Парфюмни размисли и страсти - 269 февруари 2022 г.

• 64 633
  • 711
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Става, доста класическо излъчване има. Като усещане ми е като Chloe EDP. (Не като мриизма)

# 211
Здравейте ! Моля за малко помощ - търся аромат сходен с Alien и Crystal noir. Нещо от този род, подобни.

# 212
Здравейте ! Моля за малко помощ - търся аромат сходен с Alien и Crystal noir. Нещо от този род, подобни.
И аз много харесвам Crystal Noir, има си собствено звучене и не съм срещала лично аз, парфюм, който да мирише като него. За протокола, аз кокос не усещам в него, поне не в този който аз съм имала, та за това ще ти дам някои предложения, които на мен ми се струва, че имат сходен vibe и усещане, без да си приличат обаче, но които представляват различни аспекти от аромата:
CK Euphoria;
Tom Ford Metallique/Orchid Soleil;
Guerlain Terracota Le parfum;
Chanel Coco Noir

Интересно ми е какви други предложения ще бъдат дадени Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 18:13 от Dewi D

# 213
  • Sofia
Разходих се днес да тествам новия Нарцисо. В началото ми се стори, че страшно много прилича на първия Musc Noir, но след около половин час нещата се развиха различно Simple Smile Много ми хареса, плътен, топъл, елегантен, нищо не надделява, нищо не удря в носа, нищо не е прекалено. Определено ще го мисля и дебна на добра цена. Помолих да ми дадат мостра, за да си го пробвам, както трябва - е, няма, разбира се Persevere Защо пък да има, да не би да е нов аромат случайно! %@$%!$@§%@№*  Никога няма да се научат нашите мили търговци....

# 214
  • Germany
С уговорката, че не харесвам нито Alien, нито Crystal noir, мога да предложа трети от тази порода, който ми действа по същия начин - Gucci Bloom. Характерно за всички е че са силно белоцветни, кремести, много шлейфови и завземащи пространството.
Ако трябва да ми харесва, то най-близък и много по-поносим от тях е Velvet Orchid Tom Ford.

# 215
Ох, страхотно е това Нарцисо, и днес го носих, но като знам, че е нов парфюм, хич не ми се гледат цени. Моля, ако го мернете на сносна цена, свиркайте, драги парфюмни колеги.

# 216
  • Стара Загора
Сякаш съм мяркала отзиви за марката, но не помня положителни ли бяха. Струват ли си тези аромати и каква е разликата между Feulle и Fleur? Гледам че на единия пише оделолон, а на другия освежаваща вода. И двата са със смокиня. 🤔

https://www.notino.bg/roger-gallet/roger-gallet-feuille-de-figui … sha-voda-uniseks/

# 217
Може би Пантерата на Картие?

# 218
  • виртуално
Ако правилно разбирам трябва да е силен, присъствен и траен. Пробвай парфюмите на Elie Saab

# 219
  • Бургас
За приближени до  Елиън ще дам две предложения, но са доста скъпи парфюми, да се знае.И в двата според мен, а и според доста други потребители има по нещо от Елиън.Харесвам адски много и двата- https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Armani-Prive- … achite-34589.html     https://www.fragrantica.com/perfume/Initio-Parfums-Prives/Addict … ration-38666.html Денс има чудно ревю на Addictive Vibration Initio.Gift Heart

# 220
и трите са от различни приказки, нищо общо

# 221
Скрит текст:
и трите са от различни приказки, нищо общо
Наистина нямат сходство като аромат, но не е и това целта, доколкото разбрах. По-скоро се търси някаква прилика в типа парфюм и усещането, което създава.

# 222
Най-лесно ще е Jennifer да провери във Фрагрантика. Там винаги показват кои парфюми биха ти харесали, ако харесваш А, В и С. И да тества предложените. Все гръмогласни ориенталци ще са.
От типа на Olympea Legend, Scandal и производните...Съвременните са пресладени обаче. Може би Hypnoric Poison, Cinema, Organza....

# 223
Благодаря на всички отзовали се. Всъщност търсех подобен тип парфюм- траен, шлейфов, присъствен, но и подобен като състав. При мен Cristal noir е страшно траен , Alien не толкова , но и двата ме разтапят...Искаше ми се да пробвам нещо ново, но в този стил.
Най-лесно ще е Jennifer да провери във Фрагрантика. Там винаги показват кои парфюми биха ти харесали, ако харесваш А, В и С. И да тества предложените. Все гръмогласни ориенталци ще са.
От типа на Olympea Legend, Scandal и производните...Съвременните са пресладени обаче. Може би Hypnoric Poison, Cinema, Organza....

# 224
Понеже и на мен Crystal Noir ми е от любимите, мога да ти препоръчам аромат с подобна идея  -  La Petite Robe Noire на Guerlain и може би някой Black Opium. По-горе бяха предложили Euphoria на CK - той също бе много добър аромат, но от няколко години ароматът е променен, не е толкова траен колкото преди и има разлика в самия аромат, а и е по-сладникав от Crystal Noir. Но всъщност като се замисля, от всичко изредено Crystal Noir е за мен най-добрия, много специален аромат.

Общи условия

Активация на акаунт