Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 786
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 2 055
На какъв принцип точно бустера, при положение, че той е същата субстанция като първите две игли?

Оф, не ми говорете за маслото и цената му. Винаги по него разбирам, че идва скок на всичко. Отивам да го нагледам тоя магазин Ориент. Ама, Уиш, как пращат като трябва да са охладени тия продукти?

# 2 056
Брата на мъжа ми ми каза да се тествам за ХИВ.Ами аз съм се тествала преди брака май за медицинското,после преди първата инсеминация и преди инвитрото.

И после в първия триместър. И ако пратиш дребната на ясла, пак ще трябва. Laughing Ам, така де, до 2 г. на детето майките са най-рискови. Явно и след ваксина също.

# 2 057
Ули, изпратени са вчера следобяд, а днес сутринта бяха при мен. Вакуумирани са. Маслото не беше размекнато. Вероятно ги изпращат в хладилна чанта или нещо подобно. Но за толкова кратко време и извън хладилна чанта не би следвало да им стане нещо.

# 2 058
  • Варна
Попи, мен само ме питаха дали съм правила и аз им казах, преди инсеминация, преди инвитро и не ми поискаха нови, а съм в първия триместър.
Оскубаха ме 1600 лв, взеха ми кръвчицата, ся чакам 25.02.

# 2 059
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
1600!! какво толкова изследват?

пари са, изкартват се, само да сте живи и здрави.

# 2 060
Имам си ново лаптопченценце,ено мънинко,беличко... Викам да го сефтосам с Мамата. Ми то хубуу било,видат се подписи,картинки,ала бала. Joy
И аз ще поразгледам този Ориент, мерси,Уиш.
Щото тука някъде имало при нас,но цените били като нашите си,в КауфланЯ,та се обезсмисля...
Синеочка беше болна,още е у дома,за което леко съжалявам. Grinning Побърква ме. Но до понеделник ще я оставя,да се оправи напълно.
Ся ние с баща й сме с гърлобол,ама ще мине. Лекувам се с бейлис. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 061
  • Варна
1600!! какво толкова изследват?

пари са, изкартват се, само да сте живи и здрави.

1150 лв е този генетичния тест, а 450 лв ми таксата за Майчин дом и после всичко ми е без пари. Иначе да, важно е да сме здрави, ама ме заболя де 😂😂

# 2 062
Честито, Ени, със здраве да си го ползваш и да ти служи вярно и дълго.
Бързо да оздравявате всички в къщи.
Тъкмо щях да ти казвам да не размахваш само палци, ами да вземеш да разпишеш Simple Smile

Сис и Ена също бързо да се оправят!

# 2 063
Мисти,и аз имам подобен казус с ММ,ма той наобратно! Искам да се развивам в друга област,а него ако го питаш излишно било.
Ени,завид за новото лаптопченце! Със здраве да си го ползваш!

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 16:26 от Sissy

# 2 064
Уиш, и аз поразгледах този магазин Ориент. Имаш ли впечатления от зехтина им?
Искам хубав, качествен, студено-пресован зехтин. По веригите не знам доколко са читави зехтините.

# 2 065
Естелка,това са най-смислено похарчените пари в живота ми.Стискам палци и чакаме резултата.
Масло купувам като има намалено и мятам в камерата .Ама да е само то,вчера МУ си дойде с една торба за 50 лв ,а нищо кой знае какво не е взел.
Стела,най-добрият зехтин който сме вземали е от частна рафинерия в Гърция .Човекът си има градина ,60 евро са 19 литра в тенекия.

# 2 066
  • Пловдив
Сиско, м да...живот...Остави това, кАжи как си? Имаш ли Т? Гърлото?

Мид, твойта кипра как е?

Джунчето и тя зачезна нейде...

# 2 067
  • София
Дивее.

# 2 068
  • Пловдив
Браво!

# 2 069
Мид,Ена е 🥰! Когато е най-зле все така да е 😂!
Аз поддържам някаква гадна температура от 37,1-37,2! Уж не съм за хапчета,а само се мъча😢🤕 Опитвам се да уча,но не мога да се съсредоточа върху задачите и само тормозя лектора да подсказва!
Зехтин не съм купувала от години,а само с него готвя! Все ни носят домашен! И двамата с ММ много го харесваме!

Общи условия

Активация на акаунт