Бързи въпроси и отговори по темата КЪРМЕНЕ - тема 33

• 42 755
  • 800
  •   1
Отговори
# 270
Нурофен стопкилд не е добре да се пие по време на кърмене.
За малкия може да вземете чувалче за сън и така няма да се отвива нощем, а вие ще спите спокойно.

Крем не мога да препоръчам.

# 271
Личния ми беше казал че мога да пия само чист Нурофен, не тези стоп колд и други

# 272
Има ли нещо съвместимо, което може да се взима за по-добър сън? Капки на Бах, мелатонин? Хранителни добавки, не лекарства.

# 273
Момичетааа, днес биха последните две ваксини на малкия и малко след тях се изака три пъти, като сега последното беше със слуз и малко кръвни нишки... Дали е от ваксината или от нещо, което съм яла? Само на кърма е. Утре ще звънна и на педиатърката.

# 274
Ако продължава тенденцията поне седмица, тогава може да се правят изводи, отведнъж таково ако - не.

# 275
  • София
Момичетааа, днес биха последните две ваксини на малкия и малко след тях се изака три пъти, като сега последното беше със слуз и малко кръвни нишки... Дали е от ваксината или от нещо, което съм яла? Само на кърма е. Утре ще звънна и на педиатърката.

Аз имах същия казус миналата седмица, но моето бебе е на смесено хранене. Бях пила прясно мляко през деня и вечерта започна да ака със слуз и кръв, защото е получил алергия към белтъка в кравето мляко. Сменихме адаптираното мляко с друго и се оправи.

# 276
След раждането уви се сдобих с някои "екстри" долу, които трябва да се третират. Знаете ли дали Цикатридина Супозитории е съвместимо с кърменето? Приложението е локално, така че би следвало ама знам ли Thinking

# 277
Да, няма проблем, лекувайте се 😊

# 278
Благодаря!

# 279
Здравейте, търся си добавка Омега 3, 6 и 9, но видях, че масло от пореч (borage) е свързано с риск, а присъства в доста формули.

Съвместими ли са с кърменето ленено масло, масло от безстъблена иглика (primrose), масло от Канола (Canola Oil), масло от Касис (Black Currant Oil) и масло от тиквено семе?
Виждам, че за тиквеното и от касис няма много информация и се препоръчва да се избягват за всеки случай?

Благодаря!

# 280
Сорбифер може ли да се пие по време на кърмене? Изписаха ми го с вит.Ц

# 281
  • sofia
Бебето ми е на 3 седмици. Тази вечер беше много нервен на гърдите - в края на кърменето. Имам усещането, че не му стига млякото и иска още и затова се нервира. Иначе кърменето продължи 2 часа....което доста ме изтощи.

# 282
Бебето ми е на 3 седмици. Тази вечер беше много нервен на гърдите - в края на кърменето. Имам усещането, че не му стига млякото и иска още и затова се нервира. Иначе кърменето продължи 2 часа....което доста ме изтощи.
Има скок в трета седмица. Може да прочетете какво представлява. Слагайте бебето често на гъра по колкото иска. Количеството ще се увеличи, а вие хапвайте добре.

# 283
  • sofia
Благодаря 🌷
Има скок в трета седмица. Може да прочетете какво представлява. Слагайте бебето често на гъра по колкото иска. Количеството ще се увеличи, а вие хапвайте добре.

# 284
Сорбифер може ли да се пие по време на кърмене? Изписаха ми го с вит.Ц

Не мога да потвърдя със сигурност, но приемах по време на бременността и след раждането ми казаха да продължа, тъй че предполагам, че може. Сорбифер е желязо.

Общи условия

Активация на акаунт