Отговори
# 75
  • София
Щот е нагаждачка, затуй трае.
Тих ропот ще е до живот и да сме живи - теми в мамата.

# 76
Ей а на мен от такива изказвания дано ми не дойде някоя от двете снахи някога. А, и дано щерката не стане такава.

# 77
Истината е, че компромисът е в основата на тези отношения, както писа Тетка, някъде по-нагоре, иначе рискуваш на 35..6..7 години да се утешаваш с максимата "По -добре сама отколкото зле придружена" , докато седиш сама пред телевизора/компа.
А, що, може да си с приятелки на Бахамите. Или като няма пи*коносец, не се брои.
Компромиса вече го уточнихме, конкретно откъм време и придружители.

# 78
Два пъти е нормално. От три пъти нагоре, става вече подозрително.

# 79
  • София
Ако проекто-зет или проекто-снаха започне така да държи сметка и да мрънка колко често си говорим с децата, хич няма да продължи дълго романтичната история.

# 80
  • София
Два пъти е нормално. От три пъти нагоре, става вече подозрително.
И кое му е нормалното? Чул си се, приказвали сте си, установил си, че човека отсреща е жив и здрав (в предишни мнение нали се спомена като фактор), кое налага вечерта, когато си с любимия човек, да убиеш половин час в приказки с мама, вместо да свършиш нещо вкъщи или да обърнеш внимание на жена си? А маминка да се натиска да ти "свети" докато се опознваш с новто гадже на първата ви романтична среща и това ли е нормално?

# 81
  • София
Ма, пълен ненормалник Joy

# 82
търкулнало се гърнето, па си намерило похлупака...

# 83
  • София
Ако проекто-зет или проекто-снаха започне така да държи сметка и да мрънка колко често си говорим с децата, хич няма да продължи дълго романтичната история.
Борднатото не е ли решиение на децата ти? Или смяташ, че щом ти им наредиш да се разделят с половинаката, те следва да козируват и слушат мама?

# 84
Е, попитала е жената дали е удобно - ако й се каже, че не е удобно и може би друг път какъв е точно проблемът? Може да не знае, че би им било първата почивка заедно и да е предложила, защото иска да опознае момичето по-добре?

И аз смятам, че по-удачно би било като първа стъпка примерно младата двойка да отиде за ден на гости (ако родителите са далече), или примерно за няколко часа за обяд, ако са по-наблизо, но хората са различни.

# 85
  • София
30 годишен мъж толкова пък да не може да се пусне от полата на майка си. Тя ще е към 55 годишна, нито е стара, едва ли е самотна. Защо не го пусне по пътя му? За мен, повтарям за мен, е ненормално и почти извратено.

Може да не е на 55.
Когато моите синове станат на 30, аз ще съм съответно на 70 и на 77. Дано жените им не припадат от ужас, когато евентуално ми звънят да видят дали още мърдам.
Дано никоя от дъщерите ми не е толкова глупава, че да се конкурира баш със свекърва си.

# 86
Затова не искам да казвам нищо за майка му, пред него. Надали всички връзки са перфектни и той може някой неща да го дразнят в мен, но да не ми казва по различни причини. Винаги съм смятала, че " разковничето" е в компромисите от двете страни. Просто не съм била свидетел на такива отношения, нямам голям опит във връзките и затова с огромно любопитство, чета вашите коментари. Надявам, се в определени моменти да ми бъдат полезни.

# 87
  • София
Борднатото не е ли решиение на децата ти? Или смяташ, че щом ти им наредиш да се разделят с половинаката, те следва да козируват и слушат мама?

Няма как трети човек, напълно чужд все още при това, да си мисли, че може да контролира комуникацията между родители и деца. Да си гледа своите родители и да си контролира там.

# 88
  • София
Ама, какво да казваш за майка му?
Казваш - мило, искам да сме двамата и да си се порадваме, притеснявам се от вашите, после ще им ходим/поканим на гости.
Ако във подобна връзка не можеш да говориш и изразяваш емоциите си свободно, не знам точно каква постановка е. Или викаш да опечеш работата, па после.
Чакай….

# 89
  • София
Е, попитала е жената дали е удобно - ако й се каже, че не е удобно и може би друг път какъв е точно проблемът? Може да не знае, че би им било първата почивка заедно и да е предложила, защото иска да опознае момичето по-добре?

Скрит текст:
И аз смятам, че по-удачно би било като първа стъпка примерно младата двойка да отиде за ден на гости (ако родителите са далече), или примерно за няколко часа за обяд, ако са по-наблизо, но хората са различни.
Брей, всеки ден, по 2 пъти се чуват със сина си и няма да знае, че това им е първата почивка? Нали ако имаше таква до сега, щеше да е разбрала още преди да отидат, с тези постоянни обяснения по цял ден? И какво значи попитала е? То е близко до акъла, на средно интелигентен човек, че след като млада двойка отива за сефте на почивка, ще искат да са си самички. Защо е нужно да им се натрисаш и да ги задушаваш? Това, че била попитала е от кумова срама и проформа, както и повод после да се плюе по снахата, ако откаже.

Общи условия

Активация на акаунт