Звездни компромати - Февруари'22

• 293 913
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 875
  • на пистата
Гледам Белослава по Нова, много красиво остарява. Защо не я канят за жури в музикални формати? Мисля че добре би се вписала.
Има чудесна шия като за 47г жена.

# 1 876
Аз пък хванах Звезди от Ахат по БтВ със семейството му. Не знаех нищо за личния му живот, но има много хармонично семейство, а момиченцето му е много възпитано.

# 1 877
Голям фен съм на съпругата му. Прави страхотна игра в сериала Татковци, уникална е!

# 1 878
  • Sofia
Zendaya ми е много красива и нежна. Не знам кога пък да е успяла да направи пластични операции, като е от млада под прожекторите.
Ето я прекрасна в една много любима песен на Bruno Mars, в клипа е на 21г.

Дъщярята на Хайди май е естествено надарена, ето тук е на 17г
И още една снимка на 17г, този път със доведения си баща.

# 1 879
Само аз ли не я харесвам Зендая? :/ Виж, Том Холанд е друга работа 😀

# 1 880
И аз!Определено ми прилича на ромче, когато не е лустросана.Simple Smile
Виж дъщерята на Хайди много ми харесва.

# 1 881
Много харесвам Зендая. Още от един филм, в който участваше и Бела Торн. Децата следяха сериала и аз хвърлях в началото по едно око. Бела Торн така и не я харесах, а и на този етап на всички снимки, които съм виждала, е като лека жена. Дъщерята на Хайди е страхотна в тяло, но очите й са много впечатляващи. Майка й така и не я възприех никога, не само кат модел на VS.

# 1 882
Аз много харесвам Зендая, а Том Холанд ми е недоразумение. Направо се чудя какво му е харесала (ако връзката не е ПР, де).

# 1 883
Харесвам Зендая и се надявам да разкара Том Холанд.

# 1 884
  • София
Много харесвам Зендая. Още от един филм, в който участваше и Бела Торн. Децата следяха сериала и аз хвърлях в началото по едно око. Бела Торн така и не я харесах, а и на този етап на всички снимки, които съм виждала, е като лека жена. Дъщерята на Хайди е страхотна в тяло, но очите й са много впечатляващи. Майка й така и не я възприех никога, не само кат модел на VS.
"Раздвижи се!", а после и "Кейси под прикритие" 😃

# 1 885
Том Холанд по мое мнение е гениален актьор и тепърва ще се докаже. Едно от големите имена на Холивуд ще е.

# 1 886
  • Sofia
Спортният водещ Петър Бакърджиев оставя мили бележчици на колежката си Натали Трифонова, които направо бият на любовни:

Натали пък го шернала и пожелала на всички такива колеги.
Жена му сигурно не е много доволна. Да напомня, че е женен за Гергана Гунчева.
Направо не знам как ги омайва тия красиви жени, този щеше да вдига сватба с Виктория Петрова (всъщност женени ли бяха?), след това взе Гергана Гунчева. На мен ми е неприятен, винаги ми прилича на наперен петел, нито е хубав, нито харизма и чар има.

# 1 887
Е, това си е колегиална закачка, някакъв вътрешнозаводски хумор, защо да се сърди жена му?

# 1 888
  • София
ЗендЕя се произнася. Много я харесвам още откакто дъщеря ми гледаше някакъв сериал с нея по Дисни.

# 1 889
Петър Бакърджиев преди години си беше свеж и хващаше окото. Но да, винаги е имал едно злобно излъчване.

Общи условия

Активация на акаунт