Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 32 934
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Горката Гьоксу Sob
Ългаз и Джейлин ще разкрият Ниязи.

Пак лъже - рецидивистка Джейлин.

Да бяха звъннали на Ерен, пак сами тръгнаха. Колегите му са съучастници, щом го предупредиха.

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 01:01 от LU4IQ

# 376
Ама Ългаз става все по-добър - почва да познава кога лъже

# 377
Пътна полиция няма ли, да го спре, а не да чакаме Ерен.

# 378
  • Плевен / София
Сердар хем е мръсник...хем лаком...Натопи и Чинар в кражбата от наркотика...

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 22:46 от gostenka68

# 379
Джейлин чака пред къщата на лаборанта....Какви ще ги надроби...
Такива каквито ги надроби Ерен ....да предупредят Ниязи ...и глухите разбраха .

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 22:57 от sofia26

# 380
айде...Ниязи се самоуби...

# 381
Лошо, засега поръчителят е неизвестен. Ниязи предаде богу дух.

# 382
  • Плевен / София
Явно няма да разберем лесно кой е поръчителя
Той предпочете смъртта пред затвора....Намериха пистолет в дома му.....Сега остава да докажат, че с него е убит Енгин...
Чакам с нетърпение да видя как замръзва усмивката на Йекта...

# 383
"Ювелирно" полицейско разследване  и самодейно  преследване ......до кривата  круша .......

# 384
Ще чакаме до следващата седмица. Затова действието изглежда мудно. Ако гледаме сериите накуп, разликата е много голяма.

# 385
Но как Ългаз успя да отиде до дома на Ниязи, а полицаиите закъсняха - учудих се, по едно и също време Ерен и Ългаз видяха че Ниязи е виновен и Метин и Ерен уж веднага наредиха на полицията да го намерят...

и аз се чудя защо пътна полиция не реагира и не се включи

за миг си помислих че Мердан е ппредизвикал задръстването с препречилия се на пътя паднал камион, за да не може Ниази да избяга... ама той пак избяга - самоуби се

# 386
Браво на лабораторията . Колеги , колеги , но всичко си има правила , тази , която го предупреди трябва да я накажат . Никакъв професионализъм . На мен ми се струва ,че ще накажат Сема заради този сценарии , злепоставящ родната им полиция Stuck Out Tongue Winking Eye
Ниязи не знаеше кой е поръчителят , но защо натопи Гьокче като я замеси с Йекта ? Аз на мястото на Ерем и другите веднага ще се хвърля на Йекта . А Джунейт все още ревнува Джейлин  и злобее на любовта им .
Но Йекта и без диплома е супер адвокат , няма спор , НО с престъпен уклон . Седа не му отстъпва , май се оказа ,че Йекта не знае за трупа .Даже деде и да я освободи от заплахите , тя ще остане заради сестра си . До сега все подозирах Йекта , но и Джунейт си личи какъв добър ''ученик'' му е . Същият е като него . Вече и него повече подозирам .

# 387
Добър вечер Simple Smile
Аз не разбрах, защо не му платиха на Ниязи. Дали защото делото не тръгна в посока Джейлин и Ългаз отново, или защото Сердар не можа да си пласира откраднатия наркотик???

# 388
  • Плевен / София
Браво на лабораторията . Колеги , колеги , но всичко си има правила , тази , която го предупреди трябва да я накажат . Никакъв професионализъм . На мен ми се струва ,че ще накажат Сема заради този сценарии , злепоставящ родната им полиция Stuck Out Tongue Winking Eye
Ниязи не знаеше кой е поръчителя , но защо натопи Гьокче като я замеси с Йекта ? Аз на мястото на Ерем и сругите веднага ще се хвърля на Йекта . А Джунейт все още ревнува Джейлин  и злобее на любовта им .
Но Йекта и без диплома е супер адвокат , на,а спор , НО с престъпен уклон . Седа не му отстъпва , май се оказа ,че Йекта не знае за трупа .Даже деде и да я освободи от заплахите , тя ще остане заради сестра си . До сега все подозирах Йекта , но и Джунейт си личи какъв добър ученик му е . Същият е като него . ВЕче и него повече подозирам .
Да....толкова усърдно рови, за да докаже, че Ългаз не толкова бял и добър, че чак става жалък....Защо обаче мотае Нева....
Не можем да се оплачем от липса на динамика...Йекта не можа да преглътне, че пред новата прокурорка няма да му минават лесно номерата
Добър вечер Simple Smile
Аз не разбрах, защо не му платиха на Ниязи. Дали защото делото не тръгна в посока Джейлин и Ългаз отново, или защото Сердар не можа да си пласира откраднатия наркотик???
Зависи кой е поръчителя. Не мисля, че е този с наркотика....Явно поръчителя иска да е сигурен, че ще има осъден и влязъл в затвора...

# 389
Ългаз излезе, говори с Джейлин и тръгна веднага към къщата на Ниязи и оттам звънна на Ерен. После пристигна Метин, намери пистолета, а Ерен пътува някъде по магистралата.

Не могат да накажат Сема, във всеки турски сериал родната им полиция е за посмешище.

Йекта не е никакъв адвокат, а престъпник, който се възползва от положението на адвокат да има достъп до всичко. А и с тези платени наемници в кантората му нищо свястно и почтено не са направили, само мръсотия.

Общи условия

Активация на акаунт