Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 32 899
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Аз на мястото на Ългаз и Джейлин бих се заинтересувала още повече от това какво е направила Нева.

Но те нямат много време и по-добре да се концентрират върху доказване на невинността на Джейлин. Че Йекта е безмилостен.

# 601
Е, то кой точно за какво беше изнудван не е съществено. Интересно е как Енгин е събрал тази информация. Някои неща е ясно как, ама точно за Нева е мътно.

# 602
+                    Привет !
     Благодаря на всички за споделените мнения и анализи.
  Иекта е срещу Джейлин по няколко причини.Освен тези,които сте посочили,според мен има още няколко.
  Въпреки,че унищожи почти всички улики от убийството на Инджи,Джейлин успя да открие и да докаже кой
  е извършителя и това принуди Йекта да търси нови решения.Той организира така бягството на Енгин ,
   че той да е с неговата кола за да го открие по бързо полицията,да се опитат да го спрат,а имайки оръжие,
  той  да окаже съпротива,и евентуално да стрелят по него/да бъде убит от закона/Тук отново се оказва
   Джейлин причината за провала на замисъла му.С килъра беше резервен вариант,ако все пак успее да се
   измъкне от полицията.Присъствието на Джейлин я прави свидетел,а решението на килъра да  направи
   нея за извършител,се създадоха още по-големи проблеми/ убийството е поръчково/.За това Йекта е бесен.
    Въпреки,че Джунейт му е дясната ръка,Йекта не му се доверява напълно.За мен къщата на Лачин беше
   постановка/откъде ще има толкова пари за да я купи/,но Джунейт се върза и се чудеше как да му каже.
   Още не мога да си изясня дали Йекта знае истината за Зафер ?Ако знае как и кога ще я използва?

# 603
Цитат
Цитат на: solnichka в пн, 21 фев 2022, 13:08
А всъщност Йекта, освен че искаше Джейлин да му "върне" сина, да работи при него, друга причина има ли да е така настървен срещу нея?
Според мен, тактиката на Йекта е тези, които знаят нещо за него, да бъдат с него в калта. Прави впечатление Джунейт с него и на оперативките им - гледа надолу, върти се, сякаш не може да си намери място, притеснен е, подчинен е. Има нещо в историята му, което Йекта знае и предполагам - Сема е време да ни разкаже. А тези, които не са зависими от него, като Джейлин, се опитва да окаля публично. Интересно какво ще направи сега с Лачин, защото явно е научил за предателството й.

# 604
На мен Джунейт ми е голяма въпросителна ????????      "Двама " са !!!!

# 605
  • AMS
Привет и благодаря за преводите и коментарите!!!
"Без правила" хванах поръчителя и организатора на взрива >>>

# 606
  • Кърджали
Нося ви превод на една част от началото на серията. След инцидента с Ниязи. Метин бълва огън и жупел, Парс е обиден, че са скрили информация от него,(май от това че Парс е сърдит ми е най-криво) Йекта напада, Джейлин се чувства виновна.... Грам не им е скучно
https://vk.com/wall609002571_131

А в неделя започва голямото дело. Ще оправдаят ли Джейлин?

Според мен делото ще трае поне две серии. И ще върви от зле та към по-зле.Че и Парс още е сърдит. Накрая ще се случи нещо, което ще обърне нещата в наша полза. Предполагам ще има и доста флашбек какво се е е случвало през тези три седмици

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 19:07 от Aлекcандрa

# 607
Много интересна подредба - Парс с тогата на прокурор, но ... сред зрителите. Thinking

# 608
  • Плевен / София
Много интересна подредба - Парс с тогата на прокурор, но ... сред зрителите. Thinking
Йекта и той в тога на адвокат е сред зрителите...

# 609
Здравейте!
Гледам, гледам откъса с превода на Алекс и пак ме хвана яд на безотговорното поведение на Джейлин. Изобщо отказва да мисли за последствията от действията си и такава май ще си остане до края. Ако влезе в затвора може малко да се вразуми, защото там време бол, ще мисли и премисля всичките си постъпки през живота си. Не ѝ го желая - в никакъв случай, но ми се иска мъъъъъъничко да се укроти. Когато сгрешиш, когато си изгориш пръстите, си правиш изводи и гледаш да не допускаш същата грешка втори път, за да не те боли. Обаче , ако направиш същото отново и отново, то какво да си мисли човек за теб - глупак ли си или си нехранимайко?

Жал ми е за Парс. Прав е да се гневи и да се сърди. Не бяха коректни към него и то съвсем незаслужено. Както и да се оправдава Джейлин - не бяха точни като приятели. Не успяха да разберат, че когато действам заедно, обмислено и последователно успяват да сломят Йекта. Сговорна дружина планина повдига. Ама не - соловите акции на Джейлин нямат край.
А Метин, уф бе, тоя Метин. Голяма уста извади, нали? бил се гордял със сина си, а обратното в сила ли е? Може ли Ългаз да се гордее с баща си, а? Добре ,че не му знае мърсотиите, че тогава не ми се мисли какво ще стане.
Ще го съсипят тоз мъж - жена, баща, брат и черешката на тортата- дядо му.

