви са минзухари, наличието на зрял възрастен им би бил в плюс.
Минзухари, ама единият е цъфнал, другият още трепери. Авторката не звъни на майка си с отчет дали е ходила днес до тоалетна и нейните родители не се натискат на обща почивка в планинска хижа да проверят зетя как е с цепенето на дърва.
П.п. това е идейно. Авторке, я подхвани гаджето и твоите родители и идете в планинска хижа.

# 69
  • София
Ааааа, чакай, за своята майка нищо не казва Wink

# 70
А кат е с толко опит момата, що от учтивост не каже, чакай, нека днес аз чуя мака ти ей тъй по човешки. Много неща ще се изяснят

# 71
в началото ѝ харесвало това, ама като заживели заедно и почва да се чуди кое, как да промени и да не харесва, почва се следене, взиране във вайбър и други дребнави разследвания... това ми направи впечатление..
ако вярваше, че е права нямаше да е толкова трудно да говори с мъжа май... затова, другарския съд е на ход.. Joy

# 72
Авторката си трае от страх да не му развали комфорта на приятеля. Ама правилата се изграждат в началото на връзката, после и да й дойде смелостта полза няма.

# 73
  • София
Момата е от ден до пладне. Майката  - фор евър!
От ей такива изкривени насаждания на мисли от маминки, някои "момченца" си остават стари ергени. Щот мама не е фор евър, а както всеки човек, земния й път приключва в един момент. После синчето сам на 50+ г. и "ам то ко стана".

# 74
  • в очите на дъщеря ми
Истината е, че компромисът е в основата на тези отношения, както писа Тетка, някъде по-нагоре, иначе рискуваш на 35..6..7 години да се утешаваш с максимата "По -добре сама отколкото зле придружена" , докато седиш сама пред телевизора/компа.

Общи условия

Активация на акаунт