Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 32 894
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Може би ще се намеси, освен Мердан, и оджата му, г-жа Сахвер ли беше...

# 61
  • Кърджали
Джейлин се вихри в кухнята - https://vk.com/wall609002571_110
Ългаз, остави ги да вземат обезщетението -
 https://vk.com/wall609002571_111

Предполагам, надявам се, Ългаз ще се измъкне от този капан без големи вреди. Тъй де, би трябвало да го познават и да знаят,че колкото и да беше полудял в очите им след влизането на Джейлин в затвора , Ългаз има граници. Надявам се че и тази професорка Шахвер не я държим само за красота, Ългаз ѝ е любимец, да се намесва и да сложи Йекта на мястото му.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 08:50 от Aлекcандрa

# 62
Ей, не ни отпуска мъртвата хватка на Сема ханъм.
Мисля си аз, добре -ДНК на космите вече има, ами кръвта по ръкавицата - ко `прайм с  нея , как се е озовала тя там.
Ама как разследват  тези полицаи, цял ден на столовете ли се въртят.
И оглед не направиха като хората още първия път.  Какво да очаквам от тях, щом началника им вози цял ден труп в багажника си и той взе ,че изчезна по-добре да теглят чертата на това управление и да остане само Ерен.
Той завалията няма време да се нахрани дори, че и на щерка си сготви, ама онази шматка фасони прави.
И пак добрата душа Ерен с благ поглед я наблюдава как си яде пицата - радва се на детето си, ако знае каква бомба му е приготвила новоизлюпената щерка ще му окапят мустаците.
Е тука вече  дедушка Мердан , ако не се намеси да му подписват "отпусното"  и айде друм...
Авантюрата Хаити май ще се разкрива чааааааак в края на първия сезон

# 63
  • София
Ей, не ни отпуска мъртвата хватка на Сема ханъм.
Мисля си аз, добре -ДНК на космите вече има, ами кръвта по ръкавицата - ко `прайм с  нея , как се е озовала тя там.
Ама как разследват  тези полицаи, цял ден на столовете ли се въртят.
И оглед не направиха като хората още първия път.  Какво да очаквам от тях, щом началника им вози цял ден труп в багажника си и той взе ,че изчезна по-добре да теглят чертата на това управление и да остане само Ерен.
Той завалията няма време да се нахрани дори, че и на щерка си сготви, ама онази шматка фасони прави.
И пак добрата душа Ерен с благ поглед я наблюдава как си яде пицата - радва се на детето си, ако знае каква бомба му е приготвила новоизлюпената щерка ще му окапят мустаците.
Е тука вече  дедушка Мердан , ако не се намеси да му подписват "отпусното"  и айде друм...
Авантюрата Хаити май ще се разкрива чааааааак в края на първия сезон

Диме, съгласна съм с теб.  Аз мисля, че ДЕДЕ скоро ще се намеси, но защо той трябва да решава проблемите? Ами , да  до сега виждаме само некадърна полиция. В турските сериали /които съм гледала/  полицията им е била за пример, а тук не. Навсякъде слабости и недостатъци -  в полицията, в разследването, в прокуратурата. А това с подкупите, още от времето на Сюлейман е било наказуемо, а тук се шири в най- възловите учреждения. Вероятно е така и дано на Сема не й "изтеглят ушите" от турския СЕМ. Това, че реално представят нещата е добре, но дано не с цел протягане и творене на още много епизоди.

# 64
  • Кърджали
Тя Сема беше казвала че две години е проучвала как работи системата - и правната и полицията. И определено не се притеснява да показва слабостите и грешките. Вярно, тук всичко е струпано на едно място, с цел драма да има, но ме могат да отрекат че такива пропуски има
Кажи речи и във всяка серия посочва очевадно проблем или болка от общественият ред и живот
- случая със свидетеля, когото Ългаз убеди да даде записа от нощта на убийството на Инджи
- случаите на побой и опити за убийство на адвокатите (често стажанти) пращани при длъжници
- тип "конкурс за наши хора" - взимаш писмената част на изпита за държавен служител с почти максимум точки, но те късат на интервюто ( щото нали, има човек за тази позиция вече)
Тъй че Сема и компания не се свенят да казват - тук това и това... .

Добро утро!
Дано днес ни зарадват с фраг

# 65
Ей няма трейлър, чудя се дали да чакам още... май стана късно. Утре сигурно ще имаме и трейлър и снимки и резюме.

# 66
Алекс- къз, добре те е омаял Каан в ролята на Ългаз.
Нали бях споделила, че моя кабелен оператор е закачил една програма, по  която се въртят повторения нон стоп на излъчвани турски сериали. Извъртяха Карадайъ, Курт Сеит и Шура, Момичето с червения шал, Научи ме да обичам,и други. Сега гледам Езел и като противоотрова на Ългаз  - Емир от Кара севда
Възхитена съм от професионализма на Каан. Толкова ми бе непоносим и ненавистен в Кара севда, че не посегнах да гледам Любов 101 с него.
Та така - "бронирана"  съм ежедневно срещу опасен чар
Сладурки, късно е май за нов трейлър, а и резюметата са им едни - мани,мани....
Лека да ви е нощта

