ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 6

• 40 834
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Magi,
Честито С1!!!
И в ЕГ Пловдив се държи в 12 клас!
Така се надявам и набора да стигне до С1...един ден.
Вторият срок започна пак с 2 по немски!!!
Sunglasses

# 436
  • София
Не зная, Лу, в 12 клас е в НЕГ...
Ще се сборят децата, JiD. Като знам и у нас каква драма бяха и училището и езикът... Добре, че поне на това му се вижда краят и че наборът е доволен и щастлив в испанската, че още веднъж на такова влакче на ужасите нямаше да издържа.

# 437
  • България, София
Честито, Маги Hug

И нашата кака е с С1. Вчера съвсем забравих да я похваля.
Тя има амбиции и за С1 по РЕ, но първо да минат матурите и кандидат- студентските изпити, пък после може да качи нивото на руския.

Лу, в 12 клас държат DSD II. Може би затова е чак накрая.
Каката е в 73 СУ.

# 438
  • София
Велина, честито и на твоята девойка! Тя фармация ли искаше да следва - пожелавам й от сърце да успее Kissing Heart

Аз установих къде отива енергията на набора, когато се отклонява от учебната материя - явно гледа фокуси. Преди малко такъв ни показа, че онемях. Поне разучава нещо си, да съм спокойна Joy

# 439
Честит пораснал Горинич и честити нива на умниците-хубавици на magi_sveta и velina_v! Много успехи и занапред!
beb4o_fb, дали наборчето би споделило къде разучава фокуси, че и нашият се увлича(ше) и да мога да го насоча? Благодаря предварително!

# 440
  • София
marini, ще го попитам утре, аз наистина се впечатлих. Накара сестра си да избере карта, след което тя си я задържа, а аз разбърках тестето с другите карти и го оставих пред мен. Накара ме да вдигна ръце, все едно държа картина, а сестра си помоли да мисли непрекъснато за картата, която държи и да гледа към мен. След това нагря със запалка /едвам се навих да му дам/ касова бележка и на нея се появи буквата А, а след нея - и знакът ◇. Дъщеря ми ми беше показала избраната от нея карта - асо каро. Та така. И вчера прави разни номера, забавлява ни Hug

# 441
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
благодаря за милите думи, момичета. Simple Smile
успехи на всички деца, споменати и не споменати в темата.
фармацевт ще си имаме рабрах, вятър в платната. Simple Smile

като част от рожденическата програма днес бяхме на балет на лед. Simple Smile Москва гостува на операта в Кайро.

да ме прощават всички организатори и участници, но през цялото време си мислех за Фаина Раневска. Wink

Скрит текст:
"Лесбиянсво, гомосексуализм, мазохизм, садизм - это не извращения. Извращений, собственно, только два: хоккей на траве и балет на льду". ю
Фаина Раневская.

# 442
  • В светлината на слънцето
велина, честито и на вашата кака за С1!
Аааа, ДСД 2 е друго. Аз реших, че за 1 става дума и затова се зачудих, като знам къде учат децата. Нашите няма да ги огрее, стигат само до 1. Училището не е сертифицирано за 2, та който иска 2, ще трябва да ходи в Гьоте на Дафф. Това на каката де, на набора нищо няма.
Бях на онлайн родителска среща. Мииии… довърших японското уиски на мъжа ми. Но има и супер готини учители. А класът е наистина много хубав.

# 443
  • България, София
Бебчо, Марини, Добри, благодаря от сърце:hugs:

Да, каката се е насочила към фармация, а на Маги голямата девойка към медицина. Дано успеят децата. Подготовката започна в 11 клас при нас.

Бебчо, много се впечатлих от написаното. Младежът си влага енергията в нещо все пак. Различно от зяпане на тъпи клипове например. А и е усвоил имения, при това доста впечатляващи. Нека напредва. Знае ли човек, може са стане известен маг.

# 444
  • Русе
Вашите деца играят ли физкултура сега като са присъствено на училище?
В нашето у-ще било забранено да се играе в салона заради Ковида и играят шахмат в стаята, когато е лошо времето. Когато е хубаво, излизат навън.

# 445
  • Пловдив
Vesssrusss,
Същата работа. Само че вместо шах, филми за...биатлона,примерно.

# 446
Ако времето е хубаво играят навън, ако вали са в салона.

# 447
  • София
Нашите редовно имат физическо, последните пъти са скачали и хвърляли мед.топка. При хубаво време излизат навън.

# 448
  • София
Как мислите, кога ще се намеси нашият всеобщ *
И ще се спре започналото.
Не мога да напиша думата, която другите с лекота пишат.
За мен това е братоубийствено и трябва да се спре още в тази секунда. Намесват и Чернобил.

Искате ли ние да се обединим около нещо наше, нещо общо, за всички родители по света?

# 449
  • София
Слонче, не вярвам чак толкова във всемогъщността на *. Просто професионална деформация...
Случващото се е нелепо и зло, но абсолютно закономерно, за съжаление. Времето не върви направо от т.А до т. Б, а по спирала и неизбежно минава през едно и също състояние през известно време... Времената няма да са хубави за децата ни... Днес определено оптимизмът ми си отиде задълго...

Общи условия

Активация на акаунт