Парфюмни размисли и страсти - 269 февруари 2022 г.

• 64 621
  • 711
  •   1
Отговори
# 255
bell_87...Честит LVEB en rose! Heart

# 256
  • Пловдив
Здравейте.Търсих мнения за Jil Sander Style, но не открих.Някой пробвал го има ли сред Вас ?

# 257
Jil Sander Style е доста стар парфюм и има доста пробвали го. Нищо особено не е, пудрен, кремест, с подправкови пиперени нюанси. Звучи приглушено и безлично. Аморфен един такъв... меланхолечен, точно като моделката от постера с рекламата му. Твърдят, че има виолетка, аз не я усещам.

# 258
  • Пловдив
Благодаря.Междувременно го поръчах.Да видим дали ще е голяма греда или по-малка.

# 259
  • Sofia
Аз го помня като подсладено топло прясно мляко, ненатрапващ се и с интимен шлейф.

# 260
Здравейте.Търсих мнения за Jil Sander Style, но не открих.Някой пробвал го има ли сред Вас ?
да, кремест, леко запудря, с млечна сладост, елегантен,  хич не ми е меланхоличен, нито безличен, много траен, харесва ми много. В студено време още повече ми допада.

# 261
Много е зле новия Задиг. Вярно, че обонянието ми не е топ (но пък наскоро тествах новото Нарцисо, което ме впечатли), но това изчезна за 15 мин… Някои брандове наистина са объркали price нишата си и са нагли.

# 262
  • The Evergreen State
Влизам набързо да споделя че ми пристигна поръчката Splendida Iris D'or. Отворих го веднага нетърпелива и пръснах веднъж само за тест и разнесох и на двете китки на ръцете от това пръс. Не носех парфюм но отложих пръскане по шията за следващия ден със сутрешния ми ритуал по парфюмиране както съм си свикнала.
Лъхна ме веднага добре познатото ухание, ах, какво да ви кажа - обичам този парфюм и осъзнавам че много ми е липсвал. Може да е пипнат тук и там но като цяло е близък до Pour Femme.
Интимен, зноен и отпускащ. Аромата ми навява асоциация с летен неделен слетобед, стая пълна със слънце в която не помръдва нищо освен стрелките на мързелив часовник.

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 02:08 от Athena

# 263
Аз се изкуших и купих Musc noire rose.
Mного е красив, усещам сливите много добре.
Стои ми като вечерен аромат, мирише ми луксозно и секси едно временно. За черна рокля и специален повод. Не прилича на нищо от колекцията ми и затова го взех.

# 264
  • София
Аз се изкуших от намалението в Дъглас и взех нещо евтинко. Но пък е много хубав, мускус и божур, идеален за пролетта.

# 265
Днес пробвам Alien Goddess, не е моето нещо. Мирише ми на кокос с много захар и малко бергамот. Все пак ще му дам шанс да видя ще има ли някакво развитие.

# 266
  • София
Аз на времето го купих Style точно заради коментарите за подсладено млякото, но при мен то така и не се показа.
Кисело-пиперен беше при мен, леко подсладен. Изпръсках си го, но не бих подновила. Ежедневен, жизнерадостен парфюм.

# 267
Не можах да изтърпя Alien Goddess и го измих от себе си. Преди време се коментираше парфюм на Том Форд, ако не се лъжа, който миришел на царевица. И аз усетих нещо подобно тук. Преминах към следващата мостра - Parlez-moi d'Amour Eau Fraiche на Джон Галиано. И това не е моето нещо, не усещам почти нищо освен леко сладък грейпфрут. Явно и двата обаче се харесват на майка ми, така че имам идеи за подарък. Както се казва, всяко зло за добро.

# 268
Днес пробвам Alien Goddess, не е моето нещо. Мирише ми на кокос с много захар и малко бергамот. Все пак ще му дам шанс да видя ще има ли някакво развитие.
И аз имам проблем с кокосовите нотки по принцип, явно не са моите. Каня се да опитам отново два-три парфюмни "кошмара" докато съм ковид-болна и сетивата ми са тотално объркани до степен да ми се повдига от всичко. Като бременна съм направо, та чак си спомних как се мъчих преди години през бременността с дъщеря ми до последно - нищо не можех да трая даже миризмата на шампоан, сапун и козметика, която сякаш се процеждаше отвсякъде.
https://www.fragrantica.com/perfume/V-Canto/Cicuta-37744.html
Хубаво ми казваше Ковачева да не го взимам, ама аз!....Ако се издържат първите 4-5 часа, човек може да стигне и до хубавото от аромата.
Не съм очарована и от https://www.fragrantica.com/perfume/Juliette-Has-A-Gun/Mad-Madame-15563.html Стори ми се груб!

# 269
Дойде ред и на последната мостра - Narciso Poudree. Хареса ми от първо помирисване. Ще видя как ще бъде като развитие, трайност и излъчване и може и да обмисля покупка.

Общи условия

Активация на акаунт