Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 32 936
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Ългаз излезе, говори с Джейлин и тръгна веднага към къщата на Ниязи и оттам звънна на Ерен. После пристигна Метин, намери пистолета, а Ерен пътува някъде по магистралата.

Не могат да накажат Сема, във всеки турски сериал родната им полиция е за посмешище.

Йекта не е никакъв адвокат, а престъпник, който се възползва от положението на адвокат да има достъп до всичко. А и с тези платени наемници в кантората му нищо свястно и почтено не са направили, само мръсотия.
Разбира се , но знаейки материята умее да излиза сух от водата . Добър адвокат с престъпен ум , който защитава престъпници , защото и на тях им се полага адвокат ...за съжаление . И както ни разказват доста дела е спечелил не зависимо по кой начин .
Интересно Нева , ако види истинското лице на Джунейт какво би направила ?
А на Джей не и дойде акълът . С това самостоятелно творчество наистина ще си получи заслуженото на края . Горкият Йългас колко добре я познава .

# 391
  • Плевен / София
Ългаз излезе, говори с Джейлин и тръгна веднага към къщата на Ниязи и оттам звънна на Ерен. После пристигна Метин, намери пистолета, а Ерен пътува някъде по магистралата.

Не могат да накажат Сема, във всеки турски сериал родната им полиция е за посмешище.

Йекта не е никакъв адвокат, а престъпник, който се възползва от положението на адвокат да има достъп до всичко. А и с тези платени наемници в кантората му нищо свястно и почтено не са направили, само мръсотия.
Да....Явно са се специализирали в защита на хора със съмнителна репутация, които плащат много , за да избегнат затвора...
Не може да и се отрече на Джейлин, че има нюх....ако не беше пред дома на Няази въобще нямаше да разберат, че той ще бяга...

# 392
Въобще  ще разберем ли защо Ниязи беше в тази схема или всичко свързано с него ще  остане под ТИР-а?!?!?!
Сема Зафер го качи на кораба , а Ниязи откъде ли ще се обади  на близките си ?!?!?

# 393
  • Плевен / София
Въобще  ще разберем ли защо Ниязи беше в тази схема или всичко свързано с него ще  остане под ТИР-а?!?!?!
Сема Зафер го качи на кораба , а Ниязи откъде ще се обади  на близките си ?!?!?
Чака ни и втори сезон...Ако всичко изясним в първия ще станем като ЗЯ..Всеки нов сезон нов сюжет и по същество нов сериал...

# 394
  • Кърджали
Серията много ми хареса.
Да, откритието че е Ниязи ни се стори бавно, то не реално погледнато стреляха напосоки според уликите. Ако и ние не знаехме че е Ниязи , трудно бихме го заподозрели Да, дългокос е, Монте през цялото това време търсиха кой подменя уликите (само ние знаехме че подменящият и убиецът е един и същ. Ние и интуицията на Джейлин)

Джейлин бързо хвана че Ългаз и Парс заедно са подготвили обвинението. Ългаз успя да успокои Джейлин,че този вариант е по-добре, отколкото да отнемат разследването от Парс и новият прокурор вече може да напише и много по тежко обвинение. Това, написано от двамата беше доста "защитаващо" Джейлин, което накара и Йекта да избеснее.
Парс си намери майстора при новата прокурорка. 😛 Хареса ми тв, не се даде ни на Парс , ни на Йекта. Изглежда справедлива, и ме вярвам да създава проблеми.
Парс най накрая отиде на лекар, така премахва шанса на Йекта да го изнудва непрекъснато с болестта. Но Парс си е Парс "Ако няма да умирам дайте ми рецепта и да си ходя на работа"
Като казах болестта,Сема отново беше във вихъра си с посланията, които отправя. Че и болните са хора и могат да работят
Също така и с думите на Джейлин че е крайно време да се спре с това какво ще кажат хората, а да се избере това, което е най-добро за теб.
Парс съвсем се сприятелява с тримата. Което ми пълни сърцето Ългаз и Джейлин са толкова сладки в любовта си,че скоро ще хвана диабет 😂 ( но казано с добро)
Чъмср кога ще се сети да седи далеч от Сердар....
А Ългаз разбере ли всичко, наистина лошо им се пише и на Чънар и на Метин
 Чънар един път да каже и нещо вярно
"Брат ми е Лидо влюбен в жена си. Тя е лудо влюбена в него. А аз съм като бомба със закъснител между тях. Избухна ли и двамата ще умрат."

