Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 32 943
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Кърджали
То Ниязи и без това не знаеше кой е поръчителят. Бил е нает чрез посредник.

# 406
Ниязи познава посредника, срещна се с него - като го издаде, полицията ще притиска и разследва него. А и нещата не опират само до показанията на един човек - видяхме, че подставянето на друг, невинен, в един момент се проваля - Ългаз - Гьоксу.

# 407
Да, сега прегледах тази сцена. Не съм чула, защото посредникът нищо не каза - само че ще му се обади, когато има информация. А и беше сякаш притеснен. Това означава за мен, че поръчителят не е налице и няма връзка с него.
Хрумва ми мисълта, че ако Сема е намислила да засили драмата, това може и да е шофьорът на Лачин.

# 408
Пак сме в тъча за край не е нещо ново...
Този Йекта долен!
Много готини ЪлДжей като я целуваше по вратлето ясно защо Къдрокоско и Пънарка си дадоха аревидерчи
Разбирам го! Ако ще става реал колкото и да съм против тия всички неща да става хич да не му се канят и покланят.

# 409
  • Кърджали
Кате, защо па шофьора ще иска да убива Енгин, синът на жената, в която е влюбен? Тц
Йекта е поръчителят, в краен случай - Джунейт

# 410

Джунейт къде занесе чантата с парите? Ако Нева е платила за невинно осъдения - доста глупаво. Може да започнат да я изнудват за още пари.

В деня на "Присъдата"

# 411
Благодаря за компанията и коментарите .

Лека ,че утре ще зарЯзвАмЕ......

и ще залюбваме...

# 412
  • Бургас
  Гледах лайфа с широко отворени очи и уши Laughing, че всеки път от въпрос във въпрос скачаме, но уви...и този път вече известното ни, за предателството на Ниязи, само ни разкриха и то как......с абсолютно режисьорско безсилие във всички сцени, което постави полицията в комични ситуации - липса на синхрон в действията, довел до самоубийството и новите перипетии, които очакват героите ни. Работата стана, като приказката - на час по лъжичка. Хареса ми последователността в образа на Джейлин - интуитивна, но и неразумна. Дали ако не беше предприела това преследване, Ниязи нямаше да е още жив? Ългаз - отново с мисъл и разум стигна до истината за сменените проби. И на фона на проблемите им, тази нежна, споделена любов /много естествени им се получават сцените с откраднатите целувки Wink/
Парс и приятелството, което започва с Ерен - както и пред журналистите подчерта, нищо човешко не му е чуждо. Все по-симпатичен започва да ми става този образ.
За Йекта, Седа и Джунейт мисля, че още нищо не знаем...Разкриват ни само черти от черната страна на характера им, но да не забравяме, че всяка душа крие дълбоко в себе си и нещо бяло... До колкото разбирам схемата по която пише Сема е очаквай неочакваното..
И още две линии са необосновано все още пред погледа ни - от една страна младежите и наркотиците, от друга Осман и бременната любовница...Какво ще изкочи от там и как в крайна сметка всичко ще се навърже в тази история - наистина има още доста време...
Серията все пак ми хареса, само да не чакаме още пет серии, за да разберем поръчителя

# 413
Та така - Ниази, както предполагах умря. И сега пак до под кривата круша.
У мен най-много съмнения предизвиква Джунейт. Той изобщо не може да "преглътне" , че Джей му е била шута и сега е щастливо омъжена, а с Нева нещата май зациклиха(а там е и баткото Парс). Та този юнак най- се доближава до извратения ум на Йекта.
Седа също ми е подозрителна. Тя изнудваше и разполага с компромати за всички в "солничката" на Енгин. Да вземе да се разкара и да си гледа дъщеричката,. Да даде каквото има на дядото, въпреки че той има същите документи, може би изключение прави видео файла за Чънар.
А Джей - май изобщо не си взима поука от грешките в близкото минало. И се очертава като патологичен лъжец - лъже без да ѝ мигне окото. Горко му на Ългаз Любов, любов , ама ако няма доверие и уважение ще забуксува, а появят ли се подозрения работата е утекла. Дано се осъзнае  Джей.
Аз мисля, че не е Йекта, но е някой, който има връзка с него и има интерес Енгин да е мъртъв. Ако беше Йекта, щеше да си плати на Ниязи и да продължи да напада Джейлин и Ългаз. Много мръсна тактика на адвокат - да търси тайните на противника из бельото му.
Между впрочем, струва ми се, че фактът, че не платиха на Ниязи, е важен. Възможно е и човекът, който трябваше да плати, да отсъства... Не чух каква причина изтъкна този, с който се срещна Ниязи...
Права си Кате! Обикновено се пита при убийство - "кой има полза от това", както и - "проследи пътя на парите".
Тук обаче убиеца не получи обещаните пари. Ще чакаме накъде ще поеме сега разследването.
За младежите и наркотиците - май ще изкочи зайче от тази линия.
Ама ,че семейства имат нашите гълъбчета,сякаш са кацнали върху буре с барут!

