Отговори
# 360
Не е проблем, че сте младолика и изглеждате добре,  дори напротив. Simple Smile
Проблем е, когато на 30, мислиш като на 18.
Не визирам вас.

# 361
Ти може да си се чувстваш и като жената котка, ама недей се набутва в латексов костюм, моля.

Може пък да ми отива 😆

Аха. Може. И ако майка ми беше мъжка, и рибата в тигана...

Въобще, не знам защо реши да ни информираш за своите чувства. Въпросът беше, че на 30 си на 30. Не си на 30 за 30 годишните, на 60 за 7 годишните и на 13 за 60 годишните.

# 362
  • София
Какво момиче? Не само не си момиче, а си жена! На 31 години си жена! Налага се да го приемеш и да започнеш да се държиш като жена, а не като 16-годишна! Много ти е удобно да заемаш позата и ролята на момиче - така не ти се налага да носиш отговорност и искаш да бъдеш покровителствана.

# 363
А, не. Подло щеше да е, ако напомня как една съфорумка години наред прекарва Бъдни вечер и Коледа с майка си, вместо с мъжа и децата си. Но понеже не съм подла, ще си замълча и няма да я посоча с пръст.
Вероятно напредналата възраст е причина паметта да ти изневерява и да бъркаш детайли. Години наред съм прекарвала Бъдни вечер с майка си, без да присъства мъжът ми, а само децата, защото това беше решение, взето от нас двамата и одобрено от нас двамата. Това не е нещо, което съм крила, нито пък е нещо, което бих обяснявала на трети лица, след като ние двамата сме ок с него. И в никакъв случай не намирам, че си подла. Съвсем друга е думата, която намирам за подходяща.

# 364
Разбира се, че на 30 е оптимално, ако човек е надраснал тийнейджърската възраст и драми. И аз смятам, че така е редно. Написала съм оптимално, защото не винаги е такъв случаят.

Написах го единствено, защото се хващате за една реплика на авторката и се заяждате без нужда, според мен.

# 365
Написах го единствено, защото се хващате за една реплика на автоката и се заяждате без нужда, според мен.

Не е без нужда. Отвътре ме гори. Задоволявам си нуждите, един вид.

# 366
Събудихте се на 30.

# 367
А, не. Подло щеше да е, ако напомня как една съфорумка години наред прекарва Бъдни вечер и Коледа с майка си, вместо с мъжа и децата си. Но понеже не съм подла, ще си замълча и няма да я посоча с пръст.
Вероятно напредналата възраст е причина паметта да ти изневерява и да бъркаш детайли. Години наред съм прекарвала Бъдни вечер с майка си, без да присъства мъжът ми, а само децата, защото това беше решение, взето от нас двамата и одобрено от нас двамата. Това не е нещо, което съм крила, нито пък е нещо, което бих обяснявала на трети лица, след като ние двамата сме ок с него. И в никакъв случай не намирам, че си подла. Съвсем друга е думата, която намирам за подходяща.

О, радвам се, че се разпозна. Значи не ме е излъгала паметта... Simple Smile

Към 30-годишното момиче – синът ми е леко по-малък, съвсем леко, но отдавна не е момче, а мъж.
Както искаш, така ме разбирай. Макар че сигурно няма да ме разбереш.

# 368
  • Terra incognita
30 е новото 16.

# 369
Паметта ти е горе-долу като на баща ми преди да си отиде от Алцхаймер - завърти му се нещо смътно в главата и оплеска детайлите. Той поне имаше извинение с диагнозата.

# 370
Аз честно да ви кажа, не разбирам как човек може да пише за личните си проблеми във форума.
Никога не бих го направила, за някои сигурно е полезно , но аз не го разбирам.
Пълнолетен човек, с глава на раменете, би трябвало да може да си разсъди нещата. Или да го обсъди с приятел/ка, да поговори с партньора и т.н.
Не осъждам никой, че го прави,  но тази тема ми се струва наистина абсурдна!
Свят широк, хора всякакви...за това сме интересни.
Thewishmaster,  защо така нападаш хората, които не са на твоето мнение и с твоето мислене?

# 371
  • София
Трябва да променят таблиците за менталната възраст.

# 372
Аз честно да ви кажа, не разбирам как човек може да пише за личните си проблеми във форума.

Авторката проблеми няма - приятелят ѝ има, че се разбира с майка си. Такива най-мноо ги мразим. Дайте да ги скараме? Или да отвлечем свекървата и да я затворим в мазето с компоти на anonymiss?

# 373

Авторката проблеми няма - приятелят ѝ има, че се разбира с майка си. Такива най-мноо ги мразим. Дайте да ги скараме? Или да отвлечем свекървата и да я затворим в мазето с компоти на anonymiss?
Няма, но успешно си ги създава.
Особено, ако вземе под внимание някои от мненията тук.

# 374
О, никакви проблеми няма авторката. Нима е проблем гаджето ти да предложи на първата ви почивка като двойка да дойде Мама Му?
Другото което малко ме притесни беше, че бях казала да отидем четири дена двама на почивка и майка му каза,  че ако искаме могат и те да дойдат с нас и да си наемем къща за гости. Не знам как да му кажа , че искам първата ни почивка заедно, да бъдем само двамата.

Общи условия

Активация на акаунт