Звездни компромати - Февруари'22

• 293 889
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 860
За толкова са му стигнали парите на руснака Тоцин.
Между другото, чува ли се нещо за него сега?

Той има внучета, гледах някакви снимки - Антония пропусна вселенския шанс да стане Мисис Баба.

# 1 861
  • Пловдив
Хайди Клум изглежда много зле.

# 1 862
Хайди Клум си изглежда перфектно за 50 -те год. !!!
Малко могат да се похвалят с такова тЕло, от форумските мами Wink родила 4  деца
затова и не качват техни снимки с пример ето ме мен наборки сме с нея ..ама аз съм трепач- примерно , налиии? Wink

На същите години, но  родила 1 дете е Ванчето ама изглежда много зле.

# 1 863
MissNoir предполагам този красавец е в основата на объркването ти. Футболист е, но пък не е много ... черен 😆

Скрит текст:
Зинедин Зидан

# 1 864
  • Sofia
Малко могат да се похвалят с такова тЕло, от форумските мами Wink родила 4  деца
затова и не качват техни снимки с пример ето ме мен наборки сме с нея ..ама аз съм трепач- примерно , налиии? Wink

На същите години, но  родила 1 дете е Ванчето ама изглежда много зле.
ВанЧе не е на 48 😁 ,а на 55

# 1 865
Винаги съм мислила, че Зендая е футболист...черен.

Не мога да се пречупя и това е!

Продължавам да се изненадвам като отворя снимки на Зендая и на тях няма футболист...черен 😂😂😂

Правиш асоциация със Зинедин Зидан вероятно Blush

# 1 866
  • Пловдив
Малко могат да се похвалят с такова тЕло, от форумските мами Wink родила 4  деца
Роклята и стои много зле.

И ай мерси да изглежда натурално така. Ей при Линда Еванжелиста стана ясно как се поддържат. Иначе всичките твърдят, че много естествено става, с правилно хранене и упражнения и прочие блабализми, а всъщност откровени лъжи. Докато не стане някоя голяма издънка да лъснат нещата.

Родила съм 3 деца - изглеждам както преди ражданията. На същите килограми. Фигурата ми не се промени. Друг е въпросът от колко килограма стартирах и каква ми беше фигурата преди децата. Но иначе не съм се променила особено.

# 1 867
  • Варна
MissNoir предполагам този красавец е в основата на объркването ти. Футболист е, но пък не е много ... черен 😆

Скрит текст:
Зинедин Зидан

Мне. Знам го този.

# 1 868
Има клипове в нета виж, точно натурално изглежда така и едно е да кажеш : "Роклята и е много зле, (за което съм на същото мнение)"
Друго е значението на Х.К. изглежда много зле?! Нали?!
Думите имат значение.
https://www.instagram.com/reel/CZ5I1v0BkEQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Доли , поправям се Ванчи е на 54г. а ХК на 48г .. но и на 48г когато е била пак изглежда много зле дори по зле от сега. Wink
Така де изкоментирахме компромати е темата.

# 1 869
А дъщерята на Хайди гърди ли си е правила или Господ е даввал, давал...

# 1 870

Осиновеното ирландско вълкодавче колко е пораснало. Браво на Хайди!

# 1 871
  • Пловдив
Има клипове в нета виж, точно натурално изглежда така и едно е да кажеш : "Роклята и е много зле, (за което съм на същото мнение)"
Друго е значението на Х.К. изглежда много зле?! Нали?!
Думите имат значение.
Да, зле изглежда.
Под натурално - искам да кажа, че не е стои с такъв вид само с храна и упражнения. А не, че е фотошопната - това не съм се загледала.

# 1 872
Зендея за мен е божествена. Наскоро попаднах на клипче, в което пластичен хирург твърди, че Зендея има пластични операции, не знам колко е вярно, но е много красива за мен. А с Том Холанд са ми любима звездна двойка.

Селена Гомез ми харесва на тези снимки, естествена и сладка е.

Джаред Лето преди много го харесвах, но успя да ми опротивее. В Инстаграм го следя и показва изключителна нарцистичност с безсмислени снимки.

# 1 873
  • Пловдив
Зендея според мен играе наистина много добре в "Еуфория".

# 1 874
  • Пловдив
Гледам Белослава по Нова, много красиво остарява. Защо не я канят за жури в музикални формати? Мисля че, добре би се вписала.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 11:06 от mdonkova

Общи условия

Активация на акаунт