Парфюмни размисли и страсти - 269 февруари 2022 г.

• 64 550
  • 711
  •   1
Отговори
# 375
Честит празник на Любовта на всички!:heart:

Нека тя бъде винаги и навсякъде около нас във всичките й форми и проявления!:heartsc:

За днешния ден специално реших да потърся в колекцията ми възможно най-червения флакон!

Поздрав за всички дами и господа с тези млади, талантливи и красиви  хора!

Enjoy!:heart_eyes:

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 20:12 от Пепеля6ка

# 376
Честити два празника на всички, които ги празнуват и които не празнуват никой - добър ден!:gift_heart:

Като споменахте Градините на Ермес и реших да ползвам днес Le Jardin de Monsieur Li. Наистина, има някаква странна акватичност. Лятото като си го слагах, специално имаше хора са ме питали с какъв парфюм съм.

И поздравче с моите любими Океан Ельзи:

# 377
  • by the sea
Честит празник на който празнува, днес съм с Gucci Guilty edp, реших да го понося още 1-2 пъти и да го прибирам на тъмно.
Имала съм всички градини без Lagune(не го харесвам) , най-любим ми остана Monsieur Li. Свързвам го с онзи тип градинки, в които има езера с водни лилии и жабки, като на Балчик, като в приказка съм щом съм с него.

# 378
Честит празник на виното и любовта! Опитвах се да стоя далеч от парфюмите, но става още по-зле, затова няма да се измъчвам повече. Поръчах си Sunflowers на Елизабет Ардън, защото няма как да се оставя незапозната с него. Надявам се, че поне малко ще ми хареса.

# 379
  • Тополовград
https://www.fragrantica.ru/perfume/Jo-Malone-London/Silk-Blossom … ologne-60486.html  Може ли да ми кажете става ли за поръчка на сляпо. Поръчах го за дъщеря си и сега се чудя дали ще го хареса. Благодаря.

# 380
Здравейте и Честит празник на всички празнуващи! Да попитам и тук, някой от вас дали е пробвал това https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Diamond-Greedy-44867.html, имате ли мнение, дали става за покупка на сляпо?

# 381
Sunflowers, Джуд, ще ти хареса мисля. Слънчев, нежен, кадифен, ненатрапчив. Няма да предизвика бурни възторжени реакции, но няма и да смачка излъчването ти с неприятни нотки. Като боди мист е.
Честит празник на парфюмно влюбените!
В чест на Ейвън, който се споменава няколко пъти, вчера се разрових да си припомня какво съм носила. Два парфюма са ми много мили:
https://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Incandessence-2380.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Avon/In-Bloom-1137.html

# 382
maria62
Silk Blossom Jo Malone, със сигурност е удачен подарък за момиче, или млада жена.
Мисля, че много ще и хареса. Нежен, пролетен аромат. Heart

# 383
  • София
Взех проби на Givenchy Irresistible и на NR fir her music noir rose.

Първият пробвах на блотер есента и ми се стори много нежен. Точно като липсващото парче от пъзела. Едва се въздържах от покупка и чаках момента да го купя.  Сега го пробвах и нищо не ме впечатли. Толкова се разочаровах. Явно Ковид е оказал роля и ми е променил рецепторите.  

Вчера пробвах и NR, по пирамида изглеждаше супер. В началото усетих синята слива. Но след това парфюма се прибира и стана почти недоловим. Само пудра усещах. За по-малко от 5 часа нямаше и спомен от него. Така ми се натрупаха две разочарования в рамките на няколко дни.

# 384
  • sofia
Колко сме различни, ако не познавах Лагуната, щях да се откажа от него, след прочетеното, а аз го обожавам, за разлика от другите градини, които не ме грабнаха. Бях сигурна, че мосю Ли ще ми е любим, по описание, а всъщност ме разочарова малко.

# 385
Затова не е добре да се купуват парфюми на сляпо, а трябва да се пробва.
Ако се четат описания се внимава дали те са правени след носене или само след проби, не дай боже на блотер. Избират се първо хора с близък или напълно противоположен вкус за първоначални общи впечатления и после се чете абсолютно всичко в нета, което се открие.

# 386
Днес пробвах Chloe Chloe и Absolu-то, на блотер първият ме грабна, но на кожата ми бързо ме отказа и обратното, Абсолю ми се стори неприятен на блотер, а в последствие много ми хареса как застана на кожата.
Е в крайна сметка си тръгнах с една мечтана течност, Elie Saab Le Parfum Royal - влюбих се от първо тестване, но го отлагах във времето и най-накрая се реших! Богат, топъл, греещ и загадъчен, за мен има идеален баланс между свежест, сладост и топлина. Дава ми самочувствие и увереност, които ми липсваха в парфюмна форма. Много щастлив ден! Надявам се да мога да го нося и през по-топлите дни.

# 387
Честит, много радост с него.
Аз подарих моя Elie Saab Le Parfum Royal на колега преди месец, разкошно и стои и беше супер щастлива.

# 388
Le Parfum Royal ми е много любим! И винаги като го носех обирах комплименти от познати ( и непознати) мъже.
Приключих си последната бутилка през септември или октомври и честно казано, липсва ми многоо.
Озъртам се от къде да го купя, тъй като помня някакви цени в интереал 60-65 лв за 90 мл, а в момента е около 90. Не, че е особена разлика, но предпочитам да взема един Бин 41 😂
Мислех си дали да не го заменя с Vegneance Extreme JHAG, но не съм грам сигурна, че ще е с подобно усещане. Даже по-скоро мисля, че ще се разочаворам.

# 389
Хубавото е, че мейнстрийм парфюмите могат да се пробват навсякъде по парфюмериите, така рискът от грешка е по-малък. С нишовите обаче въпросът не стой така и като се оцели греда е много неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт