ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 6

• 40 857
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Щели да ги изплатят март, така четох в темата за детските.

# 361
  • София-Младост
Я да ви питам - получихте ли втората част от помощта за осмокласник? Наскоро се при сетих и проверих, но нищо не сме получили.
Март месец ще ги превеждат.

# 362
  • Варна
Благодаря ви. Значи не сме ги изхарчили без да разберем:)

# 363
Дали е нужна нова служебна бележка за втората част от помоща?

# 364
Не, процедурата е автоматична. Важен e броят на неизвинените отсъствия.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 12:39 от Tsugumi_

# 365
Не, процедурата е автоматична. Важен в броят на неизвинените отсъствия.
Колко трябва да са?

# 366
Не, процедурата е автоматична. Важен в броят на неизвинените отсъствия.
Колко трябва да са?
Най-добре николко.
Иначе това е информация от сайта на Агенция за социално подпомагане.
Скрит текст:

# 367
Като знаем, че имат минимум 6 часа в някой ден, направо е смешно остаряло изискване. Това 7-8 часа - хич да не си помислят да отсъстват. /пляскащо се по челото емотиконче/

# 368
Подадохме документи за стипендия. Добре че от банката ни бяха дали 4 оригинални бележки за издадената карта. Всеки път искали оригинал от училище и ако трябваше да пакаме всеки път опашки щеше да е ужас. Сега приеха бележка издадена с дата края на септември, но иначе си  искали с по-свежа дата.
Не сме получили втората част от помощите, добре че ви следя да науча че ще я получим март.
В училище адски натоварено. Петък му го удължават до 17:30. То му става като работен ден - от 9:10 до 17:30. Вчера се върна много уморен. Струвало му се че има ковид, да съм му дадяла домашен тест. Питам го защо. Отговори че се чувствал смазан от умора. Викам му - Добре дошъл в света на възрастните!

# 369
  • София
Здравейте момичета! Не съм писала отдавна, но пък ви чета отвреме на време, особено нощем когато не мога да спя 😞 Започнала съм ремонт на старото ни жилище и това наред с работата, с грижите за децата и домакинството, изпиват всичките ми сили. Много ми е трудно да се занимавам с майстори, с непресъщи за мен неща, но всичко си чака само мен. Важното е, че всички в къщи сме здрави.
Прочетох за голямото нещастие сполетяло Ели, нека почива в мир, а на семейството й много сили. Знам колко ще им е трудно оттук нататък 🙁
На всички болни, кашлящи и т.н. желая бързо възстановяване. Пийте много течности, витамини, че и постковид симптомите не са за подценяване. Аз от кортикостероидите качих 10 кг и се надух като балон 😳 Едва сега, 4 месеца по-късно започнах да спадам малко по малко.
Училището на децата си върви. От вчера малкия е на ски училище уикендите, което означава, че и събота и неделя няма наспиване Simple Smile
Наборката вече втора седмица ще бъдат без учителката им по основния предмет. Влизат разни заместници, всеки си преподава каквото си иска, без домашни, без изисквания… Тъкмо започнаха да напредват с английския и сега греда. Като се върне учителката ще им излезе тъпкано 🤪
Ами отчетох се с един дълъг пост, че не знам кога ще седна пак да пиша 🙄
И вече задачките че зоват, нищо че е неделя.
До скоро 😘

# 370
  • София
Благодаря много на всички за съветите! Безценни сте! 🌹❤🌹❤🌹❤
Пия си чайче, смуча лукчета. Бромхексин си купих. Мисля, че има доста голям ефект от него дори и за 2 дни. Доста ми намаля кашлицата.
Desita_g, дано лесно се справиш с предизвикателството -ремонт. Много трудна работа е това с майсторите…
Аз от 1 год. се боря с документи за строеж. Яки нерви трябват за безумията, които измислят институциите.

# 371
  • Русе
Още ли е забранено деца до 18-годишна възраст за влизат в моловете без придружител?
Дъщеря ми и нейната приятелка вчера не са ги пуснали в мола, а я бях помолила след киното и хляб да купи.

# 372
  • София
Още ли е забранено деца до 18-годишна възраст за влизат в моловете без придружител?
Дъщеря ми и нейната приятелка вчера не са ги пуснали в мола, а я бях помолила след киното и хляб да купи.
Забраната си я има, но в Парадайс например, не я спазват - моят си ходи редовно с приятели. Но пък вчера пред нас върнаха две момичета в България мол.

# 373
  • София
Забраната я има, но зависи на кого ще попаднат на входа. Днес малкият ми син отишъл с приятели до близкия МОЛ - огладнели докато играели. Пуснали ги безпроблемно.

# 374
  • София

У нас такива забрани и да има, и да няма, са си само на хартия...

Общи условия

Активация на акаунт