# 610
  • Кърджали
За Парс наистина ми стана гадно. Този път има пълното право да им е обиден. Чак мен ме заболя от думите му. И въпреки всичко не им обърна гръб, доколкото можа ги пази от Йекта и в тази серия. И пред Серия защото Ългаз.. Знае,че са невинни, но този път разочарованието му е голямо. Този път не знам какво трябва да стане за да се сближат пак
Джейлин няма да се промени лесно, човек не се променя бързо, дори и да знае че е в грешка. Виждаме, съжалява за действията си след това, но е малко след дъжд качулка. Надявах се след като и Ългаз избухнез поне малко да се кротне,  но то пък нечовешки търпеливият Ългаз и този път не успя да избухне и да я постави малко на място... Любовта му и опитите да я разбере все още надделяват

# 611
На Парс му е ''плитко обиждалото '' , не за първи път им се сърди , малко е тщеславен той Grinning . И този път Джей пак е виновна , Йългас  не , както и предния път с болестта .
Но е добър и честен човек , както и достоен прокурор , ще му мине яда .
Дедето никога не ми е харесвал и наистина имах много мъничка надежда ,че ще им помогне , но сега видях ,че той си е пресметлив хитрец. Значи ще помага на затъналите до гуша син и малък внук , а за свестните му внуци въобще не му пука , и то - познавайки Йекта на какво е способен.
Пак се чудя - защо Йекта толкова мрази Джейлин , той също е наясно ,че не тя убила сина му ? Иска ми се да има наистина основателна  ( не справедлива ) причина за това и Сема да ни я разкрие вече .

# 612
Не съм сигурна дали Ългаз няма да си изпусне нервите по някое време. Нали казват: "Бой се от гнева на търпеливия!" Този път Джейлин направо прекали, че въвлече и Ългаз в тая авантюра с преследването на Ниязи. Ако бяха обмислили детайлите по-добре и не бяха прибързали Ниязи щеше да е още жив. Може би щяха да го задържат и разпитат. А така или иначе някой вътре щеше да го убие. Вероятно знае прекалено много и ако се беше разприказвал щеше да е сериозна заплаха за поръчителя. Що се отнася до гнева на Парс към двете "влюбени гълъбчета" е абсолютно прав във всичко, което й каза. Той рискува и кариерата си на прокурор, който спазва буквата на закона и авторитета си, само и само за да им помогне. Това ли трябваше да получи насреща? Аз все още се чудя как Ерен е до тях и не е реагирал като Парс. Даже в ситуацията, не го оправдавам изцяло, но  Метин също е прав да има такова държание към сина си. Бесен му е, защото вижда как се води по акъла на Джейлин, която с необмислените си постъпки го повлича надолу. Донякъде неговата реакция е на баща силно загрижен за сина си. Начинът, по който го показва е нещо различно. Но е загрижен.
За Джейлин бих казала, че е добре да се замисли сериозно върху постъпките си. Хубаво е, че има интуиция, но трябва да тренира върху търпението си и изпипването на детайлите, защото срещу себе си има мощен като Йекта, който чака да направи всеки момент някоя грешка и да я тикне в затвора. Несъмнено тя има качества, но трябва да работи върху слабостите, защото досега виждаме как Йекта я работи точно по тази линия.

# 613
В интерес на истината Ниязи тръгна да бяга, защото Ерен се развика в лабораторията, търсеха с Метин "псето", а колеги на Ниязи го предупредиха. И въобще не се знае, дали великата полиция щеше да го намери в оставащото до процеса време. А и съмненията си за Ниязи тя сподели съвсем конкретно пред Ерен, на което неговият отговор беше: "По-полека, кралице"... Въобще полицията е зле, само изпълняват Ерен и Метин заповедите на прокурора и ... до там.

# 614
Здравейтеее,
страхотни коментари има за нашия филм - даже днес ги препрочитах. Как само ни кара да мислим и разсъждаваме и с нетърпение чакаме неделя аха малко да се поразвърже .
Джейлин си я обичам но и мен започна да ме нерви с нейната припряност и необмислена дързост. Ългаз няма да е вечно зад гърба и да я закриля и да и прощава.
Дедето няма да изостави Ългаз и Джейлин - има нещо  с Йекта за което се съобразява, но все ще му прелее канчето и на него. Надявам се и Седа да е застане зад справедловостта най-накрая . Джунейт се съгласи да очерни Джейлин с готовност. Интересно дали наистина ще му се получи. Ще видим в съда. Горещо ще е  там.
За Йекта и аз чакам да разбера защо аджеба  таи толкова много злоба и на всяка цена иска да вкара нашата в затвора. Когато Седа разговаряше с Мердан тя му каза че и след това дело той пак ще е срещу нея. Какво ли е станало ?
Тази вечер би трябвало да има фрагман. Чакам !

Общи условия

Активация на акаунт