Парфюмни размисли и страсти - 269 февруари 2022 г.

• 64 668
  • 711
  •   2
Отговори
# 180
И аз пробвах и доста харесах Musc Noir Rose, защото е сладък. Има доста ванилия и тя го отличава от събратята му. Няма да го купя, защото все в един момент ще усетя муска потен, но ще го пробвам още пъти.

Вчера тествах и N°1 de Chanel L'Eau Rouge Chanel. Това си е мист и е много слаб. Лек, нежен, цветен аромат, който струва 219 лв. Супер нетраен, супер лек, цветно- пудрен, ще бъде добре през лятото с 10 напръсквания. Хубав червен флакон и никакъв смисъл за мен да се купи. След един час няма никой.

# 181
По повод обсъжданите по-нагоре ирисови аромати, ето този е чудесен и бюджетен с доминиращ ирис:
https://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Blue-Orchid-69741.html

Цялата серия я има за проба в Дъглас, аз харесах и Магнолията:

https://douglas.bg/marki/lanvin-brand/les-fleurs

Много фини и приятни изпълнения, при мен имаха и нелоша трайност.

# 182
Магнолията е прелест сега в студа. Нещо ми става лошо от силни ориенталски парфюми и избягвам да нося и често слагам Магнолията, която усещам по цял ден.

# 183
  • София
Много харесвам Ирис и този на Bvlgari ми е един от любимите. Сещате ли се други парфюми с подобно звучене, които да се намират свободно?

# 184
Нещо интересно за гледане - един истински парфюмен талант, който превръща имитационната парфюмерия в изкуство.

# 185
Бихте ли препоръчали дамски и мъжки аромат на Guess? Аромати,които си заслужават да се купят и не остават незабелязани.Благодаря!

# 186
Много харесвам Ирис и този на Bvlgari ми е един от любимите. Сещате ли се други парфюми с подобно звучене, които да се намират свободно?
Днес "ириса" на Bvlgari го видях в "Lilly".

# 187
  • Sofia
Кой Coach беше харесван тук? Изгубих се сред многото фланкъри.

# 188
  • София
Днес "ириса" на Bvlgari го видях в "Lilly".

Благодаря, аз го имам. Просто като свърши, бих искала да имам един хубав ирисов парфюм. Прадата не я усещам, Мизия изобщо не ми допада, Монталският ми е гаден, а Бушеронският - безличен. Няма угодия, ей. Joy

# 189
Karen, аз харесвам Coach Dreams Sunset, това не е важно, но мисля, че той беше обсъждан.

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 17:30 от Magda Dimitrova

# 190
Благодаря Magda Dimitrova Simple Smile
Ще мина през Лили утре, че съм в търсене на ириси.

Maison Violet имат промоция на сайта за 14.02, но много скромна - подарък 9 мл при покупка на парфюм, два от техните ириси ги дебна на промоция

# 191
Харесах "ириса" и в L'Erbolario. Нямаше място да го пръсна на кожата си, но на картонче, ми хареса много. Heart

# 192
  • София
Зя мен там няма ирис, много нагарча като сладост. Иначе го препоръчвам като много траен аромат. Simple Smile

# 193
  • Бургас
Харесах "ириса" и в L'Erbolario. Нямаше място да го пръсна на кожата си, но на картонче, ми хареса много. Heart
Уникално траен, но за мен беше доста душащ. Иначе много харесвам душ-гела от серията.

# 194
  • София
Току- що мирисах Linderdit Rouge. Лъхна ме като на Органза. Една идея по- сладък. Не знам дали някой има сходни усещания.

Общи условия

Активация на акаунт