За днешния празник - бъдете във вихъра си момичета!

# 414
Аniksi, режисьорът снима това, което му е написано по сценарий.
Това е сериал, но и в живота престъпленията не се разкриват гладко, по план, а след много работа и перипетии.
Трудно е да се усъмнят в колега само заради дългата му коса. Но трябваше да проверяват всички в лабораторията и може би малко да изчакат преди да разпитват Гьоксу. Защото след подобно подозрение човек губи мотивация и е силно разочарован. Има вътрешни отдели в полицията, които работят дискретно, а не както направиха нашите - пред цялата лаборатория. Във всяка работа се правят грешки, важното е да не водят до щети и бързо да се поправят.

# 415
В тая връзка, след като се разбра, че са подменени пробите, че това е станало от вътрешен човек, най-логично беше да си зададат въпроса, от къде вътрешен човек може да вземе косми от Ългаз. Ама пак само на Ългаз му щракна да търси в бившия си кабинет. Stuck Out Tongue Winking Eye Ерен и Метин работят само по задачи, спуснати отвън.
Ама хайде да приемем, че са обременени от собствени проблеми.
Алекс, ще обмисля хрумката на свежа глава и ще пиша утре по зададения ти въпрос. Лека нощ.

# 416
Добро утро! За трупа на Зафер : Зафер отдавна се е разложил. Само ДНК може да каже, че е той. Но нали всичко е човешка направа, а за това си има хора - Дядо Мерди. Като нищо ще фалшифицира това ДНК.
Решението е на Сема. Не е задължително всичко да е разкрито /по сценарии/.

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 08:24 от tigasa1

# 417
В епизода Седа попита Йекта за Зафер, той според вас дали знае, че Зафер е изчезнал? Аз не знам как да тълкувам поведението му - май се учуди, сякаш наистина не знае, че Зафер го няма.

Иначе Чинар го гризе съвестта и при по-голям натиск би си признал всичко. Видяхме как реагира на въпроса на Ългаз за Енгин. Изпадна направо в паника и тръгна да си стяга багажа.
Аз не разбрах какво отговори Мердан, но Ългаз беше притиснал Чинар и Метин, и ако Мердан не беше влязъл в стаята не знам дали Метин нямаше да каже всичко на Ългаз.

# 418
  • Кърджали
Мердан излъга че му се налагало да пътува и искал да вземе Чънар със себе си за компания, но Метин не го бил пускал. Мердан измъкна и този път Чънар и Метин, но някой ден ...

За мен беше напълно правдоподобно,че не надушиха веднага Ниязи. Иначе щеше да е съвсем нереалистично и "като на филм"

И аз останах с впечатлението,че Йекта наистина се изненада на това, че Зафер е изчезнал. Доверие му нямам, но май наистина няма представа че е убит, камо ли къде е заровен...

Едит. Да добавя. Рейтинга е повече от отличен

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 09:18 от Aлекcандрa

# 419
Чудесен рейтинг, дружки Heart
Знаете ,че гледам и другия Прокурор , и там най бедната и по-слабо образована част от зрителите е с най нисък интерес ( е в сравнение с другите , иначе над 8 си е високо )  .Явно предпочитат традиционните драми с побои , сълзи и селски сюжети ...

Общи условия

Активация на акаунт