Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 939
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 1 590
Тъй,тъй.Ще трябва да предприемам нещо.
Не само финансовата част ме притеснява, а и времевата.Знаете,на мен и придвижването от точка А до точка е Б е време.Тоест,поне половин ден ми е ангажираност.С психолога онлайн се виждах,та към момента ми е добра опция.

Тарти, Hug . Пожелавам успех!Дано и майка ти бързо да оздравява.
Аз знам,това е живота.Искам ако е възможно по-леко да минава.Ако не - да мога да се справям.

Уиш,не пия аз АБ.Ние,големите,бързо минахме.Ден и половина и при двамата беше драмата.

Просто...ако знаех,че ще съм толкова смотан родител,нямаше да раждам.А аз какво си мислех...

# 1 591
Тогава бързо наливай вино в по-голяма чаша. Аз тичам да си отворя един "Хобгоблин". Да поспортуваме онлайн. Че ако беше на живо, щях да ти закова ушите в пирони за стената, да видиш ти един "смотан родител". Айде, марш да наливаш!

# 1 592
  • Пловдив
Лейла, спокойно...така се учим. Къде грешка, къде два верни хода и готово Wink Ще се случат нещата и при теб...просто си вярвай и бъди уверена и спокойна. ТУ да те подкрепя повече...тъй му кажи.

# 1 593
Леле, хора, ако знаете какво правя в момента, жива ще ме ожалите или ще ме пратите в кукувичарника. Ям замразени вишни без костилка и си представям, че са бонбони. Защото съм кетодобродетелна и няма да ям бонбони. Няма пък!

# 1 594
Еееми,Уиш,как да откажа на тая поДкана?! Grinning И без това в 11 Малкото трябва да си пие лекарството.Вместо да дремя,ще кръцна нещо. Hug

Мисте, Blush .Подкрепя ме МУ,нищо, че понякога и той не знам как ме търпи в тия ми състояния.

# 1 595
  • София
Аз ям кадаиф 🐍

# 1 596
  • Mediterraneo

Просто...ако знаех,че ще съм толкова смотан родител,нямаше да раждам.А аз какво си мислех...

Това го реши от позицията на майка на, извинявай, на колко точно е дребното? И си причиняваш такова мислене заради единия изпит АБ на детето?! Момиче! Аз съм губила дете. Не съм смотан родител. Ти пък още по- малко!

# 1 597
  • Пловдив
Тая вечер не си сипах..набийте ме Grin

# 1 598
Аз не съм кетодобродетелна - мацнах малко замразени плодчета и след тях едно парче кекс с шоколад.
Изобщо, никак не съм добродетелна по отношение на храната Joy

# 1 599
  • Пловдив
Бърд, и аз така..съгрешавам ре-дов-но! Grinning

# 1 600
Тарти...съжалявам!
Права си.За всичко.
Благодаря! Heart

# 1 601
Точно, Мисте, пък после се чудя как така дънките са се смалили в гардероба.
Утре и гърло ще ме боли заради тия замразени плодове, ама пуста лакомия.

Лайла, прегръдка! Heart

# 1 602
  • София
Чета ви, но тази вечер не мога да пиша адекватно. Стегнала ме е душицата нещо. Само да ви гушна всички виртуално искам.

# 1 603
Лейля, ще се присъединя към Уиш за ушаците. Смотан родител, как пък го измисли? Ти си най- добрият родител за детето си. Толкоз.

Съгрешавате значи. МУ опържил картофи, утре качамак щял да прави. Е аз, кога ще отслабна?  Никогиш точно.

Бъръльо 🤗

# 1 604
Аааа, пържени картофи. Тичам направо.

Общи условия

Активация на акаунт