Сега ще е по-трудно да докажат кой е поръчителят. Но дефакто има.ощем4 месеца до края на сезона. Не може на всеки 5 серии да убиваме човек и да го приспиваме на някой от нашите и после да го оправдаваме . По-добре лека полека да работят по това дело, да оправдаят Джейлин ( все още не са я оневинили съвсем  трябва да докажат че е бил Ниязи, а Йекта ще им пречи)., Да стигнат до поръчителя и така

За втори сезон мисля че ще остане бомбата с татко Зафер.

# 395
Въобще  ще разберем ли защо Ниязи беше в тази схема или всичко свързано с него ще  остане под ТИР-а?!?!?!
Сема Зафер го качи на кораба , а Ниязи откъде ли ще се обади  на близките си ?!?!?
Може би , защото Сема иска още да се чудим кой е поръчителят . Добре , ако не е Йекта защо се е хванал за Джейлин , не иска ли да разбере кой уби сина му . Той му е помогнал да избяга , но ми се струва и ,че убийството идва от неговата кантора . Остава актьорите да не знаят и те кой е поръчителят . Satisfied

# 396
  • Плевен / София
Серията много ми хареса.
Да, откритието че е Ниязи ни се стори бавно, то не реално погледнато стреляха напосоки според уликите. Ако и ние не знаехме че е Ниязи , трудно бихме го заподозрели Да, дългокос е, Монте през цялото това време търсиха кой подменя уликите (само ние знаехме че подменящият и убиецът е един и същ. Ние и интуицията на Джейлин)

Джейлин бързо хвана че Ългаз и Парс заедно са подготвили обвинението. Ългаз успя да успокои Джейлин,че този вариант е по-добре, отколкото да отнемат разследването от Парс и новият прокурор вече може да напише и много по тежко обвинение. Това, написано от двамата беше доста "защитаващо" Джейлин, което накара и Йекта да избеснее.
Парс си намери майстора при новата прокурорка. 😛 Хареса ми тв, не се даде ни на Парс , ни на Йекта. Изглежда справедлива, и ме вярвам да създава проблеми.
Парс най накрая отиде на лекар, така премахва шанса на Йекта да го изнудва непрекъснато с болестта. Но Парс си е Парс "Ако няма да умирам дайте ми рецепта и да си ходя на работа"
Като казах болестта,Сема отново беше във вихъра си с посланията, които отправя. Че и болните са хора и могат да работят
Също така и с думите на Джейлин че е крайно време да се спре с това какво ще кажат хората, а да се избере това, което е най-добро за теб.
Парс съвсем се сприятелява с тримата. Което ми пълни сърцето Ългаз и Джейлин са толкова сладки в любовта си,че скоро ще хвана диабет 😂 ( но казано с добро)
Чъмср кога ще се сети да седи далеч от Сердар....
А Ългаз разбере ли всичко, наистина лошо им се пише и на Чънар и на Метин
 Чънар един път да каже и нещо вярно
"Брат ми е Лидо влюбен в жена си. Тя е лудо влюбена в него. А аз съм като бомба със закъснител между тях. Избухна ли и двамата ще умрат."

Сега ще е по-трудно да докажат кой е поръчителят. Но дефакто има.ощем4 месеца до края на сезона. Не може на всеки 5 серии да убиваме човек и да го приспиваме на някой от нашите и после да го оправдаваме . По-добре лека полека да работят по това дело, да оправдаят Джейлин ( все още не са я оневинили съвсем  трябва да докажат че е бил Ниязи, а Йекта ще им пречи)., Да стигнат до поръчителя и така

За втори сезон мисля че ще остане бомбата с татко Зафер.
Алекс съгласна съм за Парс..Чак не мога да повярвам, че го виждам в тази светлина....
Чънар няма да му уври главата..Не знам дали Джейлин ще успее да го спаси втори път...
Пак сме оставени на полу съединетел и чакаме другата неделя да видем какво ни е подготвила Сема...

# 397
Благодаря за компанията и коментарите .

Лека ,че утре ще зарЯзвАмЕ......

# 398
  • Плевен / София
Ако искате да си направим анкета с въпрос  "Кой е поръчителя?". Моят отговор е Йекта...Затова така се е вкопчил да докаже, че Джейлин е убиеца...