# 67
А, Емир от Кара севда на никого не го давам . Толкова лош човек , а Каан му придаде чар и харизма , които го направиха неустоим и любимец на жените Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз току що изгледах сериала с другия прокурор . Много мъка има там , как ли ще заспя ... Но тези два сериала ме завладяха този сезон и няма отказване от гледане Smiley

# 68
# 69
А, Емир от Кара севда на никого не го давам . Толкова лош човек , а Каан му придаде чар и харизма , които го направиха неустоим и любимец на жените Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз току що изгледах сериала с другия прокурор . Много мъка има там , как ли ще заспя ... Но тези два сериала ме завладяха този сезон и няма отказване от гледане Smiley
Говорим за Емир, нали? Не за Каан У. Да не стане грешка.
Наистина ли има жени, които биха харесали Емир Open Mouth Тия дами да не мазохисти или шизофренички или психо като него ( освен ако не са толкова елементарни и глупави като Зейнеп). Невероятно ми звучи да харесваш  - убиец, егоцентричен, високомерен, нахален, жесток,  манипулатор, агресивен и същевременно страхлив мъж . Такъв като него, ако ми попадне, е в състояние да отключи най-тъмната ми страна.
Актьорът Каан ми харесва като визия, гледала съм го и в Марал. И ми се струва, че годините го правят по-готин.

# 70
  • Кърджали
Аз Кара севда не съм я гледала, едва ли ще я гледам.  Но всички сцени на Емир де що ги има в ютуб съм ги извъртяла по 10 пъти. То слсе пробвах и целите серии да гледам, но играта на Бурак така ми бледнееше пред тази на Каан, че чак се дразних ( не, не е от заслепяване по Каан, щото тогава не го и харесвах толкова) . Вярно Емир е лош, да не ти дава Бог да срещнеш такъв нарцисист.Но както каза Фили, може би Каан му даде някакъв чар (ако беше изигран от друг не знам как щях да го възприема). Мен ме закотви със чувството за хумор , тоест жлъчността, не съм го гледала на български, не знам как са преведени репликите му (някои са направо непреведими за мен), но са жестоки в оригинал. Понеже и аз имам такова черно чувство за хумор (което се опитвам да контролирам, че избие ли ми, ставам гадна), просто нямаше как да не го забележа.
Злодей е Емир, ама специален злодей. Да не ти е в къщата

Иначе самият Каан до преди Присъда ми беше зверски непознат, а и на снимки не ми допадаше , та да предизвика любопитството ми. Даже и Присъда нямах намерение да гледам. Започнах да гледам първата серия от скука. Бързо ми хареса играта му. После Любов 101 го глътнах набързо (там освен Каан, си харесах и Мерт). След това я това клипче от Кара севда, я онова. Я колко е жлъчен, чакай да видя има ли още. И  така.....
Сега, може да се лигавя , пък и разтопява мозъчните ми клетки, но играта му го качи автоматично на второ място в моята класация (собственика на първото място е неоспорим, там си е друга степен на възхищение)

Пиша по никое време, но малкият ме събуди с кашлицата си (лошото е , че и той се събуди, което означава че поне два часа ще стои буден. То и на с тази кашлица ...). Стиснете палци бързи да се изчезва (вируса), че и мъжа ми се прибра по никое време тази седмица, и той болен...Аз изкарах каквото там изкарах, сега ще лекувам домочадието

# 71
Алексче, 💕 стискам  палци 🤞 🤞 🤞 да оздравява домочадието ( и досега подскачам като чуя детска кашлица).

Пропуснала съм 😉 кого си поставила на трона, но при мене, след толкова години гледане на сериали, вече един върху друг съм ги намятала там. 😀

Ей този мъж ми се завъртя рано сутринта в ИГ, не се оплаквам. 😀

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 08:01 от pepel_ot_rozi

# 72
Цитат
Наистина ли има жени, които биха харесали Емир Open Mouth Тия дами да не мазохисти или шизофренички или психо като него ( освен ако не са толкова елементарни и глупави като Зейнеп). Невероятно ми звучи да харесваш  - убиец, егоцентричен, високомерен, нахален, жесток,  манипулатор, агресивен и същевременно страхлив мъж . Такъв като него, ако ми попадне, е в състояние да отключи най-тъмната ми страна.

Сестрата на Кемал се влюби. Дори предаде брат си, заради него.

# 73
  • Кърджали
Пепелче
Скрит текст:
моят тип 5 е такъв
1. Неоспоримо Мехмет Асланту (вече 20 и кусур години)
2. Каан
3. Салих Бадемджи (миналата година ме очарова напълно с играта си, нищо че и кошмари сънувах, както съм казвала)
4. Керем  Бюрсин
5. Те там е според настроението...
Присъда е най-обсъждан сериал в социалните мрежи за месец януари

# 74
Алексче, 💕 твоите любимци може да се каже, че всички са и на моя пиедестал. 😍
Не мога да ги подредя и  затова всички заедно са там ( но там е голяма навалица, както вече писах 😀).

И малко Присъда.

https://www.instagram.com/tv/CZhdPUVF-y2/?utm_medium=copy_link

Общи условия

Активация на акаунт