Звездни компромати - Февруари'22

• 293 833
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 845
Дам, след определена възраст трябва да избираш - или дупето или лицето. Изборът обаче не е толкова труден,  спазването на диета става все по-тежко с възрастта.

# 1 846
Да, това може би е вярно, че след определена възраст трябва да се избира между ниски килограми и лице, но при Диляна става въпрос за много години гладуване, което е стрес за организма и ето че се отразява.

# 1 847
Джокович е готов да "жертва" участието си в предстоящи турнири, заради ваксинационния си статус.
Сигурно пак ще прави подобно на австралийските панаири...
[

Може и други да са му целите - панаири, ПР и прочие - но пък не е никак безсмислено посланието, което се отправя особено във все по-тоталитарния строй, който се налага.

Джокович имаше възможност да си заяви позицията. Всеки човек има право, а той имаше и възможност и влияние. Можеше да има малко достойнство и... просто да не ходи в Австралия. И щеше да бъде достоен за уважение човек, който отстоява принципите си. Но той не направи това. Последва едно лъгане и мазане...
   Не, че отсрещната страна беше много адекватна - стана цирк, кой крив, кой прав, не беше вече важно.
   Джокович е просто един човек, не особено умен... И не особено принципен. Това е нормално, но хората го приемаха по друг начин преди. Занапред, едва ли.
   А за отсрещната страна - Австралия, ами това е цяла държава Simple Smile (и континент), все някак ще се отърси от този гаф. Дори вече е в миналото.

# 1 848
Десислава е придобила плашещ вид направо:
Скрит текст:

# 1 849
Диляна Попова и на мен не ми харесва напоследък. Не й знам гладуването и диетите, но тя по принцип е с лице с малко подкожна мазнина и на ниските килограми и след 40, кожата й хептен е залепнала за костите. Беше си правила устни, които на фона на малкото и слабо лице изглеждат от ухо до ухо.
Ако Вътова е жабешка, на мен Диляна ми е рибешка.

# 1 850
Тоца и мъж са ми точно като пилинцата от Монако. Здравейте пиленца, с моя мечо бяхме във Париж, имаше програма специално за нас 🤣😁 Направо да си станат семейни приятели предлагам. Смея се с глас 😂

# 1 851
  • Rock & Roll feeling ...
Бербата е прав, дано се пребори да има властта да промени нещата!
Видео: https://www.facebook.com/100044617321014/videos/345693724088670/ … aylist_video_list

# 1 852
Тоца кога е била 4-та на Мисис Свят, нещо ми се губи ....?
Скрит текст:

# 1 853
Сигурно е била отзад-напред. Trollface

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 22:34 от welcometoheaven

# 1 854
За толкова са му стигнали парите на руснака Тоцин.
Между другото, чува ли се нещо за него сега?

# 1 855
  • София
Холи Бери
Скрит текст:
Зендая
Скрит текст:
Александра Дадарио
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Сиена Милър
Скрит текст:
Селена Гомес
Скрит текст:
Джаред Лето
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:
Адам Сандлър
Скрит текст:
Марк Уолбърг
Скрит текст:
Рита Ора
Скрит текст:
Виктория Бекъм
Скрит текст:
Елза Патаки
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:

# 1 856
Супер си е Диляна Попова, много красива какво винаги.

Давид Ганди - днес има РД

Скрит текст:

Дуа Липа
Скрит текст:

Емануела

Скрит текст:

Георги Иванов - Гонзо (бивш футболист на Левски)

Скрит текст:

# 1 857
На Славена мъжът да не е закъсал с парите, че тя така бързо се преориентира? Или новият е по-богат? Тя не ми прилича на жена, която ще слезе на по-долно стъпало, освен ако не е спасителна лодка поради други причини.

# 1 858
Алесандра Амброзио

Скрит текст:

Пак тя с други бивши модели

Скрит текст:

# 1 859
  • Варна
Винаги съм мислила, че Зендая е футболист...черен.

Не мога да се пречупя и това е!

Продължавам да се изненадвам като отворя снимки на Зендая и на тях няма футболист...черен 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт