ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 6

• 40 873
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Ако се разбере сметка или друг начин - revolut, wise, моля да споделите, искам и аз да се включа.
ЗаСлон, не знам как,но е добра идея да подкрепим семейството.

# 331
  • София
Дъждец, и ние имаме познато дете, 10 клас е, доволни са от училището. Учи се стабилно, дисциплината е на ниво. Девойката преди няколко години искаше да кандидатства там архитектура, но в един момент размисли. Въпреки това миналата година сложи гимназията в списъка на желаните училища, в случай, че не я приемат в топ три.
Успех на детенцето.

# 332
аз също бих помогнала финансово.
заради короната ли е станало... (не съм във фейсбук групата, ако там се е разбрало, ако изобщо има значение)
много тъжно, наистина, много.

# 333
Не, arino, от трибуквения ад...Засега не виждам информация за подобни инициативи, но ако има нещо, се надявам да разберем.

# 334
Светъл път. И сила за близките, особено децата.

Инициатива за Александра: https://www.facebook.com/1184690108270579/posts/6937015466371319/?sfnsn=mo

# 335
  • София
Много тъжно за Ели и семейството й... Да почива в мир.
Аз също бих се включила, ако някой разбере дали ще се събират средства, нека да сподели, дори и на ЛС.

# 336
  • София
Момичета, какво ви е мнението за Строителния техникум в София?
Вчера се заговорих с едно познато дете и иска да кандидатства там. След време да учи архитектура евентуално.
След техникум (това са професионални паралелки нали не бъркам?) за учене в България няма проблем нали?
А нивото какво е там?

Ако учи специалност архитектура в СТ има предимство при влизане архитектура после.
Ако иска да учи друго... нямам идея. Пак не е (или поне не беше) невъзможно, но просто не знам.

За Ели - светла да е паметта й, това е... ужасно... Sad Сила на семейството.

# 337
Благодаря ви много за отговорите!

За Ели нямам думи!  Светлина по пътя й!
Ще се включа, ако има инициатива.

# 338
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
познато дете учи в строителния, точно като стъпка към архитектурата. не сме се виждали отдавна, по обясними причини, Wink но влезе с много висок бал и с огромно желание точно там да учи.
надявам се да има и други такива деца и да се е оформил силен клас.

иска някава игра. с баща му сме на твърда позиция за купуването и губенето на време в игри, но се замислям колко му липсва контакта с децата в България. вчера нарече едно от децата тук Кико. Sad
и ако тази глупава игра е поводът да се събират макар и виртуално...

време за реклама Wink

Скрит текст:

# 339
dobri, супер!!! специално гугълнах да видя каква е тази програмка, не знаех, а съм фен на фотошоп и лайтруум Simple Smile
откъде се сдобиваш с achievemnt award или това е вид сертификат?

# 340
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
оценка на Горинич от днес е горното.

мисля, че съм писала, това са оценки от учител, извън оценките от изпитванията.
нещо като забележките в нашите бележници, но в обратната посока. Simple Smile

1 точка за старание, усърдие, бързина, прегледност на тетрадката... за показано старание и желание. всичко над стандартните усилия.
2 точки са за повече усилия от тези за 1 точка, за помощ на съучениците в някоя задача..
3 са за особено постижение Simple Smile не се дават всеки ден.
5 се дават много рядко и са като медал в армията. Simple Smile
обикновено пише точно за какво точно се дават 3 и 5 точки

# 341
  • София
Момичета какво пихте за кашлицата при вируса? Аз уж леко го минах, но тази пуста кашлица започна да ме мъчи чак след приключване на симтомите.

# 342
Момичета какво пихте за кашлицата при вируса? Аз уж леко го минах, но тази пуста кашлица започна да ме мъчи чак след приключване на симтомите.
На набора, когато се беше заразил, му предписаха АЦЦ, а на цялото семейство на сестра ми - бромхексин.

Бързо възстановяване🙏!

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 10:20 от silan

# 343
АЦЦ е изпробвано и работи. Но също така помага джинджифил с мед (суров корен), а и не е химия;)

# 344
Rodiva Мъжът ми се оправи единствено от синекод. Преди това смени няколко сиропа и два АБ за по 7.дена . Ренгтена беше.чист но той си кашляше и кашляше. Накрая му изписаха синекод и за три дена кашлицата спря като отрязана с нож.

Общи условия

Активация на акаунт