# 399
  • Кърджали
Гости честно казано, ми се иска да не го спасяват. Той няма да си научи урока. Но от друга страна ще им се наложи. Ще им се наложи да поемат защитата му, за да разберат дали наистина той е убил Зафер. Защото иначе пак се връщаме на "между тях стои един гроб". Но този път положението ще е по-твжко. Щото и Чънар и Метин ги свършха едни...

И аз вярвам на интуицията на Джейлин и поръчителя е Йекта.Колкото и да не ми го побира главата как може да иска да убие синът си. Но това е Йекта. И това непрекъснато желание да вкара Джейлин в затвора

# 400
Ниязи вече е ясен, но излезе от играта.
От него  остана пистолеетът му и обувките му (номер 43), от които  са следите.
Поръчителят обаче остана неизвестен (на полицията и прокурорите). Rage
Изобщо много от въпросите ни останаха без отговор.
Единствено Седа се запъти към изпълнението на задачата от Мердан,
но и тя до никъде не стигна... Йекта е отвратително хитър и бързо се изплъзва.
Обаче, единствено  тя знае и за фалшивата му диплома!
А Лачин знае кой е помогнал на Енгин да избяга от болницата!
А тъпият Осман измисли възможно най-глупвия изход - да избяга с любовницата си!

И така - линията Сердар-Чинар-Тугче-Парла предстои да се разплете.
Линията Джунейт-Нева също предстои.
Новата линия с новата прокурорка тепърва ще се развива.
Линията Мердан и трупа на Зафер - предстои.
Предстои и превъзпитанието на Джей! Grin

# 401
И както ни разказват доста дела е спечелил не зависимо по кой начин .

Напротив, има голямо значение. Всеки може да спечели дело по нечестен начин. Плаща на Нева и печели делото и невинният отива в затвора. Това спечелено дело ли е? Същото е и с Йекта. Той не печели дела, защото е добър адвокат, а защото е престъпник - плаща - печели, манипулира, с тролове настройва общественото мнение в угодна за него посока.

Ниязи не получи парите, защото поръчителят ги няма. Той свърши своята работа. Няма как да чакат да има осъден и влязъл в затвора, защото това не зависи от него. Делото му беше обречено, защото поръчителят силно си е повярвал - да натопи Ългаз е безумно.

Ако Йекта няма отношение към убийството, защо ще иска да осъди невинната Джейлин, а истинският убиец да е на свобода. Колкото и да е извратен, поне в името на паметта на сина си, не би трябвало да го прави. Ако той е поръчителят, защо не плаща на Ниязи - ясно е, че има крещяща нужда от пари и като не ги получи, може да го издаде. Мозъкът му работи достатъчно на престъпна вълна, за да знае колко може да забави подобно плащане. Има нещо друго в мистерията.

# 402
Хареса ми серията - най-накрая стигнаха до Ниязи. Метин намери пистолета , сега вече и обувките могат да му видят кой номер са. Поръчителя сигурно ще го търсим 4-5 серии.  Йекта е прекалено самодоволен - нямам търпение да го видя спаружен пред доказателствата. Седа остана за едно, уж вярва в невинността на Джейлин а реакциите и в полза на Йекта.
Чънар за бомбата беше много прав - той ще ги довърши влюбените гълъбчета. Което изобщо не ме радва - не искам да ги виждам скарани....

# 403
Аз мисля, че не е Йекта, но е някой, който има връзка с него и има интерес Енгин да е мъртъв. Ако беше Йекта, щеше да си плати на Ниязи и да продължи да напада Джейлин и Ългаз. Много мръсна тактика на адвокат - да търси тайните на противника из бельото му.
Между впрочем, струва ми се, че фактът, че не платиха на Ниязи, е важен. Възможно е и човекът, който трябваше да плати, да отсъства... Не чух каква причина изтъкна този, с който се срещна Ниязи...

# 404
  • Плевен / София
Гости честно казано, ми се иска да не го спасяват. Той няма да си научи урока. Но от друга страна ще им се наложи. Ще им се наложи да поемат защитата му, за да разберат дали наистина той е убил Зафер. Защото иначе пак се връщаме на "между тях стои един гроб". Но този път положението ще е по-твжко. Щото и Чънар и Метин ги свършха едни...

И аз вярвам на интуицията на Джейлин и поръчителя е Йекта.Колкото и да не ми го побира главата как може да иска да убие синът си. Но това е Йекта. И това непрекъснато желание да вкара Джейлин в затвора
Сигурни ли сме, че е син на Йекта....Шофьорът много е обичал Енгин...а и визуално май си приличат

Общи условия

Активация на акаунт