Отговори
# 345
Аааа, Уиш, за прасковите шса караме!

# 346
  • в очите на дъщеря ми
Родителите няма да са вечно на този свят. Един ден телефонът ще млъкне завинаги.
Уважението към родителя е изконно. Колко е тъжно и дребнаво е това обсъждане на 20 мин.
Винаги намирайте време да изслушате майките и бащите си, па макар и да дрънкат глупости според вас. Особено за по- възрастните е фундаментално.
Става ми мъчно. 20 мин, мамка му...
Боже, колко си права..дали тези, на които пречат 20 те мин, осъзнават, че един ден просто, никой няма да вдигне телефона...

# 347
Това с компотите беше много подло. Не стига, че не мога да ги ям заради инсулинова резистентност, ами в момента съм при маман в провинцията, където знам, че има компоти. И както съм самата кето-добродетелност, в темата нахално ме пресреща буркан с компот. Сега само "оммм" ми остава да повтарям, за да не отида да докопам един буркан. По-добре да се върнем на скубането на коси. То поне е диетично.

# 348
Когато на едно младо момиче...

Младо момиче на 30??? Наистина имаш сериозен проблем...

Това с компотите беше много подло.

А, не. Подло щеше да е, ако напомня как една съфорумка години наред прекарва Бъдни вечер и Коледа с майка си, вместо с мъжа и децата си. Но понеже не съм подла, ще си замълча и няма да я посоча с пръст.

# 349
Това с компотите беше много подло. Не стига, че не мога да ги ям заради инсулинова резистентност, ами в момента съм при маман в провинцията, където знам, че има компоти. И както съм самата кето-добродетелност, в темата нахално ме пресреща буркан с компот. Сега само "оммм" ми остава да повтарям, за да не отида да докопам един буркан. По-добре да се върнем на скубането на коси. То поне е диетично.
Добре, де, добре. Ако ми намериш мисо и оризов оцет, ще пробвам да ти стъкмя онигири. Ем диетично, ем вкусно. Май.

# 350
Тук май доста хора имат проблеми...😂

# 351
  • Terra incognita
Подозирам, че си от онези, които уж са много тактични, все да не обидят, все да е угодно. Ама зад гърба в доверена компания правиш всички на ошав (това заради компотите от дини сливи).

# 352

Аз съм си такъв - подъл. От село сме такива. Я виж софиянките кви неща сгъват. Само баба да не чуе, че кат' хване точилката и ще ѝ счупи ръчичките. Кой туй нящо - ядене без месо?

# 353

Предположих, след като Вие вече имате снахи, трябва да сте доста по - възрастна от мен. Давам само пример: ако Вие сте на 55, аз на 30, пред вас съм момиче - да. Затова съм използвала израза. Надявам се да не ме разберете погрешно.

# 354
не се карайте за компоти..имам цяло мазе с тях, подарени от бившата свекърва /ако съществува такава/..всякакви...и без това ме е страх да ги опитам..ваши са..

# 355

Предположих, след като Вие вече имате снахи, трябва да сте доста по - възрастна от мен. Давам само пример: ако Вие сте на 55, аз на 30, пред вас съм момиче - да. Затова съм използвала израза. Надявам се да не ме разберете погрешно.

Не. Момичетата са момичета. Без значение на 20 ли си или на 70.

# 356
Аз съм на 31 и се чувствам млада и като момиче, преди 2 години още ми искаха лична карта като си купувах цигари. Проблем?

# 357
Ти може да си се чувстваш и като жената котка, ама недей се набутва в латексов костюм, моля.

# 358
Ти може да си се чувстваш и като жената котка, ама недей се набутва в латексов костюм, моля.

Може пък да ми отива 😆

# 359
Аз съм на 31 и се чувствам млада и като момиче, преди 2 години още ми искаха лична карта като си купувах цигари. Проблем?
без актуална снимка това фукане не върви...

Общи условия

Активация на акаунт