Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (119) - февруари 2022

• 117 748
  • 1 622
  •   1
Отговори
# 90
Ха, още една игра за фрайър от нестле. Този път са пуснали малко повече бройки. Вероятно няма да ми се падне от кауфландската, където са само шест, та сигурно и тук ще се включа.

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 14:15 от ole_bole

# 91
Като регистрираш бешежка за играта на куинс, за всички тегления ли участва или само за тегленето в съответната седмица, в която е регистрирана блежката? Не можах да се ориентирам, въпреки че четох правилата на играта.

# 92
Момичета може ли помощ . Прочетох кога се теглят наградите за клавиатурата на кока кола обаче вижте какво ми излезна след купен билет. Дали случайно настина я печеля ?

# 93
Някой ако има желание да използва ваучерите от Лидл да ми пише. Имам освн седмичните и такъв за -5% от общата сметка.

# 94
  • София
Момичета може ли помощ . Прочетох кога се теглят наградите за клавиатурата на кока кола обаче вижте какво ми излезна след купен билет. Дали случайно настина я печеля ?

Туко що играх за Саундбар и на мен ми пише същото. Та сега ще пиша на Кк да видя каква е работата.
Някои ще ми помогне ли с меил на кк? Или да пиша във фейсбук

# 95
Здравейте ! Нутела в момента игра,имат ли ? линка не ми се отваря затова пиша тук Simple Smile

Няма игра на Нутела активна, тази за тостерите е стара: https://www.nutella.com/bg/bg/xp/nutella

# 96
  • София
Явно има някакъв бъг. Писах на КК , не са ми отговорили. Но то е томбола. Няма как да сме спечелили.

# 97
  • При децата ми
Здравейте!
Късметлийски месец на всички! Нека всеки получи желаната награда!:four_leaf_clover:
Вкъщи играем аз и децата в играта на "Билла", но досега само един ваучер от 5 лв., който се падна на дъщеря ми, и му изпуснахме срока за вземане. Аз въртя по два пъти, тъй като играя и с Билла карта.

Участвам в "Милка", "Глис" и "Кока-Кола". Много се надявам да спечеля от някъде!
Как се играе в новата игра на "Кока-Кола"? Нещо не ми стана много ясно...

Все още не мога да си влеза в приложението на Тесерум - при вас как е?
При мен е така от няколко дни.

В играта на "Уникредит Булбанк" достатъчно ли е да се плаща с карта за минимум 30 лв. за участие в играта?

# 98
Късмет през новия месец!
В сайта на София Мел влизам чрез Гугъл профил, не съм се регистрирала отделно за сайта. Да, ама сега не мога да вляза... Изписва ми някаква грешка.
Има ли други, които влизат чрез Гугъл? Усоявяте ли да се впишете?

# 99
  • София
Как се изпуска срок на ваучер за Била? Никъде няма упоменато, че трябва в някакъв срок да се вземе.

# 100
# 101
  • В Космоса
Как се изпуска срок на ваучер за Била? Никъде няма упоменато, че трябва в някакъв срок да се вземе.

Точно днес четох в общите условия, че може да се използва до 31.12.2023 г.

# 102
То и в страницата на КК е една каша. И двата линка към тези игри насочват към старите им такива от ноември.

# 103
# 104
Няма ме в Милка (нищо ново Joy )

Общи условия

Активация на акаунт