Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 32 949
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
А Джуйнет какви мръсотии за Ългаз успя да извади?

Седа май каза на Йекта за това, че брака им е за да не свидетелства Ългаз срещу Джейлин.

Но и Джуйнет доносничеше и се чудя какво успя да изрови.

# 421
  • Кърджали
Джунейт докладва на Йекта за това че преди да отведат Джейлин в затвора, Ългаз е завел Джейлин в кабинета си докато чакаха колата и не е позволил на никой да влезе. А и че Ългаз прекарал вечерта при Джейлин в ареста (там когато я пази цяла нощ, не можа да я остави).
Добре че (май)никой не знае че Ългаз е ходил пак на местопрестъплението да търси стъпките и след това с Джейлин. Че кой знае какво ще измисли Йекта от това....

# 422
Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан! Revolving Hearts Wine Glass Wine Glass

В неделя други сериали няма, но има Сървайвър и той е на първо място в Total. Джунейт разказа и за делото на болницата - Джейлин го поема, Ългаз се отказва, тя го печели.

# 423
Този Джунейт е един малък Йекта , да се провери да не му е незаконен син .
Иначе актьорът много добре играе , въпреки ,че е хубав мъж успява да ни стане неприятен Rolling Eyes
Нали Йекта се изненада за Зафер , когато Седа му разказа за Зафер . Като нищо после могат да повторят сцената , само добавена скрита ехидна усмивка - не обичам такива ''изненади '' , предпочитам нещо по интересно .

# 424
  • Плевен / София
Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан! Revolving Hearts Wine Glass Wine Glass

В неделя други сериали няма, но има Сървайвър и той е на първо място в Total. Джунейт разказа и за делото на болницата - Джейлин го поема, Ългаз се отказва, тя го печели.

Скрит текст:
[/color][/size]
[/spoiler]
В неделя има още 5 сериала освен нашия...Разузнаване, Клетва, 10 хиляди стъпки, Арчър Искендер и Вълк 2039

# 425
  • Кърджали
Имаме си конкуренция в неделя. И Разузнаване са много силна конкуренция ( със зор им отнехме първото място 😂) и Сървайвър. А комшиите си харесват Сървайвър.

# 426
Джунейт, рови - но какво ще му спечели това?!? То ако Ългаз тръгне да рови за Йекта сигурно 100 по толкова ще намери. Няма справедливост и това си е !
За Разузнаване чувам все хубави неща , но него съм си го оставила за лятната ваканция.

# 427
gostenka68, не написах "Организацията", защото мисля, че на всички е известно кои са двата сериала в неделя. Други сериали няма. Как да броя "Клетва" /има я само в Total/ и "Tozkoparan Iskender" /в група ABC1 изобщо го няма в списъка до 25-то място/ с този рейтинг на 22 и 25 място - заковани са там и няма да мръднат. "BÖRÜ 2039" се излъчва по интернет телевизия BluTV и не участва в рейтинговата класация.

Рейтингът на Coxturkiye - само сериалите и Total до 50-то място - в спойлера.

Скрит текст:

# 428
  • Плевен / София
LU4IQ, съгласна съм, че сериозната конкуренция е в лицето на Разузнаване. Следя го.
Но и останалите сериали в този ден си имат своята аудитория и това влияе все пак на броя зрители на нашия сериал.

# 429
  • Кърджали
Началото на 20ти епизод. Джейлин е изненадана от Обвинителния акт - https://vk.com/wall609002571_124

Покрай този сериал половин адвокат ще стана... Сума ти време рових на турски какви са етапите на един съдебен процес, за да разбера какво означава един термин, който ползваха в серията. Така и не го намерих, та малко импровизирах според бързата лекция по право в Турция, която ми изнесе интернета днес

# 430
Алекс, кой е този термин? Може пък да го открием. Напиши го. Hug

# 431
  • Кърджали
Дори не съм сигурна дали го чувам правилно.- тезиджат ли нещо такова...
Това е някакъв доклад който съдебния състав (делото не се гледа само от един съдия) представя преди самото започване на делото. В него пише какви пропуски виждат в разследването до момента, трябват ли още разпити...такива неща. И с него дават определен срок тия пропуски да се допълнят , посочва се и датата на първото заседание
Прерових няколко сайта на адвокати (плюс един два други юридически),обясняващи как протича едно дело, през какви етапи минава от жалба до присъда, но не го срещнах . Явно си е някакъв термин, който в обясненията са го писали с по-разбораемо думи.

# 432
Алекс, и аз  търся. Пиши на кое място в епизода го чуваш. И аз ще го прослушам  и ако намеря нещо ще ти пиша. Не съм юрист, разбира се, но обичам да се ровя в неща, които са ми грабнали интереса. звучи ми като правен термин, от тези, които са заемки в турския  от арабския език. Blush

# 433
  • Кърджали
В този клип Ългаз го казва поне два пъти, съдията също... Сега ще го пусна пак и ще ти кажа точно по кое време
Аз се предадох. Иде ми да пиша на Сема Ергенекон да ми каже какво означава този термин, само за да спре да ме ровичка. Мразя като се получи така че да не намирам точната дума.
И с Парс Сема ги е натвприка едни, като си е измисляла направо думи. Тая серия са били във вихъра си

# 434
Мерси за превода, не бях обърнала внимание на този съдия/председател, но наистина изглежда умен, опитен и решителен.

Хареса ми, че иска да се прегледа отново треакторията на куршумите.

Направи ми добро впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт