Звездни компромати - Февруари'22

• 293 814
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Пловдив
Познай кой съм аз!?

Скрит текст:

# 1 831
От кога ви разправям, че не ѝ вярвам на нахилената муцуна на таз идеална майка Славена.
А още преди 3 години бях видяла мъжа ѝ на ски по мъжки, трябва да ви кажа, че има много силно присъствие, рядко съм срещала такъв мъж. Няма да остане дълго сам той.

# 1 832
Луиза рекламира дрехи
https://www.instagram.com/reel/CaH_GfjlZMB/?utm_medium=copy_link

Тези ефекти с щракането на пръсти как стават. От тик ток ли?

Веселата вдовица Шарлопова
Скрит текст:

Диляна Попова ]
Скрит текст:

]

Ирини 
Скрит текст:

Софи и Преслава

Скрит текст:

Хвалипръцкова 
Скрит текст:

]

# 1 833
Е, кви да тия бабешки обувки, сега?!? Ужасен ужасон. Гучи-мучи, все едно е с галошите на баба си.

# 1 834
Интересно ми е дали са посетили Лувъра или само са се щракнали отпред? Yum

# 1 835
Ефектът със щракването с пръсти не е точно ефект, а техника за cut. Буквално щраква с пръсти, спира камерата, преоблича се, застава на същото място, пуска снимането и после щраква пак. След това изрязва ненужните кадри. С тикток това се прави по-лесно, отколкото звучи.

Луиза никога не ми е харесвала, но сега изглежда още по-зле. Жалко, има хубави черти, но май хич не се поддържа. Иначе е чаровна.

# 1 836
Аз днес петъчно съм много добра и Тоца няма да я плюя 😁 (само да кажа, че разликата в лицето й между втората и третата снимка е потресаваща).
Но Диляна Попова много ми харесва, ще ми се да знам как винаги изглежда такава свежарка.

# 1 837
Да ми прости Господ, съжалявам, че човекът е пострадал и дано скоро се оправи, но новината е поднесена повече от комично!
Без следи от насилие, налице имаме опит за убийство, продължил половин денонощие и в крайна сметка Денди жив... 🤭 То и убийците ни калпави, като всичко останало, да му се невиди!
Скорошно оздравяване на Денди и да се поспре с алкохола, че сам ще се довърши далеч по- качествено.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 19:56 от Tess d`Urberville

# 1 838
И аз съм го виждала мъжа на Славена  и ми се стори доста симпатичен, плюс това е млад, не е някой чичак.
Не мога да повярвам! Такова стабилно семейство изглеждаха…

# 1 839
На 48 години е мъжът на Славена

# 1 840
Онтева, сина си на циците ли е отбелязала?
Скрит текст:

Тази жена дори като се усмихва е фалшива.

Това тя ли е?

Гуркова благодари на  пътеводния си ангел - др Каляшева
Скрит текст:

И аз съм го виждала мъжа на Славена  и ми се стори доста симпатичен, плюс това е млад, не е някой чичак.
Не мога да повярвам! Такова стабилно семейство изглеждаха…

Следващото толкова ,,стабилно” семейство е това на Жасмина и фамилия Маджид.

Петък е, Joy

# 1 841
Интересно ми е дали са посетили Лувъра или само са се щракнали отпред? Yum
Сигурно е имала желание, но е нямала възможност Laughing
На мен пък ми е интересно Бест сам ли са го оставили в хотела, докато са били в Лидо?!

Ирини колко малки деца има? Дъщеря и вече е тийн

Няма ли снимки на софра от Венета Райкова?! Патрик тия дни има РД и очаквам включване

# 1 842
О, Ирен Онтева, някой знае ли с какво се издържа ?
За Жасмина съм съгласна, но тя е Дева и е много предпазлива.

# 1 843
Диляна Попова много се е състарила. Вечното гладуване явно след определена възраст си дава отражение.

# 1 844
Лили  Иванова...с яке 5ХЛ 😁
Скрит текст:

На Лили не само якето е 5ХЛ, но като се взрях повече, те и обувките ѝ са тоя номер. Бомбето на обувката е съвсем празно.

Общи условия

Активация на акаунт