Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (119) - февруари 2022

• 117 758
  • 1 622
  •   1
Отговори
# 120
  • В Космоса
Защото май мернах из условията, че трябва да съвпадат. Така излиза, че имаме по две карти. Но щом при вас не е имало проблем, още по-добре.

# 121
  • София
И двете карти на Била могат да се ползват. Тази на телефона рядко я използвам, защото ме мързи да го вадя и включвам, пластиката ми е по-удобна в портмонето. От приложението маркирам, само ако има купон, който ме интересува или има игра, както беше с Кока-кола.

# 122
На Милка смс-те мисля, че се изпращат 2-3 дни след публикуване на печелившите.

# 123
  • София
На Милка смс-те мисля, че се изпращат 2-3 дни след публикуване на печелившите.

На милка смс идват като обявават печелившите. Няколко награди имам от тях и винаги така е било.

# 124
Айде и аз в кюпа на КК - със саун бар пробвах и ми даде съобщение че печеля. Писах на имейла, но сигурно ще кажат, че е проблем на системата (което не е мой проблем като цяло... )

# 125
Айде и аз в кюпа на КК - със саун бар пробвах и ми даде съобщение че печеля. Писах на имейла, но сигурно ще кажат, че е проблем на системата (което не е мой проблем като цяло... )

Я ми пишете на лични да се преброим. Борбата няма да е лека Laughing

# 126
Здравейте и аз получих съобщение  че печеля от колата ето

# 127
  • Там...
За всички награди е такова съобщението, вкл. за телевизора. По-интересно ми е дали след изчерпване на съответния брой награди ще спре да го изписва, едва ли Simple Smile

# 128
Имаше един девиз - Много сме, силни сме. Това си е техен проблем, бива ли да пускат игра, която да не е тествана. Голяма фирма са, да си поемат отговорността

# 129
И аз съм сред "печелившите " на КК, ако ще има "борба" и аз ще се включа. Blush

# 130
То тегленето още не е започнало аз заявих ваучер а получих съобщение че печеля .

# 131
Имам само 5 кода в приложението , нямах никакво намерение да участвам за тези награди , но се включих за клавиатура,  нека и аз съм в играта Sunglasses Ще си търсим наградите на МАКС , щом ще се излагат така , така и ние ще си търсим правата!!!

# 132
+1 с телевизор и саундбар

# 133
Как си я представяте тази работа сигурно е пратило такива хиляди съобщения кока кола да не са дядо коледа че да извадят от чувала ей така тия награди.

# 134
Как си я представяте тази работа сигурно е пратило такива хиляди съобщения кока кола да не са дядо коледа че да извадят от чувала ей така тия награди.
Всички знаем,  че е Томбола.  Но защо са написали директно на всеки който закупи билет че печели? В този случай те са в грешка , и да , пратили са на много хора че печелят и хората директно мислят че печелят. Щом пише , че печелим значи печелим 😁 Грешката е в тях . Даже билетите на всички награди стоят 9.9K , едва ли под 100 човека само да са закупили билети

Общи условия

Активация на акаунт