Звездни компромати - Февруари'22

• 296 893
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 040
Биографичната книга на Матю Пери
Скрит текст:

# 2 041
  • София
Натали Портман
Скрит текст:
Мегън Фокс и гадже
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Камила на Лео
Скрит текст:

# 2 042
Мегън Фокс каква "адамова ябълка" извади. Flushed

# 2 043
  • София

По-скоро проблем с щитовидната жлеза, гуша

# 2 044
По-скоро проблем с щитовидната жлеза, гуша

Възможно.
Не бях забелязала до сега. И като млада е така. Или има проблем отдавна или е просто анатомична особеност. Дано да е второто.

# 2 045
  • Glasgow
Скрит текст:
Момоа, обикновено по фит изглежда.

# 2 046
Всеки има право на своята доза дюнер! С думите на котарака Румен: "Важното е да си красив, останалото е суета!".
Скрит текст:
Момоа, обикновено по фит изглежда.

# 2 047
Аз имам доста неприятни впечатления от Денди.
Искаше спонсорство и когато му отказах - започна да хейти, плюе из соц. мрежи и да ме заплашва на лични. Сигурна съм, че далеч не съм единствения случай.. Вселената си знае работата.
Аз имам доста неприятно впечатление от госпожата с метрите. Надявам се да се намеси модератор.

# 2 048
Искаше спонсорство и когато му отказах - започна да хейти, плюе из соц. мрежи и да ме заплашва на лични. Сигурна съм, че далеч не съм единствения случай.. Вселената си знае работата.
Т.е. това че е кофти характер заслужава да умре от оток в мозъка.
Евала.
Не не съм казала това. Това е твоята интерпретация. Истината винаги има две страни.
И му пожелавам искрено да се се оправи и поправи.

# 2 049
  • София
Касиел Ноа Ашер пише, че е нещастен и нелеп случай и медиите спекулират с информацията за Денди.
Тази със сложното име да вземе да се гръмне. Само глупости е писала.
Гледах репортажа с говорителя на Окръжна болница. Денди е в критично състояние с нищожни шансове да оживее. Направена му е мозъчна операция, тъй като е с множество черепни фрактури и хематоми. И никакъв апел за кръводаряване не е имало, както твърди онази с измисленото име.

# 2 050
  • Glasgow
може би е неправилен подбор на думи, но наистина звучи като злорадстване и сякаш е заслужил това, защото е написал нещо остро.
Дано се оправи, макар че след мозъчна операция едва ли ще е същият.

# 2 051
Разбирам я много добре Angel_wing
Когато имаш бизнес отношения с популярно лице и то покаже всичките си грозни страни, всеки път като го видиш, (него и народната любов към него), нещо отвътре и в мен се възмущава на заблудата, която е успял да създаде.
Публично няма как да се изтипосат, но известни спортисти, прославени дизайнери, човек с претенция да е визионер и прочее в списъка ми с такива, са правили възмутителни и дълбоко окаяни морално неща, от нечестни продажби до измама, очерняне на спонсора и прочее.
Това трудно се забравя.

# 2 052
Жокер, да.
Съжалявам ако е прозвучало така, никога не злорадствам още по-малко да пожелая зло на някого. Който ме познава наистина знае каква съм. Другите - ме възприемат според собствената си интерпретация на Света и оттам често възникват недоразуменията Simple Smile
с Денди е стар и отдавна забравен случай, просто покрай четенето за него тук си спомних.
Предполагам само колко други хора са пострадали или ги е настъпил по-серизоно.

# 2 053
Не ми мяза на арпа тоциното ястие. По-скоро на класическа паста (елбоу или подобна). Ако имаше стриди щеше да ги фотне, ама пусто гладна кокошка....
Ох, с глас се смях на снимката и описанието... Реална случка с приятели - гладни сме, сервират ни добре изглеждаща храна, ние с мъжа ми почваме да ядем и жената се развиква: Аааа, спрете, бе! Има си етикет - първо снимка за инстаграм, после ядеш Grinning

# 2 054
Разбирам я много добре Angel_wing
Когато имаш бизнес отношения с популярно лице и то покаже всичките си грозни страни, всеки път като го видиш, (него и народната любов към него), нещо отвътре и в мен се възмущава на заблудата, която е успял да създаде.
Публично няма как да се изтипосат, но известни спортисти, прославени дизайнери, човек с претенция да е визионер и прочее в списъка ми с такива, са правили възмутителни и дълбоко окаяни морално неща, от нечестни продажби до измама, очерняне на спонсора и прочее.
Това трудно се забравя.

За мен също е необяснимо как може един човек цял живот да постъпва гадно и да е с когти характер, но ако изпадне в безпомощно състояние и/ или остарее и изведнъж всички трябва да започнат да обясняват какъв прекрасен човек е/е бил.
Ако си гадняр като млад/здрав си оставаш такъв и като стар/ болен.
Това не означава, че не заслужават съчувствие, но и не са заслужили да ги възхваляват и да им се приписват добродетели които те не са притежавали никога!
Говоря по принцип, без да съм имала лични взаимодействия с Денди и дано се възстанови .

Общи условия

Активация на акаунт