Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (119) - февруари 2022

• 117 761
  • 1 622
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Stuck Out TongueАко някой има излишни кодове да спечеля и аз с удоволствие ще ги приема Stuck Out Tongue

# 136
Първите цифри на моя телефон ги има в играта на Милка, но нямам смс. Разбира се, възможно е съвпадение, но се надявам все пак да получа смс.

# 137
  • ПЛЕВЕН
И аз печеля, от Кока кола. Но мисля, че е бъг в системата. Да се зарадваме за малко.

# 138
То е бъг, но си е техен проблем. Дори в сайта като цъкнеш да видиш правилата и излизат тези за коледната игра Joy

# 139
  • при късмета
Разбира се, че ще си търсите наградите и жалби ще пускате. Бъг е, очевидно е, но отговорността си е тяхна. Би трябвало да дължат компенсация. Това си е чисто подвеждане, че печелиш. Голяма фирма са, всъщност световна, а се излагат все повече и повече в последно време.
На ваше място бих звъннала в КЗП да обясня случая, едно те да кажат точно по кой параграф да са жалбите, и второ дали е по-добре да е колективна или всеки по отделно с един и същи казус да ги залеете и кое ще има по-голям ефект

# 140
Това, че се скриха като мишки е под всякаква критика и след дъжд качулка качиха в описанието, че е томбола!
Аз мисля претенциите да са към КК, те да си се разправят с Агенцията

# 141
Аз друго се замислих сега. Да не би кодовете на всички ни са еднакви? За клавиатурата моя завършва на 87В. Надявам се да са различни на всички ни.

# 142
  • при късмета
Ако ще пускате жалби, трябва да са отнесени към организатора, не към агенцията. Тя няма никакво значение в случая, дори да е виновна за кашата

# 143
Аз друго се замислих сега. Да не би кодовете на всички ни са еднакви? За клавиатурата моя завършва на 87В. Надявам се да са различни на всички ни.
Моя на 66Q

# 144
Аз също съм от "печелившите" за клавиатура от КК. Голяма излагация пак!
Хвърлям по едно око на сайта на Каменица, от обяд няма никой изтеглен за акум.отвертка, има само 6 изтеглени до момента.

# 145
И аз съм в кюпа за Кока кола.
Брат ми е получил смс от Милка за таблета в 16:46.
За първи път някой, който познавам лично, печели от Милка

# 146
Моя на 66Q
И аз съм с клавиатура. Явно са различни кодовете, при мен последните са: 71N

# 147
Благодаря за новата тема😊Желая успешен месец на всички! Днес пробвах в пиринско но не получих известие нито,че печеля нито, че не печеля... екрана си стоеше същия и при 2ри опит изписа че вече е регнат кода..🤔 В колата и аз съм с известие че печеля саундбар 😂 да видим  какво ще ни отговорят.

# 148
  • Пловдив
Еее,аз нямам нито един код да пробвам в кока кола,жалко.Ако някой има излишни,ще ги върна при първа възможност.Успех на всички във всичко този месец!

# 149
  • Някъде там, ела и провери...
Ето отговор от КК от преди малко

Общи условия

Активация на акаунт