Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 32 947
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Те много набързо дадоха изгарянето на сакото. Имаше лаборант - ако това е бил Ниязи - Джейлин затвръждава съмненията си и отива да го проследи.  Предвид обстоятелствота няма как да не тръгнат след него. В крайна сметка Ългаз се обади в полицията че бяга , докато тръгнат и Ниязи беше вече под камиона...
Аз много я харесвам /Джейлин/ - свикнала е да се оправя сама и да се спасява според случая - няма как да се промени . При толкова проблеми в семейството тя е единствената стъпила на земята и трезвомислеща .....
     Какво ли  не преживя:смърта на Инжи,пред нея застреляха Енгин,а сега Ниязи се самоуби  пред нея?
А като разбере за баща  си как ще помогне на семейството си?
За мен Джейлин  е най - интересния образ в сериала.

# 496
Имемаме нов трейлър - https://www.youtube.com/watch?v=9ZPyjZ4eMiw - линк

Интересен трейлър. Джейлин вижда Нева и Джуйнет. С Ългаз ми се струват леко напрегнати или ядосани от открието, че Нева и Джуйнет за заедно. Явно не им харесва, а може и да се дразнят или да им  е криво.

Джейлин май търси някакви престъпници, има написани имена на ръката - и прави някакви неща зад гърба на Ългаз.
А може би е сключила пакт с Мердан...

Отделно Парс явно е разочарован и от Джейлин и от Ългаз.
А Чинар яко го е загазил.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 22:04 от kukli4ka456

# 497
  • Кърджали
Джейлин пак каква беля е направила, че пак докарва в бяс и Ългаз и Парс?
А покрай нея и Ългаз пак отнася от гнева на Ългаз. Тъкмо се радвах,че се сприятелиха....

И с превод
https://vk.com/wall609002571_130

# 498
мерси за превода

тия имена на ръката чудя се дали Джейлин ги търси във връзка с Ниязи или във връзка с Парла... понеже Джейлин вече не е толкова глупава, няма да изпусне събитията в живота на Парла както изпусна тези в живота на Инджи.

и тази снимка накрая каква е... не мога да видя кой е на нея

# 499
Добре дошли на новите ни събеседнички
Озета. Превода не е мой, но е добре
“Присъда” 21 еп. промо снимки
ОЗЕТ:
Смъртта на Ниязи създава шокиращ ефект за Ългаз, който обикаля пределите на своите граници, за да оправдае Джейлин. И Ългаз, и Джейлин се оказаха в центъра на голямо дело както по закон, така и по съвест.
Йекта, който е добре запознат с бойните му техники, осъзнава, че защитата на Ългаз и Джейлин е отслабнала след новината за Ниязи, който, както се оказва, се е самоубил.  Сега е негов ред да събере информация и да я подкрепи с доказателства, за да бъде по-отдаден на каузата си.
Все още обаче не знаят, че ще им дойде неочакван ход, който ще шокира всички.  Ългаз е изправен пред труден подготвителен процес, но той ще направи всичко възможно, за да спечели делото.  От една страна, той трябва да остане в законовата рамка, докато се опитва да задържи Джейлин, която е сама, след всички улики, на път да победи Йекта.В края на това пътуване обаче и двамата ще се сблъскат с нова информация, която не са очаквали, и ще бъдат на прага на трудно решение...
Скрит текст:

Мотото на серията е "Овцата живее живота си в страх от вълка. А всъщност накрая все овчаря я изяжда" Томас Хобс
Дрън-дрън ... и това ако е резюме на серията , то аз съм балерина
Какво е това - " обикаля пределите на своите граници" , може би искат да кажат, че се движи по ръба на моралните/ и или  професионалните си принципи или е вложен друг смисъл ? Дразнят ме такива изречения, въпреки че безкрайно уважавам труда на преводачите и съм им благодарна от сърце. Малко обработка,
предредакция подобрява речта, прави я разбираема.
Наравно с Йекта, отвратително се държи и Седа. А тя няма ли вече да напусне Истанбул , ей го де е Измир - да пътува при щерка си.
Джунейт съм го "закопала" отдавна и тук съм
Леле-е-е, новия трейлър е бомба Bowling - мирише на наркотици и забранена лИбоФ ?????? 

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 22:19 от Dimeto_M

# 500
Май разбраха за наркотиците.

Благодаря, Александра!

