Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 32 906
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Това беше университета!
Йекта пак е на няколко  крачки пред тях!
Бомбата избухна в администарцита, където е документацията на ВУЗ-а.

Зловеща фигура е Йекта! Rage

# 556
Джейлин не трябваше да се издава пред Джунейт с въпроса за изнудването на Нева. Щом рови за нея, ще рови и за Йекта. И той взе мерки.

# 557
Интересно при дядото дали има някакво доказателство за фалшивата диплома...

Аз мисля, че дъщерята на секретарката е казала на Йекта, че Джейлин е била при нея.

# 558
Сега ще стане по-трудно, но не е невъзможно да се открие фалшифицирането на дипломата му.
Но Йекта е свързан с дълбоката престъпност.

# 559
  • Плевен / София
Интересно при дядото дали има някакво доказателство за фалшивата диплома...
Мисля, че Седа показа нещо, когато беше на среща с Йекта и Лячин...

# 560
Накрая  Джунейт да не  излезе баш БОСА ?!?!?!

# 561
Много интереесен епизод - толкова много неща се случиха!
Заприлича направо на екшън!

Един въпрос ме  гложди още от миналия епизод. Някой спомня ли си
с какви обувки беше Ниязи преди катастрофата?
Според мен беше с кафявите обувки (№ 43), от които в полицията имат следи.

# 562
  • Кърджали
Дядото го отпишете. Няма да помага на Джейлин и Ългаз.  Ето, Джейлин поиска помощ от него, прати я да търси мъртва жена. Да, може би вярваше че Джейлин сама ще се досети за другото, но ако искаше да ѝ помогне шеше.... Според мен нарочно стои страна, защото някъде в нещо Мердан и Йекта имат нещо общо
Парс е много обиден на тримата - Джейлин, Ългаз и Ерен. Не толкова заради това,,че Джейлин и Ългаз са преследвали Ниязи, а за това,че не са му казали за съмненията които Джейлин е имала срещу Ниязи. Един вид, чувства се използван от двамата влюбени. При все че Парс направи толкова за тях, че и всекидневно търпи Йекта, имаше право... Ще му мине.
Според мен Дерия ме вярва толкова на Йекта. Тя се дразни на Йекта също толкова колкото се дразни и Парс. Но па ми хареса  как захапа Парс за това че закриля Ългаз ' Липсва ли ви бившият ви колега?Липсва ви. Усещам че всъщност го закриляте и изпитвате приятелски чувства. Па говорят че вие с никого не се разбирате" . Мисля че в крайна сметка и тя ще се съгласи да се прекрати разследването срещу Ългаз, но първо ще полази по нервите на Парс
Джейлин наистина а Ългаз я изпусне от поглед, я е направила беля. С право накрая Ългаз избухна. Даже беше и малко
Йекта е луд. За да ме може да се доберат до информация, която ще покаже че дипломата му е фалшива (като пълна липса на писмени изпити и присъствия) взриви архива на университета

Джу, Ниязине бил намерен с 46ти номер обувки големи за неговия кракю. От претърсването в къщата му е ясно че носи 43ти
С пистолета намерен у тях са извършени още две унийстваю Демек и друг път е играл ролята на наемник

# 563
Даа , таман решиха че имат коз срещу Йекта и бум - бомба в архива....Само че Седа имаше документи - доказателства които показа в университета. Те или са у нея , или при Мердан. Може да ги задържат известно време но накрая ще ги дадат.
Това говедо Йекта чак на снимките не ми се ще да го виждам - браво на актьора пресъздаващ този персонаж - блестящ е !
Хареса ми серията , озвучката на аветурк във ВК беше доста по-добра. Благодаря за линка !
Лека нощ !

# 564
И това е посред бял ден - как няма да има жертви вътре в сградата. Rage

# 565
Аз гледам винаги в Ай Тюрк в Контакта , чудесен превод и озвучка .
Мисля ,че досега все Йекта беше победител .В края на епизода беше неговият апогей .Значи е време и той да започне да губи . Може би ударът ще дойде от малкия Йекта - Джунейт

# 566
И това е посред бял ден - как няма да има жертви вътре в сградата. Rage

На мен ми  е прекалена  фантазия .
И каква  е тази мотивация при Джунейт ,че да участва толкова  активно в тези  очевадни престъпления .
Все си мисля ,че  се  е внедрил при Йекта  за  отмъщение ...дали   е оцелялото  дете от  катастрофата .........

# 567
  • Кърджали
И на Джунейт нямам доверие.
Трябва или да усети че Йекта губи позиции или нещо съвсем да му прещрака.
Джунейт иска кантората. Това означава че ще прави всичко което ми нареди Йекта .
Не знам Седа имаше ли доказателства за фалшивата диплома.От онова което Мердан разгледа пишеше само фалшива диплома.

# 568
Дали няма да ни дадат и трейлър?

# 569
Това, че е посред бял ден, хайде...но как се подготвя и осъществява такава експлозия за нула време...

Всички улики на Енгин са в ръцете на дядото, при Седа няма нищо, но тя може да свидетелства...

Не ми е ясно дали Джунейт знае за Йекта...

Общи условия

Активация на акаунт