Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 167
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Пловдив
какво съм пропуснала? някой е питал за китка и не съм се включила!?

за букетчетата на Сис и малката става дума...дето НУ им ги е подарил.

# 1 921
Ще правим ремонт на коридора. Тръгнахме от смяна на врата и оправяне на щетите след деца и куче (основно деца), стигнахме до 2000+ лв. (предварителни сметки), в които не влизат вратата, новите плочки, первазите и мебелите. ММ преговаря от месец с един майстор и непрекъснато добавят нещо към сметката . И това, след като наложих вето на бутането на една стена. Laughing След една безсънна нощ (снощи) е отменил всичко, ремонтът се отлага. Е, врата ще ни слагат след 2 дни, плочките няма кой да ни сложи, нямаме резервни от старите, ще си поседим малко като след война и толкоз.

# 1 922
  • Пловдив
Попи, по Сиросчето, тури му пепел Wink нъл ще имаш нова врАта другото бели кахъри...

Аз казАх ли, че тийна ми е сърдит? Grin Снощи го нарамих след сведението дет ми даде, че сутринта на фитнес щял пак да ходи...еми не...3 пъти в седмицата трябвало, щото инак не става. Ам кое не става и кое трабва да стане, питам? Head Band Хън-мън...заплаших, че ще си стои у дома и ще гледа през крив макарон фитнеса и че сега почна вече втория срок /незнам дали е разбрал той/ и че предстоят тестове, не щанги Angry Та така...

Нещо мий смърцафарцано...искам да си измисля някакво доп.занимание, да изкарвам нещо допълнително, ама не това дето работя 8ч на деня, разбирате ме...нещо дето да ме разтоварва. Искам някакви новости да ми опреснят затъпелия мозък, ама не закони ...Та тъй...мечтая си някви неща и пак съм в изходна позиция Confused

# 1 923
  • Mediterraneo
Бобчи, супер е прическата, аз в момента съм почти така. Че уж я оставям да расте, ама докога ще я издържа, не знам. Вече година и половина съм с много къса коса. Ама аз режа, после отглеждам едни 40 см за даряване, режа и пак така. Вече 3 пъти съм дарявала коса, но моята расте наистина бързо.
Мисте, сестра ми е тук от 22 години. Ние навремето бяхме из Мадрид, ама забременях и се върнахме. Което отчитам като генералната грешка на живота си. И преди 7 години кацнахме на Средиземно море ❤️

# 1 924
Много искам пак да даря коса,изобщо аз обичам да дарявам какво ли не .Но пусто не мога да я търпя тая коса .И моята расте бързо,ако на 20 дни не се подстрижа и е като кошник.
Попи,правете.Все по-скъпо ще става.Кръстникът на малката щеше да прави покрива на село по миналото лято и материалите бяха 5.500.Нямаше пари и го направи миналото за 8500.

# 1 925
Морген.
Какво е манусапия? Чичо Гугъл нищо конкретно и приложимо към контекста не показа...
Манусакия ги наричат тук! Някакъв вид диви нарциси са! Дамите, които пишат по-отдавна тук така казаха 😉!
Ето

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 11:59 от Sissy

# 1 926
  • София
Ау, че красота, Сисуне! Heart Eyes

# 1 927
А ухаят така ,както могат да ухаят само диви цветя 🥰!
Беболина получи нервна криза, защото отказах да й дам шоколад 🤕

# 1 928
  • София
Пак болни деца бе. Много кофти.
Мид, сега изглеждаш по-млада от на бала си.
Сисун, красиви са.
Панде, пантичка яде ли още пастет 😘.

# 1 929
Чудни са цветята на Сис Heart Eyes Имам спомен, че и друг път е показвала такива.

Мисте, а имаш ли конкретни идеи? Аз преди се увличах по бродерии и картички.  Изкушавах се да правя разни дребни бродирани неща - топки, картички, бебешки визитки. Имах някаква идилична представа, че хем ми е хоби, хем ще мога да изкарвам нещо допълнително. Но бързо разбрах, че при мен няма да се получи.

Много скачат цените на ремонтите и материалите. Свекитата искат да си пускат газ. МУ прави някакви сметки и изчисления, уж имаше представа за цените, но се оказаха по-високи, с тенденция да скачат още.

# 1 930
А Шефа вчера, защото не му дадох да разнася и маже пудинга(тип крем) 🙄.И друг път е изпадал в такива истерии,но този път започна умишлено да хвърля разни неща,да ляга на земята,опитвайки се да си блъска главата.Не знам как,но успях да запазя самообладание,и с гушкане и разсейване се успокои.Е,не яде пудинг,но излапа цял портокал.Втора седмица е нетърпим,избива кучешки зъб,спи неспокойно,и става рано(в сравнение с преди това).
В последно време хвърлям по едно ухо вечер на новините.Това, което може би ще се случи  с газа в Европа ме плаши.Подобно ще последва и с горивата.На кризата,освен че не ѝ се вижда края,и се задълбочава 🤨

# 1 931
Поздравления!Защото моя позната оставя детето й ,наборче на Звери,да прави каквото иска.Няма нерви да се оправя и онова се маже със сажди и играе с препарати.Нервните кризи са нормални,възбудните процеси преобладават над задръжните .Помогни й да мине през това .
Хора,много се вълнувам!Ако няма мерки август месец ще се проведе едно голямо мероприятие за бъдещи родители и едно за двойки с репродуктивни проблеми.Моя близка е един от организаторите на двете и ме покани за гост лектор на теми като четвъртия триместър,манипулира ли ни новороденото,свиване на гнездо и сънят през първите месеци.Пита мога ли да говоря на тия теми.Мога!Да ,аз съм изчела сума книги,защото тези неща ме влекат много,уча и малко детска психология сега и мога да говоря минимум час .Но как ,аз съм била на такова събитие като бременна Имаше над 200 човека Как ще се изтипосам с микрофон ,пред екран ,ще пускам слайдове и ще говоря на тия хора ?Разбира се без заплащане,аз и не искам пари .Искам да популяризирам себе си и професията,която е много отричана ,а всъщност уча повече от приятелката ми магистър по училищна и предучилищна педагогика.И ме поканиха също ако искам да разкажа на другите двойки за моя път по трънливата пътека на стерилитета.Не знам какво да правя .

# 1 932
  • Пловдив
Бърд, не...никава идея...просто си говоря аз Head Band

п.п. Имам добри новини за нашето момче в реанимация...изследванията му са се подобрили, вдигнали са го за 2-3 крачки...ох, дано! Дано това е краят и всичко си дойде по старо му! Не пускам палците!

# 1 933
Ренко, първата й работа на моята като не стане на нейната е, да хвърли първото попаднало й нещо. Това с удрянето на главата се надявам много да мина, чукам на дърво...
Определено ми е по-къс фитила отколкото с брат й, ама се чудя дали е по-къс или просто брат й беше друг характер.

Като са малки гушкане му е майката и разсейване. Добре, че повече разрешават да ги гушкаш, че някои като пораснат малко и не дават вече Simple Smile

# 1 934
  • Германия
Бобчи, да не си посмяла да откажеш. До месец август ще репетираш с нас (или който иска) Имаш ми телефона, подготви си речта, набираш ме на видеовръзка и започваш. Ако има и други навити, мисля  че можеше и повече хора да се включат или там в някаква друга платформа. Като се отпуснеш пред нас познатите-непознати после ще ти е лесно. Аз въпреки, че съм далеч от темата ми е интересна. Обичам да научавам нови неща, а въпроси ще можем ли да ти задаваме Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт