Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 32 905
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Джунейт знае .

# 571
И на Джунейт нямам доверие.
Трябва или да усети че Йекта губи позиции или нещо съвсем да му прещрака.
Джунейт иска кантората. Това означава че ще прави всичко което ми нареди Йекта .
Не знам Седа имаше ли доказателства за фалшивата диплома.От онова което Мердан разгледа пишеше само фалшива диплома.

Да не влезе в затвора , преди  да я получи  с тези съучастия  в престъпленията.

# 572
Мисля си, че Нева е споделила с Джунейт за проблема си в Анкара и с Енгин. И много ще си изпати, а покрай нея и Парс.

# 573
Тук

https://vk.com/aveturk

и тук

https://turkru.tv/prigovor-21-seriya.html

преводачката е една и съща.

Мисля, че Мердан помогна достатъчно на Джейлин. Ългаз се усъмни в искреността на Лачин, заподзря игра на Йекта, но Джейлин вече беше при дъщерята на Айла и научи това, което ѝ трябваше - че Йекта е плащал лечението на майката. Какво друго би могъл да направи - той освен досието, няма други доказателства, а в интернет информацията Джейлин си я намери сама.

Седа имаше досиетата от Енгин - Мердан прибра всичко, даже и лаптопа ѝ. Няма друго в нея освен ако тя сама не е потърсила по - късно и да не са ни показали.

Да, Джунейт иска кантората, това малко ли е. Нищо не са ни показали за него - никакви подробности за живота му.

Нева може и да е споделила с Джунейт, че е вкарала невинен човек в затвора - не знаем на кого той занесе цяла чанта с пари.

# 574
  • Кърджали
Йекта беше дал предварителни списъка с неща за които трябва да се погрижат . Да заличат следите към неща, които Джейлин би могла да намери и да използва срещу Йекта. Джунейт е имал време така да подготви нещата,че хем архива на направи "буммм" хем есе пак да няма жертви ( за да няма голямо разследване), сега го пишат инцидент. Интересно какви други следи ще има да прикриват и къде Джунейт ще даде грешка ( щото той му върши тази работа).
И аз мисля че Нева е споделила с Джунейт за какво е била изнудвана.
Парс разбра че Нева има взимане даване с Джунейт.

# 575
дЕдЕ май ги върти всички на пръста си .....но  до кога ?!?! И защо ?!?!?

Как ги извади тези две  имена ?!?!?!

# 576
Ще ми е интересно да видя как е организиран този взрив без да има човешки жертви - на входа на сградата се вижда жена, сигурно и вътре има хора. Взривната вълна беше доста силна, разрушени външни стени няма, само пламъци през прозорците. Майсторска работа.

sofia26, името е едно - на починалата секретарка. Джейлин намери в интернет къде е работила, отиде, разбра, че е починала и поиска телефон на семейството, за да се свърже с тях. После отиде в дома на дъщерята.

# 577
Джунейт знае всичките козов на Йекта. Нали той е  по "мокрите" поръчки!
Но според мен, възката на Джунейт с Нева е за да научава новините от Парс.
От негова страна няма чувства. От Нева - не знам, възможно е да й се иска.
Но тя ми с струва наивна...
Последният коз на Йекта за отмъщението на Джей, според мен,
ще бъде убийството на Зафер!
Но дотогава трябва  да почакаме края на сезона. Laughing

# 578
Парс не споделя с Нева за разследването, тя от Джунейт научи, че Джейлин рови кой с какво е изнудван от Енгин.

Али Билгин преди една година е чел книгата "Психиатрия и кино" Wink

Демет Акалън е голяма фенка на сериала, редовно пише на Пънар, на Сема, а сега и на Шюкран. Наредила е цялото домочадие пред телевизора. Joy

# 579
Сред имената на солницата беше и това на Джунейт, нали.

# 580
  • Кърджали
Да, и Джунейт беше в списъка.
Така и не разбрахме него с какво щеше да го изнудва

# 581
Джейлин няма и да забременее, та да си седне малко на задника.

# 582
Не знам, на 30 не не всеки успява да забременее от раз, даже в доста случаи не се получава. А да не говорим, че Джейлин е под постоянен стрес, което със сигурност не помага. И освен това при всяка възможност гледа вечер да отиде при семейството си или си прави собствени разследвания или иска да остане сама. Ългаз има защита да подготвя и акъла му е другаде. Цяло чудо ще е да забременее. Иначе и аз бих се радвала, ако се окаже бременна. Все пак сериал е, всичко е възможно Wink

Интересно Ългаз каква защита подготвя за Джейлин.
Този епизод май видяхме само Йекта и плановете му да разбие живота на Джейлин. Той дори не допуска, че някой друг може да е убиеца. И отрича факти и доказателства.

Гюл и Лачин са единствените хора, които нито за миг не се усъмниха в Джейлин, освен Ългаз.
Но Джуйнет ме учуди.
Интересно дело ще е, Джуйнет дори ще свидетелства срещу Джейлин. Чудя се какво може да каже за найното психологическо състояние.
Джейлин някога му се е доверила, когато Зафер е влязъл в затвора, а той сега....

# 583
Добро утро с тeзи хубави и нови клипове на ЪлДжей

https://www.youtube.com/watch?v=BbBwVwXXOYQ

https://www.youtube.com/watch?v=lHy5Ick4D-Q

# 584
  • Плевен / София

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт