Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 32 925
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Хареса ми трейлъра, дано Ългаз хване Ниязи. Помня как хвана Енгин едно време. Но имаше полицейско подкрепление от страна на Ерен и полицаиите, които много бързо дойдоха до офиса на Джейлин тогава.

# 331
  • Кърджали
Влюбеният мъж се жалва защо бил запаметен номера му като Прокурора. Все едно той не я записа като "Адвокатката". Сладките влюбени...
Седа явно се опитва да разбере дали Йекта знае нещо за трупа.
А Ниязи да сменя планетата, щото ако Ългаз по някое чудо се контролира, Ерен звучи все едно ако го види и толкова му е живота...

# 332
kukli4ka456 Flowers Bouquet, Алекс, благодаря за фрагмана! Flowers Bouquet
Интересно как Ниязи е разбрал, че е разкрит. Не са успели да го изненадат.

# 333
Страхотен трейлър! Hands Ok Hand
По няколко причини :
- отношенията между Джей и Ългаз се развиват положително;
- Седа започва да разпитва Йекта по своята задача от Мердан;
- Йекта губи почва, защото  се задава третият човек в престъплението;
- нещата с Чинар се разплитат, но там остава неясно;
- Ниязи е разкрит, но ще видим как ще го хванат...

Много сладко започна с телефонната парола. Grin
Джей е импулсивна, а Ългаз е хитър и потаен... Simple Smile

# 334
Джейлин и Ългаз са разсъждавали, писали са по дъската

# 335
Ох, олекна ми , най-накрая разбраха кой е къртицата - ще го хванат , къде ще иде...Да видим после как ще скача Йекта - ще му замръзне набързо самодоволната усмивка.

Алекс, благодаря за превода !

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 23:14 от Yura65

# 336
Здравейте!
Аз бавно,но славно се паркирах най-сетне в темата Grinning
Много задачки бяха дадени на пенсионерката,но ги изпълних до край!
И сега - много хубав трей,бе
Алекс - благодаря за буквичките на всичко създадено от теб!
Огън си момиче,шапка ти свалям!

И на всички момичета (много сте милички мои,сакън да не изпусна някоя)съм благодарна за споделеното!

Та така - най-после го гепиха Ниязи,гадината мръсна,заради когото Джей изплака очите си,а и страх бра в затвора.
Май му увисна ченето на Йекта.Да видим каква гадост ще сътвори сега,няма да ги остави на мира. Дано скоро му подрежат крилата.
 Та се сетих - много хубаво мото,чудно просто! Точно за нашите гълъбчета - не се страхуват да променят живота си, да правят избор, да разперят криле и да отлетят, да се изплъзват от ноктите на задушаващите семейни традиции, да градят сами живота си - добър или лош, но техен! Ама какви семейства имат и двамата - "покрИ, та плачИ", както казват в моя край. Дано не оставят откриването на Зафер за последните епизоди,че ще ми вгорчат лятото / но май така ще стане,звездите ми го говорят /
Явно Парс ще има грижи пак заради сестричката си.Ей, я да го оставят на мира този мъж! Все пак няма да е лошо и той самият да вземе някакво категорично решение за попарите, които му сервира сестра му.Не може така,човека е болен,трябва да го щадят.Дано Сема го запази и за втория сезон!
И сега младежите - предполагам, че зулумите,които правят ще са обект на бъдещи серии.Точно като "видни"представители на семейства - Кая (Чънар), Ергуван(Парла) и онази хулиганка щерката на Ерен.Вече ми мирише на наркотици
До скоро, дружки! И не забравяйте мантрата - "Ългаз Кая е измислен герой" Heart Eyes аз бих добавила - "и Ерен също"

# 337
Лудетина!

# 338
Сега обаче ме мъчи въпроса -  Ниязи го разкриха като човека подменил пробите
или като убиеца на Енгин. Или и двете
Май това ще се изяснява занапред. Дано да е за двете престъпления.
Той може би бяга, за да не издаде поръчителя, а така може и да умре скоропостижно,ама де акъл,де

# 339
  • Кърджали
Онур Йозайдън (Осман), Каан и Пънар

# 340
Привет!
Благодаря за споделеното! Flowers Bouquet

Уур е участвал в предаването Magazin D на Канал Д.

Не зная за коя награда благодари Пънар вчера - дали за тази която писа Алекс или друга. Да са им честити всички бъдещи награди - на целия екип! Heart Hands Clap

https://www.instagram.com/p/CZ2G2NZPCnF/

С Бурджу Бириджик във филма на BluTV "İnsanlar İkiye Ayrılır"

# 341
Тук открих нещо за Седа.
https://www.mynet.com/yargi-nin-avukat-seda-si-nergis-ozturk-un- … kti-386804-mymaga
И за Пънар
https://www.mynet.com/yargi-dizisinin-ceylin-inden-ilham-alinara … i-1272428-mykadin

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 16:56 от tigasa1

# 342
"Джейлин, която се превърна в любимка на всички със симпатичното си поведение и силна стойка, ни показа как да бъдем стилни с класически стил. " - този пасаж от статията за Пънар(преводач Гугле-то) много ми пасна, особено след като днес изгледах новия филм "Любовна тактика" с Демет. Филмът си е едно приятно клише, но стилистката на Демет е направо за убиване, според мен. Шокрю си е екстра, но Демет...

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 20:37 от Gugutka52

# 343
"Нека се представя Simple Smile Прокурор Деря Ихдал"

tigasa1, голяма реклама на тоалетите на Джейлин. Hands Clap В първия линк не намерих Седа.
Gugutka52, ще се издокараме в модна линия "Джейлин" Smile.

# 344
  • Кърджали
Навръх 14ти февруари Каан Урганджъоулу раздава акъл в най-новата реклама - https://vk.com/wall609002571_121
Готина реклама, усмихна ме

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 12:13 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт