Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (119) - февруари 2022

• 117 807
  • 1 622
  •   1
Отговори
# 1 560
Аз пък вчера пазарувах  в лидл и стоя на касата и си чакам съобщението че имам участие в играта за активиране рефрешвам сто пъти ,а то не идва.Дремя ,нервя се и накрая се сетих че играта почва от 1.03 и си рекох че явно паметта ми съвсем сдаде багажа Laughing

# 1 561
Не, не купуваме като за световно заради томболите, а у нас се ядат техни продукти Simple Smile Примерно най-типичните - детски закуски, ги обичам от малка. И Цева ми е любимата тоалетна хартия.

# 1 562
Наканих се да купя 5 активии и естествено с моя късмет на бележката са маркирани само 4.Да се радвам ли ,да се ядосвам ли ?Така ми било писано.
П.С.
От Хип ми звъннаха за теста на продукт.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 11:08 от Alize1234

# 1 563
На мен пък днес ми се налага да пазарувам от Метро и ме е яд, че нито Цева мога да взема, нито бисквити Суийт плюс...
На Цева също ли има игра

# 1 564
  • Matera Italy
Искам бял люляк - едно само дръвче/храстче/фиданка Simple Smile
Иначе - дописах си предния пост. Дойде серумът на Гарние - за тест. А маската за тест, която има дъщеря ми, аз не се класирах, е хубава.

# 1 565
Скрит текст:
На мен пък днес ми се налага да пазарувам от Метро и ме е яд, че нито Цева мога да взема, нито бисквити Суийт плюс...
На Цева също ли има игра
Да, от 1-ви март мисля, но сега не мога да намеря линк. Трябваше да се купи тоалетна хартия и влажна тх (на една бележка).

# 1 566
  • Montana, Bulgaria

# 1 567
  • Пловдив
Очаквано ме няма в Куинс.
Всяка седмица регистрирах поне по една бележка, ама нейсе Joy

Миналата година от Пиринско доста кенчета си спечелих, а тази - нито едно Rolling Eyes Продължавам, да си регистриран кодове де, много, много го искам зеления суичър Heart Eyes Мрън Joy

# 1 568
  • София
От новата брошура на Т-маркет

# 1 569
Каменица са качили последните печеливши, естествено че ме няма! Стискам палци да се похвалят тук други!

Как разбирате, че са качили новите печеливши? Най-горе ли са публикувани или най-долу?

# 1 570
Каменица са качили последните печеливши, естествено че ме няма! Стискам палци да се похвалят тук други!

Как разбирате, че са качили новите печеливши? Най-горе ли са публикувани или най-долу?
Ами сутринта погледнах кой е последният номер от предното теглене и после над него се нареждат новите, така че новите са най-отгоре. Те спечелилите си получават и СМС, но аз ги преглеждам въпреки това, та да зная, че е минало тегленето и да спра да очаквам съобщение.

# 1 571

Ами сутринта погледнах кой е последният номер от предното теглене и после над него се нареждат новите, така че новите са най-отгоре. Те спечелилите си получават и СМС, но аз ги преглеждам въпреки това, та да зная, че е минало тегленето и да спра да очаквам съобщение.

Благодаря!

# 1 572
Никой от семейството не е с винтоверт, но пък току-що си спечелих отвертката 😍

# 1 573
Някой да знае печелившите полета за купите на Кока Колата? Детето много ги харесва....

Първото етикетче най в ляво беше печелившо.
Снощи я спечелих тази пластмасова купа.
Кока кола се излагат с тези награди, и на всичкото отгоре и на двете бутилки кодовете са размазани. Не могат да се четат, как ли не снимах и не светих с фенерче, нищо не си личи.

# 1 574
Червените капачки много трудно се четат. Да им сменят цвета, най-четими са белите.

Общи условия

Активация на акаунт