Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (119) - февруари 2022

• 117 754
  • 1 622
  •   1
Отговори
# 105
Инстаграм игра за вечеря за двама https://www.instagram.com/p/CZbmjE2IbJj/

# 106
https://milka-promo.bg/winners
Нещо вече не ме радват новите игри точно ми се поопразниха шкафовете от предишните и хайде пак отначало милка,рафаело,сокове  и тн.
От месеци наред ужасно не ми върви особено в игрите с покупка-даже и последните ми награди от била изгоряха че ми писна да обикалям да ги търся.

# 107
Така се надявах на таблет от Милка!

А тия некадърници от Колата ме ядосаха, това за томболата го нямаше в началото, та си заявих клавиатурата, ще ходим на КЗП явно Smile

# 108
  • Samokov
Имам спечелени ваучери от кока кола но също са изчезнали от приложението. Писах им и в месинджера и на имейла. Отговор никъде нямам.

# 109
И аз мойта клавиатура от КК си я заявих.

Надявах се на Милка, ама уви.

# 110
При Mилка дали има някой, който е получил вече смс?

# 111
С тези награди за сладко вече ще станем 100 кила и газирани напитки как пък 1 път не пускат нещо с чай или мюсли Еми все газирани напитки кой пие в тая зима кока кола или бира но нали трябва да ни пробутват продуктите си от миналата година за това няма да купувам за сега нито сладко нито газирано станах  с тез покупки а и в тая криза и всичко дигнато в магазина.

# 112
  • София
Ето и наградите ми, спечелени през Януари. Чакам само книгата от Розали.

Честито! От коя игра е ваучера за Фантастико?
Инстаграм

# 113
И аз чакам игра на пасти за зъби или превръзки Simple Smile

Да похваля Talk панела, на 12 януари заявих ваучер Edenred и днес го получих.

# 114
Пълна каша е в кОлата!

# 115
Имам спечелени ваучери от кока кола но също са изчезнали от приложението. Писах им и в месинджера и на имейла. Отговор никъде нямам.

Ти ме подсети за друго, за което съм им набрала много отдавна! Вчера беше последния ден за ваучерите от Тейкауей, още по обяд ги зачистиха от профилите, защо?!? Аз исках вечерта да си го ползвам, по чиста случйност го имах записан на листче!

# 116
Подарявам някой или всички от тези
[/img]

# 117
  • В Космоса
Аз попрехвърлих правилата за картите Билла и май няма да мога да оперирам и с физическа, и с дигитална с различен баркод. Моля, ако има някой запознат, да каже, ще имам ли проблем и трябва ли задължително да съвпадат и да си правя нов профил в апа с кода на физическата?

# 118
  • при късмета
Да похваля Talk панела, на 12 януари заявих ваучер Edenred и днес го получих.
И моя ваучер днес щях да си го получа, ако служителя от пощата не беше мързеливец. Вкъщи съм цял ден, домофоните ни работят, а той изобщо не е проверил има ли някой, директно ми е оставил известие. Може ли да е толкова тъп, да носи нещо в себе си и да не провери може ли да го остави, а ще го мъкне цял  ден. Да не говорим, че му е задължение.
И превръзки и хартия съм заредила, сладкото намалих много като покупки, та не знам на какво искам игра. На производител на луканки и суджуци за разнообразие. Мъжа ми пие бира целогодишно и може да му я сменя с пиринско, ще пробвам. В София мел може да се включа, проблема е, че брашното, което обичайно взимам няма кодове и наградите са малко. За Рафаело ще си помисля

# 119
Не знам, защо задълбавате толкова в тези Била карти. Моите двете са различни, работя и с двете, както ми падне, няма да ми натежи една пластика в портмонето. Дигиталната е за предпочитане, ваучерът ми за 10 процента отстъпка си стоеше там и си го използвах.  Сигурно съм маркирала физическата пластика около РД, та и хартиен ваучер имах, но него го загубих, естествено!

Общи условия

Активация на акаунт