Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 123
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 1 995
Мид, да се оправя бързо Ена!
Едно време майка ми някъде до 5-6 клас не ме оставяше да отгледам коса. Все късо подстригана ходех. После ме остави на мира и аз я пуснах да расте, е не много дълга, най-много до лопатките. В пубертета правата ми като праз 😆 коса се накъдри, сега след две раждания е по-скоро на чупки, нося я на етажи, за късо не може да иде реч, щото все на някъде стърчи. Та сега аз  искам късо, ама не стои добре.
Днес ситуацията е ГГЗ/ г@з глава затрива/. Минах през турския магазин взех разни неща - прясно сирене, кашкавал на конци, сирене за мазане, масло/което хич не е евтино - 5 лв 250 грама/кори, локум иииии баклавички. Ма как ще устоя. В друг магазин наблизо си купих купа за салата порцеланова, отделно имах други покупки от обяд направени + дамска чанта. Представихте ли си маймуна с увиснали до земята ръце?! М дааа, правилно. Едва се домъкнах до дома. Вървим с приятелката ми - един км пеш, без да седнеш, без да ядеш, за съжаление повече от 1 км. И си говорим кви сме патки, казахме на мъжа и, че ще се прибираме пеш. Другия път ще го засилим да ни чака близо до магазина, та да не влачим покупките. Изморих се доста, от това, че отдавна не съм ходила пеш ли, от това, че бях натоварена, а може и добавка от Ковида, но едвам се довлачих. Поех дъх, нападнах баклавата, направих хляб, после салата снежанка. Наспортувах малко, вечеря ме после печено пиле с ориз и геройски паднах и заспах.Ноо мешаницата в стомаха нещо не ми понесе и сега докато сладко спите, аз тичах до белия кон, отделно че се и разсъних, да видим кога ще успея да заспя, да не говорим, че е и пълнолуние...

# 1 996
  • Русе
Добро утро!
Никога не съм яла брауни.И не съм била с къса коса,май от 1-ви клас.И в последните дни не ми достига времето да наготвя една свястна манджа.В нашия град има поне 6-7 турски магазина,в които цените варират драстично, и там трябва да обиколя,че имам прах за още 2 пранета.Последните 2 години само от там си купувам препаратите.А понеже синът ми натрупа и доста черни дрехи,ми се иска да взема и прах за черно пране.
Не можах да спя добре тази нощ,събуждах се няколко пъти,ама снощи бях в леглото към 8,30.
Пожелавам на всички болни дечица да оздравяват.       Приятен ден!

# 1 997
Добро утро!

Мид, как е Ена?

# 1 998
Утро - това ми е поздравът, щото хич няма да е добро... Домашният рептил се събуди в 4:00... Днес ще е мега тежък ден.

# 1 999
  • София
Добро утро! Днес всички да са оздравели и довечера групово спортно събитие да си направим! Лек ден!

# 2 000
  • Пловдив
И аз незнам дали ще е добро...ама то кат сме здрави кво да е? Та, добро! Simple Smile
Мъчат ме разни-разнообразни мисли хем сърби-хем боли и хем ми се иска, ма не ми стиска е работата...и то става дума за напред във времето...и пак за работа, де...

# 2 001
Добрютру.

Мисте, нека те помъчат малко, ама не ги оставяй за дълго. Ще се подредят нещата.

# 2 002
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Добри, моята ли направи? Ако е така, много се радвам, че сте я одобрили Kissing Heart

# 2 003
  • София
Добро утро.
Благодаря, че питате, добре мисля, не се е будила.

# 2 004
  • Пловдив
Добрютру.

Мисте, нека те помъчат малко, ама не ги оставяй за дълго. Ще се подредят нещата.
там е проблема, че ако се наредят ще имам главобол и тревоги, а ако не ще си тъпча на едно място...та не предприемам нищо, щото предпочитам спокойствието в тоя напрегнат и без това живот Confused Искам да се наслаждавам на живота, да пътувам...а не да не моа да заспа от мисли по работа. Дори с цената на това да не се издигнеш...а не ми е присъщо. Дори по зодията Simple Smile

# 2 005
Мисти ,пробивай път напред! Назад винаги можеш да се върнеш! Успеха е за смелите!

Аз се обзаведох и с температура вече!
Дано Ена е добре!

# 2 006
  • Пловдив
Сис, там е проблема...не съм смела. Даже черногледа. Това си е натура...
Взимай мерки и ти и да ти минава бързо!

# 2 007
Добро утро!Пия кафе и в 10 имаме среща с Алекс на детската площадка ,те със Зори са приятели от епруветка .Той има сестричка и общува с деца ,моята не особено и като види друго си навира лицето в неговото и издава звуци.
Сис ,взимай илачи и да минава .
Мид ,браво!Дано това да е било температурата и да не вдига повече .
Мистик,вярвам че Вселената ни материализира мислите ,затова не бъди черногледа .Всеки ден слънцето изгрява ,имаш две ръце и два крака и Земята още се върти.Това е чудесно все пак.

# 2 008
  • Пловдив

Мистик,вярвам че Вселената ни материализира мислите ,затова не бъди черногледа .Всеки ден слънцето изгрява ,имаш две ръце и два крака и Земята още се върти.Това е чудесно все пак.
именно, де...защо да се поробвам до пенсия? Simple Smile само заради една длъжност и заплата...

# 2 009
Мистиче, ТМ какво мисли по въпроса или още не сте го обсъждали?

Общи условия

Активация на акаунт