# 501
Кукличке, Алекс - благодаря за трейлъра и превода със субтитри! Hands Plus1 Hands Clap
Макар и с недомлъвки, Сема ханъм този път ни казва доста неща.
Показа ни действитлната връзка на Джунейт с Нева
- досега само допускахме, че има нещо.
Джей отново се втурна да разкрива тайните самостоятелно,
както си е свикнала... И Ългаз наистина се ядоса този път. Rage
Не разбрах само защо на ръката й е написано името на  Енгин с някакви цифри...

Не съм убедена в ролята на Седа - тя е против Йекта и иска да помогне
на Джей и Ългаз, а също и на Парс, но май не й се получава...
В трейлъра виждаме и Дерия - новата прокурорка, сигурно ще разберем
каква е ролята й в цялата драма.
За Чинар, Сердар и останалите дилъри - трябва да има някаква развръзка.
Да се надяваме...
От предния трейлър обаче не разбрах каква е връзката
между Мердан и Зюмрут?

# 502
Интересно защо е толкова разочарован  Парс  от Джейлин .Disappointed
А Ългаз направо ѝ е бесен Open Mouth
Много е твърдоглава  и своенравна Джейлин. Отдавна ѝ се ядосвам и ми идва да я цапардосам с обратното на дланта ми. Тя изобщо не осъзнава накъде я водят тези нейни изцепки и вместо да плаче на рамото на Ългаз от страх пред затвора, да вземе да направи връзка с горната част на главата си.
Та като споменах "страх от затвора", дали това не е страхът на овцата от вълка ????? Ама кой или какво ще бъде в ролята на овчаря - мрак,мрак....
На дланта на Джей аз разчитам - Айла и Ендар
Дано се спаси Парла от тази напаст с наркотиците

# 503
на ръката й, според мен, е написано Endar, а не Енгин...

# 504
на ръката й, според мен, е написано Endar, а не Енгин...
И аз така го разчетох,  Ayla е другото име

# 505
  • Кърджали
Айля Ендар пише на ръката ѝ.
Женско име.
Какво пак забърква Джейлин, страх ме е дори да си помисля. Надявам се по време на серията да има приемливо обяснение и извинение

# 506
Айля Ендар пише на ръката ѝ.
Женско име.
Какво пак забърква Джейлин, страх ме е дори да си помисля. Надявам се по време на серията да има приемливо обяснение и извинение
Като гледам колко стреснат е Ългаз наистина е опасно, май...

# 507
Джейлин май е влязла в серия.
Досега по една изцепка на епизод и после съжалява. Тук, както подадоха сламките, май не е едно само. Сега, когато Ългаз й се караше, реакцията й като на лигла, дето не става на нейното. Не искам да я развалят. И Ългаз досега мъмреше само, повече разтревожен за нея, а сега си изглежда бесен.
Чънар щом ще мие чинии не я е закъсал. Явно дядото е намесен. Парла може независимо да я е сгащила Джейлин. После ще се доомаже положението като се хване връзката. Head Band

# 508
Привет!
Благодаря за фрагмана, за превода и снимките, за озета /преводът е буквален, както са го написали на турски - турците така си ги пишат/. Flowers Bouquet Благодаря и за всичко споделено! Flowers Bouquet

Мердан говори със Седа, а в това време показват Зюмрют на гарата. Не я познава, при първото гледане аз също се заблудих.

Мисля, че Джейлин и Ългаз са разбрали с какво е изнудвана Нева и затова отива при нея да я "погребе". Може Парс затова да е разочарован от двамата. Но Джейлин е със зеленото палто - може да е ядосан за преследването на Ниязи. А Ългаз се кара на Джейлин за неясно кое нейно, поредно солово изпълнение. Grin Пак е сгазила лука.

Редакция

Арабките са писали, че на снимката е семейството на Даря

За останалото и те гадаят - например, че в тази сцена още някой е загинал на улицата пред очите им.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 02:01 от LU4IQ

# 509
Имам усещането че мотото за овцата се отнася за Лачин. Нея я е страх от вълка Йекта. Прикрива любовника си Мурат, предаде Йекта за дипломата, може и за катастрофата да е разказала - че е обвинил невинни хора . И ако Йекта всичко е разбрал и е видял сметката...Сема ще каже тежката си дума разбира се!

Общи условия

Активация на акаунт