Парфюмни размисли и страсти - 269 февруари 2022 г.

• 64 679
  • 711
  •   1
Отговори
# 120
Може ли да помоля да споделите мнение за трите Libre коя намирате за най-сполучлива? И дали имате наблюдения как мъжката половина реагират на него, харесва ли им или по-скоро не?
Благодаря предварително!

# 121
  • Пловдив
Либре само ЕДТ версията, която последно излезна ми допадна🙂
За обоняние след боледуване пийте цинк има го и в комбинация с вит Д😉

# 122
Либре Интенз ми е почти неразличим от Just Cavalli Gold, даже вторият ми харесва и го носих с удоволствие, а Либрето не изтърпях.

# 123
  • Пловдив
Pipi, ако търсиш млада, истинска роза, препоръчвам Розата на Пол Смит. Не е комбинирана с кафе, сладости и т.н., а си е чиста, свежа роза. Не прилича на мускалчетата - те ме блъскат в главата.

# 124
Дейзи-то в оригинал е според мен универсален офис парфюм, харесван почти от всички. Не прекалява с нищо - нито със сладост, нито е натрапчив, но пък и трайността му върху мен е кратка - я изкара 3-4 часа, я не. Иначе съм заклет цитрусоман, но Дейзи ми повдига настроението - пролетен и жизнерадостен аромат. Цената му е достъпна по мое мнение. Много исках да се сдобия и с Eau so fresh и останах разочарована Confused нито е много по-свеж, нито е добър като оригинала. Но така става с blind buy от време на време Blush

# 125
  • Бургас
Iris Crush Jimmy Choo го пробвах лятото още, мисля бях писала колко очарована останах от него.Парфюмът е уникално красив.Няма нищичко общо според мен нито с Мулен Руж, нито с Lipstick Rose.Още по- малко пък с Ла Ви е Бел.

# 126
Хайде пак да се върнем на темата с хубава, плътна, сочна роза?
Има ли такъв парфюм?
Зависи какво се разбира под сочна. Ако сочността е сладка и леко пудрена, ето това е разкош за мен (а аз не съм точно розоман):

https://www.fragrantica.com/perfume/Ormonde-Jayne/Ta-if-4922.html
По принцип сладка и сочна малко се бият като характеристики, та не знам дали това ще отговори на критериите.

Има и Ta'if Elixir, който е с удова база и е по-плътен и зимен, но също страхотно изпълнение.
https://www.fragrantica.com/perfume/Ormonde-Jayne/Ta-if-Elixir-56146.html

Някой пробвал ли е?
https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/Lil-Fleur-60487.html

Интригуващ състав има.

# 127
В тази връзка какво ви е мнението за Donna Rosa Verde Valentino? Мисля, че е единственият розов парфюм, който бих носила с кеф, но вече е спрян /не съм убедена, но го мернах като инфо някъде/ и трудно се намира за немалка цена.Rolling Eyes

# 128
Разкошен е Rosa Verde, един от най-любимите ми парфюми, чисто съвършенство...В блога на Денси може да прочетете подробно ревю.
Много неприятно, че са го спряли, ще си търся бутилка в запас.

# 129
  • Бургас
Разкошен е Rosa Verde, един от най-любимите ми парфюми, чисто съвършенство...В блога на Денси може да прочетете подробно ревю.

Обожавам го Green Heart Аз бях писала, че е спрян, така прочетох някъде,. Дано не съм права. Иначе се намира все още на две-три места, в Долче цената с код LOVE излиза най-добра, но предвид, че съм купила моят тестер за 78 лв ..... не е чак толкова добра.

# 130
Благодаря, дами Hug слагам го shortlisted за поръчка Heart

# 131
  • Sofia
Да подскажа и аз за розите - Mon Guerlain Bloom of rose EDP. Доста чист, нежен и буквален розов парфюм. Аз не съм голям любител розоман, но този е доста премерен. Все пак, предпочитам ЕDT-то и него си оставих, но парфюмната версия е разкошна също.

# 132
  • София
Моят Мис Диор вече е при мен. Купих го почти на сляпо, по спомени от една проба през есента. Гледам му пирамидата, но не усещам никаква ванилия. Въпреки това ми носи свежест и усещане за пролет.

# 133
Здравейте, бих искала да помоля за мнение относно Givenchy L'interdit edt, edp и версията Édition Millésime, като най-вече ме вълнува първият, т.е. тоалетната вода. С търсачката намерих отзиви предимно за парфюмната вода, а тя не ме интересува толкова.Може би ако някой познава двете версии edt и edp  - ще съм благодарна на сравнение Simple Smile

# 134
Аз се влюбих в една за съжаление спряна роза, но е от фамилията на Satin mood по мои възприятия

https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Exquisite-Musk-38387.html

Общи условия

Активация на акаунт